Сале Коларевић: Вируси извор профита за фармакобизнис

Короном су се сами разоткрили – други део

У последњих годину дана модерна алопатска (званична) медицина може да се похвали осетним напретком у области дијагностике. Опште је познато, у ранијим годинама и деценијама лекари су много труда морали уложити не би ли поставили праву дијагнозу код пацијента. Најмодернија дијагностичка опрема и све знање са факултета медицине, који се најчешће оконча просечном оценом близу десетке, не само да нису представљали гарант већ нису ни служили објективној дијагностичкој анализи. Некад бива и да је лакше родити мечку него поставити исправну дијагнозу. Код преминулих пацијената неретко стоји забелешка „сумња се да је узрок смрти …“. Обдукцијом се једино може утврдити истински узрок смрти. Масовна је појава да ожалошћеном блиском рођаку преминулога лекар каже „можда је узрок смрти то, можда је ово а можда је оно… нешто засигурно јесте“. За разлику од одавно потиснуте холистичке медицине, модерна алопатска је „разделила“ човека на физиологију, ортопедију, неурологију, кардиологију, нефрологију, пулмологију, гастроентерологију, психијатрију, дерматологију  итд . Стога и не чуди често прављење грешака код успостављања валидне дијагнозе и налажења етиологије болести, јер се пацијенту не приступа као целовитом бићу а оперише се само са симптомима. Овакве појаве по клиникама су биле редовност…. Све до „појаве коронавируса и избијања пандемије“ у свету почетком 2020-е године.Од прошле године тзв. здравствени систем више нема проблема са постављањем „исправне“ дијагнозе у пацијента – све се подводи под „вирус sars-cov 19″.
Дијагноза : вирус корона .
Преминуо од : вирус корона .
Обдукциони налаз не постоји!

У данима док ово пишем, неки људи драговољно чекају у редовима да им се убризга „спасоносна“ модификована РНК ковид-нановакцина, тзв. нови сој коронавируса долеће авионом из Уједињеног Краљевства у Србију, а санитетске сирене са ротацијом поново завијају улицама градова на сваких пет минута док санитетом превозе празан лежај. Не, није скривена камера, ово је корона представа за најшире народне (читај – робовске) масе.


ВИРУСИ – ИЗВОР ПРОФИТА ЗА ФАРМАКОБИЗНИС

Измишљени патогени вируси су већ цео век уназад извор енормног профита за фармакобизниз. Тестови на разне вирусе су извор профита за биохемијску и биотехнолошку индустрију. Уместо патогених вируса (за чију потврду постојања није направљена нити једна научна студија) ти тестови могу једино да детектују неки генетски материјал из ћелије, неки егзозом настао као нус-продукт метаболизма на ћелијском нивоу. Друго, повишена антитела нису никакав показатељ „вирусне инфекције“ у организму, она су имунолошки одговор на разноразна тровања организма с поља изазвана.

Реч „вирус“ некада је означавала отров. Било који отров. У суштини, вируси су метаболички отпад и преносиоци међућелијских информација. Они нису жива бића и не могу да опстану самостално ван живе јединке. Не могу се преносити са човека на човека нити са животиње на човека. Нису изазивачи никаквих инфекција и узрочници болести. Наш организам има способност да сам производи вирусе, гљивице и бактерије и ово се назива ПЛЕОМОРФИЗАМ . 

Вируси су наши чистачи, попут сапуна. Они имају важну улогу и у преносу електрицитета између ћелија. У зависности коју су хемијску информацију преузели из ћелије, протеински омотачи вируса су и различитог хемијског састава. Људски организам може за један живот да произведе и до 300.000 типова вируса. Е сад замислите када би фармацеутска индустрија направила 300.000 типова пелцера против вируса? Дакле, НАШЕ ТЕЛО САМО ПРАВИ ВИРУСЕ КОЈИ, У ЗАВИСНОСТИ ОД СТЕПЕНА  ИНТОКСИКАЦИЈЕ ОРГАНИЗМА И СТАЊА ИМУНОГ СИСТЕМА, ВРШЕ ФУНКЦИЈУ ЧИСТАЧА ОРГАНИЗМА на одређени временски период : на 6 месеци, на годину дана, три године, десет година… Како кад и како код кога, зависно од стања самог организма. Кадa се покрене процес чишћења од отрова настају познате телесне појаве које корпоративна медицина назива болешћу. А то су процеси природне детоксикације организма као кашаљ, кијање, слинављење, пролив, повишена температура.

Никакав вирус никада није изолован. Нити је могућа генетска реконструкција икаквог вируса у тзв. тајним лабораторијама. Знате, те представе са направљеним и после по свету разасутим вирусима из неких тајних лабораторија такође су део осмишљеног пројекта у циљу масовног застрашивања и дезинформисања јавности. Они који праве медијску драму око непостојећег инфективног вируса и они који по медијима „стручно“ износе могућност да је опаки вирус-убица највероватније испао из неке тајне лабораторије, најчешће су у служби истога газде — фармако-медицинског картела. Погледајте само у последњих годину дана и једни и други „вирусолошки драматурзи“ се само смењују по званичним медијима.

