Природа и здравље

Сале Коларевић: МОДЕРНА МЕДИЦИНА – ИНДУСТРИЈА БОЛЕСТИ И СМРТИ?

Фото: pixabay.com

“Толеранција ће доћи до такве разине, да ће интелигентним људима бити забрањено

њихово мишљење, како не би увредили имбециле.“ Ф. М. Достојевски

Aрхитектама новог поретка света су енглеском и америчком, а нарочито Француском буржоаском револуцијом отворени путеви ка остварењу њихових миленијумских планова. Запоседање истинског знања им је представљало циљ од примарног значаја. Јер знање је моћ. Оно мора бити резервисано само за становнике врха пирамиде, Илуминате који себе сматрају светском елитом. Становници доњих слојева пирамиде немају право на поседовање истинског знања, њима („гојима“) се нуди псеудо-наука уместо науке, фалш знање наместо правог знања. Видите, прва прототип вакцина (Variola V@ccine) „за заштиту од заразних болести“ измишљена је баш у првим пореволуционарним годинама. Нема везе што је њен креатор из Енглеске а не Француске, самозване светске елите су наднационалне и наддржавне.

Хемичар и плагијатор из XIX века Луј Пастер, илуминатски пројекат, развио је теорију по којој се човек разбољева када микроорганизми, који су свуда около нас, уђу у људски организам и заразе га. Микробима смо сви нападнути и питање је часа када ћемо се разболети. Своје микробне теорије Пастер се одрекао пред своју смрт. Али светским псеудо-елитама се веома свидела ова микробна теорије па су је почели полако али сигурно гурати у научну јавност и медициноке универзитете. На темељима Пастерове научно побијене (!) теорије развија се и вакцинална идеологија, а Пастер се неформално сматра оцем масовне вакцинације. И то не случајно јер се идеологија масовног пелцовања, по природи ствари, ослања на еволуЦионистичку идеологију. Наиме, по теорији еволуције човек је настао од животиње. По томе и разне болести могу прелазити са животиње на човека. Као што је прототип вакцина направљена од кравље лимфе да би „заштитила“ људе од великих богиња тако се све до данашњих дана вакцине израђују и од култивисаних животињских компоненти.

Да ли је теорија Луја Пастера о клицоносним болестима упорно пропагирана од светских елита да би се човечанству могла наметнути масовна вакцинација као таква и кроз њу контрола светске популације ?

Луј Пастер

Теорија Пастеровог научног противника др Дешампа – о способности људског организма да сам производи микроорганизме из најмање органске јединице (протит, или соматида), од које могу настајати простије протеинске форме као продукти ћелијског метаболизма – потиснута је и насилно смакнута. Лекар и биолог др Дешамп је дошао до научног сазнања о животу као неуништивој категорији, што се мање више и поклапа са божанским (библијским) принципом о стварању и о неуништивости живота. До сличног открића – о бактеријама, клицама и гљивицама, као и о неуништивости живота – крајем XIX в. дошао је и др Роберт Кох. Но, глобалне паразитске структуре које себе сматрају елитом желе модерну цивилизацију смрти, то јест цивилизацију која не слави живот него смрт.

Кад тровање постане „лечење“

Да подсетимо. Реч „вирус“ некада је означавала отров. Било које врсте отров. Ми данас видимо да су регистровани симптоми на измишљене вирусне инфекције управо онакви како треба да изгледа организам када се својим имуно апаратом брани од интоксикације, тј. затрованости.

А кад тровање организма постане конвенционално лечење, постане и разумљива појава све већег броја нових болести међу становништвом. Док, заслуга за (скоро па) искорењивање неких старих познатих болести не може да припадне модерној (тј. алопатској) медицини већ променама општих хигијенских услова живота. У сваком случају догмат да су вакцине „највеће достигнуће савремене цивилизације јер су искорениле скоро све заразне болести“ је инквизиторски и служи само за агресивну промоцију в@кцинације. И ништа више. На запоседнутим универзитетима алопатске фармације и медицине учи се све, само не оно што је суштински важно и кроз то све оно што сачињава да само добар човек може бити добар лекар, а то је – шта је људски живот?

