Priroda i zdravlje

Sale Kolarević: KO SE MAČA LATI, OD MAČA ĆE I STRADATI

Foto: rastimozdravo.com

Ono što je već nesporna i neoboriva činjenica je da su tzv. autoimune bolesti u našoj zemlji nastale, odnosno prvi registrovani slučajevi poboljevanja – u godinama posle Variola Vere 1972. i nasilnog pelcovanja skoro 20 miliona građana SFRJ.

To su moderne degenerativne bolesti za koje konvencionalna medicina ne zna tačan uzrok, odn. nepoznata im je etiologija. Lajmska bolest, multipla skleroza, reumatoidni artritis, sistemski lupus, Kronov kolitis, hronični umor (fibromijalgija), dijabetes tip 1 i druge tzv. autoimune bolesti nastaju kod nas od sredine 1970-ih i dalje.

Nastanak ovih „autoimunih“ kao i nekih neurodegenerativnih bolesti (drugom prilikom ćemo ih navoditi) vezuje se za godine posle sprovedene masovne „imynizacije“ 1972. godine na teritoriji čitave Jugoslavije. Ili, ako nije tako, onda su nam verovatno pale s neba?

Ekspanzija v@ccinalnog terora nad srpskom decom

Poslednjih decenija eksponencijalno rastući autizam za zvaničnu medicinu nije čak ni bolest. Zvanično se naziva stanjem, ne bolest, a najmanje kao bolest nastala posle „imynizacije“… Međutim, stručnjaci od pera, glasa i morala, koji nisu pod kontrolom Hobotnice, autizam takođe svrstavaju u grupu obolenja koja su nezasluženo proglašena za „autoimune bolesti“.

Gledam pre neki dan kako u studiju vašljive TV Kurir novosadska advokatica Milina Dorić briljira naspram 3-4 poltronska „sistemca“, među kojima prednjači osiona doktorka spec. pedijatrije. Tema je dalje pojačavanje v@kcinalnog terora nad srpskom decom… Pedijatrica u studiju je toliko uverena i samouverena da zdrav razum ne može da poveruje u opciju da to sve radi iz neznanja. Ne, svesna je ona (bar donekle) da mnogobrojna obavezna cepiva oštećuju, sakate i ubijaju decu kao budućnost naše nacije. Svesna je medicinarska protuva da nazovi efikasnost cepiva nema nikakvu naučno medicinsku potporu i da je koristoljublje jedini autoritet kome se ona klanja.

Jedino mislim da nije svesna, kao ni brojne njene kolege, da, kad se oslobodimo, za takve (bes)korisne idiote Hobotnice neće biti mesta u avionu prilikom opšte bežanije. Trenutno se naslađuje krvavim plodovima uhlebljenosti običnog šrafa u mašineriji vladajućeg Besporetka, ali kako pravda koja gmiže neizbežno i stiže, tako će ova i sve poput nje protuve morati uskoro krivično da odgovaraju.

Dotle, neka im stoje na duši sva ona sirota dečica, njihovom rukom unakažena i uništenih života. I svi njihovi beskrajni bolovi, suze, znoj i muke.

I po ko zna koji put ponoviti. Neće ih spasiti izlizani kolaboracionistički izgovor: „Morao sam da radim svoj posao da bih preživeo“. Taj izgovor pred Sudom ne može biti validan ; tvoj posao nije da u znanju ili neznanju oduzimaš tuđe živote.

Slagali su vas, učestvovanje u udruženom zločinačkom poduhvatu protiv svog naroda nije vaš posao!

Autor: Sale Kolarević

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!