Истина је да модерна алопатска медицина и даље јако мало зна о вирусима. Нити има доказа за постојање онаквих вируса како су генерички изведени на компјутеру. Осим нацртаног, компјутерски анимираог вируса, нема научних доказа да такав и постоји. А вируси јесу важни као наши чистачи и преносиоци електролизоване међућелијске информације о затрованости организма.
ВИРУСИ ИМАЈУ ЗНАЧАЈНУ ЕЛЕКТРО БИОХЕМИЈСКУ ФУНКЦИЈУ У НАШЕМ ОРГАНИЗМУ. 

Вирусима се, дакле, чисти наш организам, а не заражава се! Болести не настају неком „вирусном сачекушом“ иза угла, неком заседом невидљивог непријатеља. То су mind-control (контрола ума) измишљотине, јасно усмераване ка сејању страха и панике а по принципу зујања медијског роја.

Како болеоти настају? То је дубоко комплексна наука и превазилази оквире медицине. Уопштено и упрошћено, разбољева нас кисела средина у организму, када није алкална него је кисела. Киселост најчешће долази од затрованости из спољне средине, преко лоше хране, разних агенаса из ваздуха и градске воде, преко хемијских лекова а и путем стреса. Долази и од адјуванса (метала) у вакцинама.


ИСТОРИЈАТ КОРПОРАТИВНЕ МЕДИЦИНЕ 

Од како оу Рокфелер и Карнеги преузели медицинске универзитете, а томе има бар стотинак година уназад, научна поставка др ДеШампа и др Коха о микроорганизмима бачена је у заборав а Пастерова плагијат-наука о клицоносним болестима (које се и сам Луј Пастер на самрти одрекао) постављена на пиједестал образовања алопатске фармако-медицине. Тако се ничим доказива Пастерова микробна теорија користи као псеудонаучна подлога за изучавање благодети вакцинације. О самим вакцинама, као и о вирусима, заразним болестима, патогенези, бактеријама и гљивицама, на универзитетима се учи искључиво у складу с корпоративним интересима модерног фармакобизниса. Дакле јако дуго времена већ, истина нема приступа у наметнутом званичном наративу. И зато је данас изузетно тешко да се истина пробије до ширих слојева популације. Уз то има већ дуго времена како у свим институцијама система ординирају агенти утицаја фармакобизниса. Њих нема где их нема. Чак и у удружењима за ретке и тешке болести и свугде намећу званичан став складно корпоративним интересима крупног капитала. Самим тим то значи и да се горе написани редови о вирусима не помињу и не изучавају нигде! Информације о вирусима и вакцинама медицинари добијају похађањем званичних школа и едукацијом на семинарима и симпозијумима, а те информације су, верујте, више-мање исте оним што преко телевизије стижу до најширих слојева становништва. Готово без разлике. „Вакцине су искорениле скоро све заразне болести“, „вакцине су спасиле човечанство“, „вакцине представљају највеће достигнуће модерне цивилизације“… и др. И онда нема логичке основе када гордољубиви алопатски медицинари спочитавају неком медицинском „лаику“ како није позван да дискутује о инфективним болестима само зато што му недостаје формално (званично) образовање из медицине и фармације !? И онда, у резултату, немој да се пренеражавамо кад видимо са каквом лакоћом они убризгавају отрове у крвоток својих суграђана и сународника. И, док су се у годинама пре ковид-пЛандемије могли крити иза народног свеопштег медицинског аналфабетизма, у задњих годину дана народ их у све већој мери прозире и све им се мање верује.

Размере свенародног буђења нису још толико обимне али, упркос институционом перманентном сејању страха, хвала Господу што тенденција освешћивања има незадрживо узлазну путању.

Први светски рат однео је око 15 милиона живота. Други светски рат је укупно однео између 75 и 80 милиона живота. Док је методама погрешног лечења корпоративне медицине уморено више људи него у светским ратовима.
У последњих годину дана корпоративна медицина показује своје право лице, открива своје стварне намере. Да своју концепцију не заснива на интересима здравља и живота становништва, него на наднационалним интересима крупног капитала. И да је инспирисана депопулационим (читај – геноцидалним) намерама светске еугенике .
Рекло би се да су сами себе разоткрили овом пЛандемијом.

Литератута:

  1. https://borbazaistinu.rs/sale-kolarevic-koronom-su-se-sami-razotkrili/
  2. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=MqIY-5Wgmk8&fbclid=IwAR2mav429CwOaZOuxNhdMI_XQfUX5rDPmnLD374KtA1uGP1hPPufJkdls_I
  3. http://www.ivonazivkovic.net/virusi-prvi-deo.html?fbclid=IwAR0gOqqn82opXgjeB2mTBtEsmlpoEt6odepHPX6gP0lGH_D-JP3Cfi9AQ74

Аутор: Сале Коларевић 

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!