Кад тровање постане „обавезно нормално“

Сматра се да оно што зову аутоимуне болести није ни постојало на екс-југословенским просторима све до средине 1970-их година. Реуматоидни артритис, мултипла склероза (МС), системски лупус…. по први пут се међу нашим народом јављају у годинама после епидемије Вариола Вере из 1972 г. Дијабетес (тип А) такође уз бројне друге болести неуро-ендокриног система.

Наш познати психијатар из 1960-их др Петар Станковић написао је у својој књизи Божанствена медицина да је болест последица нецелисходне исхране, нецелисходна исхрана је резултат изопачених прохтева а они су па производ психичке дисхармоније која наступа услед недостатка чисте љубави. Још пише др Станковић, а за ово наше истраживање и најважније, да нам низ дијагноза служи као доказ о штетном дејству вирусних пелцера. Даље каже: „Показало се да већ неколико дана после пелцања деце против великих богиња њихова дужица потамни и то најпре стомачно поље као јасан доказ тровања организма! То се исто приметило и након профилактичког или терапеутског убризгавања различитих серума. Овај начин дијагностике показује нам боље него ма који други да вештачко уношење (тј. убризгавање) патогених клица, било живих, ослабљених или мртвих, њихових токсина као и серума – представља уствари тровање и тешко оштећење организма.“

Овај лекар се очито кроз цео свој хумани радни век придржавао Хипократове заклетве и људе лечио по својој савести и знању. Колико је међу данашњим полагаоцима Хипократове заклетве ово заступљено?

У научним круговима се тврди како постоји озбиљна могућност да нам је 1972. године кроз Вариола пелцере убачен агенс токсичне микоплазме, која настаје као отровни продукт распадања Бруцела бактерије. Микоплазма је протеинска твар која може боравити у људском организму дуго година а да не изазове штетне последице. Активира се енергетским прекидом у мозгу, тј. СТРЕСОМ , након чега побољева орган који је под командом тог дела великог мозга у ком је настао енергетски прекид .

Ову посебну патогену форму микоплазме, кажу, створила је америчка војска крајем Другог светског рата у сврху биолошког ратовања, односно потпуног онеспособљавања живе силе (дакле – људи) а не и убијања. Армија САД-а као и војно-индустријски комплекс су изнад државе и председника, не одговарају никоме и сматра се да су под директном контролом оног што зову Дубока држава а заправо је реч о моћно олигархским јудео-банкарским структурама. Први случаји оболелих од МС у САД-у после Рата ипак говоре о тако нечем, као и чињеница да је све до скоро највише оболелих од МС управо забележено у САД-у. Ово указује да је патогена и токсична микоплазма убацивана у народе и путем пелцања од великих богиња. Може иста да се убаци и у ланац исхране, у воду и др. начинима, али је најучинковитије као агенс у пелцерима. Дакле једна једина стресна ситуација у животу може да активира токсичну микоплазму у нама па да оболимо од неке тзв. аутоимуне болести… и онда нам конвенционална медицина законодавно не дозвољава (бар у Србији) да тешку болест лечимо, рецимо, Канабисом, него нас принуђују на „лечење“ методама делотворним искључиво за фармакобизнис! Осврнимо се само колико се народ током пЛандемије цовид 19 путем телевизије бомбардује стресогеним дезинформацијама и колико све ово чему смо свакодневно изложени тек има да покаже погубне резултате по здравље нације. Телевизијски наркомани, па сад још и РНК пелцовани, нису ни свесни да су ходајуће „темпиране бомбе“ како за себе тако и за друге. Уосталом, о овоме су већ упозоравали јавност неки изван система из медицинске науке, здушно апелујући да се хитно обустави с РНК в@кцинацијом људи.

Фото: pixabay.com

Кад тровање заузме размере геноцида, или – да ли је најновија ковид-вакцина непроверена и експериментална?

Усуђујемо се одмах рећи – наравно да није непроверена и експериментална. Као оружје екстерминације (тј. истребљења) развија се годинама уназад , годинама пре пЛандемије. По чему можемо знати? Наиме, руска војно обавештајна служба (ГРУ) је још 2009.г. располагала с оперативним подацима да СЗО израђује нарочит пелц-убицу и да планирају цео свет бацити на колена једном измишљеном пандемијом, нечег на бази инфлуенце. Имамо о овоме у књизи Татјане В. Грачове објављеној 2010.г. Књига је у Русији објављена почетком 2010-е, оригиналног наслова „Когда власть не от Бога“ , што подразумева да је ГРУ тим подацима морала располагати најкасније 2009-е. Проф. Грачова је била генералштабни пуковник ГРУ и начелник Војне академије Оружаних Снага РФ. СЗО се сматра само инструментом колена Дановог (13 најмоћнијих јудео-банкарских породица) за депопулацију, а пелцери с нанороботима су последња фаза до тоталног жигосања (666) целокупне популације која преостане од њихових пЛандемија, глобалних катастрофа и светских ратова …

У поменутој књизи проф. Грачова нам темељно и документовано износи податке о вирулентности неких досадашњих антивирус-вакцина (кад се путем пелцера преноси и шири зараза), а најпре и за наше истраживање најактуелније – о начину убијања људи пелцерима с микрочипом. Дакле реч је о откривеним тајним Меморандумима СЗО која се тичу смртоносних нано-пелцера!

Разрађено је моћно биолошко оружје и шема глобалног геноцида. Како је у књизи описано приказује три основне фазе :
Прво пелцовање заобилази реакцију леукоцита и потпуно искључује из строја имуни систем. Ствара се имуно дефицит.
Другим пелцањем се уноси смртоносни вирус (читај токсин или токсини). Субјекат још не зна да је болестан јер имуни систем не реагује.
Треће пелцање поново укључује имуни систем. Оно тера организам да створи експлозивни ток болести. Пуштање имуног система провоцира моћан напад на вирусе (тј. токсичну протеинску патогену форму) које и усмрћује човека. Тај ефекат је познат као цитокнички јуриш, кад је имуни систем толико потресен да шаље исувише много антитела према зараженим деловима. Тако тело убија само себе.

Иначе, повећана антитела означавају реакцију организма на тровање, а не како испрани мозгови верују чуварима логора у белом да је то „нормална“ реакција на ткз. вирусну инфекцију.

Татјана Грачова у својој књизи истиче да ће овај модел вакцинације бити примењен за све на обавезној основи а без присиле. То би подразумевало да је доказ о нано-пелцовању услов за улазак у све јавне објекте и јавни превоз, за примање свих врста новчаних принадлежности а можда и као дозвола за било какво кретање. А да не би требало, напр., бити насилног упадања војске и(ли) полиције у приватне домове ради примене силе шприцања укућана.

Проф. Т. В. Грачова открива да је у склопу пакленог плана СЗО у служби Данова колена, у програму п(л)андемије инсталирање агентуре у свим земљама света (Кризни штабови?) као извршних органа злочиначке СЗО.

Наступио је потпуни колапс модерне конвенционалне медицине. Здравствени систем одавно више не постоји. Све се ставило у службу агенде глобалног геноцида а медицинари су постали обични чувари логора. Ни у ратовима се никад није дешавало да лекар одбије да лечи непријатељског војника, а данас их има који одбијају пружити здравствену помоћ невакцинисаним особама. Ако им је изговор да се морају придржавати СЗО протокола, онда они нису ништа више од мизерно плаћених егзекутора глобалне геноцидне агенде. О оним медицинарима који још верују да се у нано-пелцерима налази лек за измишљену болест не треба трошити речи. И једни и други су само бескорисни идиоти глобалистичког Хегемона. И једни и други су обични шрафови у машинерији глобалистичке индустрије болести и смрти.

Убоги раб Божији – Сале Коларевић

ИЗВОРИ И ЛИТЕРАТУРА :

— Књига – „Татьяна В. Грачёва :„Когда власть не от Бога“ 

ZAŠTO JE NASTANAK „AUTOIMUNIH BOLESTI“ ZA MEDICINU VEĆ DECENIJAMA „MISTERIJA“?

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!