Мишљења

Сале Коларевић: Демаскирање пландемије

Није намењено за присталице теорије спонтаног развоја догађаја

„До смрти се бори за Истину, и Господ ће побеђивати за тебе.“ – Св. Јован Златоуст

Осим што представља симбол наше ропске послушностои према Великом Инквизитору тоталитарне корона-религије, обавезно ношење маски (тј. брњица) доприноси хипоксији организма, одн. недостатку кисеоника. Наш организам је већ хипоксидиран разноврсним радијским зрачењима, па се све болеснијим људима лако могу напунити њихове Ковид-болнице. За оне што сваку појаву не гледају само кроз форму, већ настоје дубље да зађу у суштину те не верују у теорије спонтаности, новоосноване Ковид-болнице у Србији добијају предзнак неке балканске верзије будућих FEMA кампова? За актуелно недоба кроз које пролазимо, свагда треба имати на уму да, нити су болнице (уопште) као што су некад биле, нити су лекари (доктори и сестре) као што су некад били а ни сврха лечења није више као некада. Стога, уколико мислите да је ипак све у реду и све човекољубиво, немојте се лечити о сопственој режији и сваки свој респираторни (и остали) симптом пријавите медицинском естаблишменту..? И, уколико сматрате да Ваш генетски материјал никада и низашта неће бити употребљен баш против Вас, слободно се тестирајте „на Цовид 19“ !

ЗАШТО НАС ПРИМОРАВАЈУ ДА НОСИМО МАСКЕ ?

Одмах на почетку нешто да разјасним. Познато ми је да има људи који (морају да) кад где носе заштитну маску због неких својих здравствених разлога и да би то једнако чинили и без ове „корона психозе“. На такве, истина веома ретке, ова прича се не односи. Овде ће се помињати, у строго појавном облику (дакле ништа лично!), само они замаскирани због страха од „корона-заразе“. А, примећујем да таквима почињу и сметати (у јавном превозу, нпр.) они што немају ни маску на себи ни страх од  „корона-заразе“. Непотребан али од стране сатано-глобалиста пројектован јаз, ствара се данас између замаскираних и незамаскираних.

Сутра ће бити присутан јаз између вакцинисаних и невакцинисаних. Пелцовани ће у страху од „заразе“ зазирати од непелцованих. И све пројектовано од сатано-глобалиста, то да знате! Са крајњим циљем да нанопелцованима (чипованима) сметају нечиповани ; зато што ће мас-медијским затупљивањем чиповани веровати да су здравствено угрожени од ових што одбијају нановакцинацију и тако „угрожавају колективни имунитет“. Мислите о томе док још мало имамо времена… јер Антихристово царство појачава своју акцију.

Узгред , насилна (нано)вакцинација је ништа друго до деимунизација, коју медицински инквизитори еуфемистички зову имунизацијом.

Наше скидање брњице (хируршке маске) требало би да представља први корак и у нашем ОТПОРУ према тоталитаризму из којег нећемо изаћи здрави, разумни, читави а могуће ни живи. Разноразна зрачења којима смо перманентно изложени из ваздуха и воде, осиромашеним уранијумом и 5G мрежом, тајним локацијама радиоктивног отпада у близини многих градова Србије и разним ЕМ таласима са њихових ХААРП антена, неминовно доводе наш организам у стање мањкања кисеоника. Кисеоник је кључ за све болести и следствено од њих (не)излечењима; зна се да у хипербаричкој комори озледе много брже зацељују него уобичајено. Зато је велики напад НСП-а на наш организам и његов имуни систем – ускратити човеку кисеоник у што је могуће већој мери. Наша несрећа је што злотвори који зрачењима нама ускраћују кисеоник боље знају од већине нас самих за суштински значај кисеоника у исцелењу сваке болести. Осим тога, под брњицом се удише CO-2 избачен из властитих плућа, па са хипоксијом и хиперугљендиоксијом нашем организму не пише се добро. 

Можете сами закључити, на све ово набројано, колико у прилог хипоксији и угрожавању нашег имуног система иде и обавезно ношење брњица? Под којима се стварно гушимо у овим летњим данима. Посебно је жалосна прича што велики проценат народа још тога није свестан, па још и замерају онима што неће своје лице да убрњиче. Понашају се дресираним од НСП-а. Ако су они дресирани, не треба другима да намећу своју омађијаност модерним маговима са иконе Звери, како треба правим именом назвати телевизор.

Ако су они добровољни робови, робови који воле своје окове па неретко и не могу без окова, као такви не треба да зазиру од оних што само следе природу и природно. Да је носити брњицу на глави нешто природно, онда би се и бебе рађале са брњицом на глави! А бебе се рађају без брњице, прве речи и кораке уче и чине – без брњице.

Господ наш Отац небески саздао је човека превасходно као слободно биће. Kaо слободоумно биће које управља над свим створењима на Земљи нижим од њега. Зашто онда (не сви, али нажалост многи) правимо од себе послушну стоку која се утерује у тор? Зашто волимо да будемо робови кад нас је Отац наш небески створио СЛОБОДНИМ бићима? Зашто многи не свуку са себе брњицу ни када изађу из јавних објеката? Зашто воле и сатима да се на отвореном шетају убрњичени? Шта то приволева, поготово савременог човека да се саам издаје за роба? Мислим да је ово генијално разјаснио Ф. М. Достојевски у легенди о Великом Инквизитору. У одређеном стадијуму приче, Велики Инквизитор се обраћа Христу антропофобним и посве гордељивим речима: „Ти си превише ценио човека. Ти си човеку дао слободу. А људи неће слободу, људи хоће да буду робови и зато их ми држимо у ропском стању.“ 

Једна наша сестра, многи знамо за њу и њено дело, смело запажа: „Страх је њихово главно оружје. После не треба ни војска ни полиција да утерује народ у торове.„. Одавно сам и саам приметио (делећи исти кров са старим и паничарским особама, сада путујући по јавном превозу, итд, итд.) да застрашени не могу да се умире ако и особа до њих бар мало не дели њихов страх. Чак и рационалан страх, не само ирационалан, паралише човекове животне механизме, а наш Спаситељ јасно нам каже: НЕ БОЈ СЕ, САМО ВЕРУЈ !

Многи носе брњице из страха од казни. Страх је данас свудаприсутан. И пре корона-диктатуре страха је било посвуда. А где нема Вере, логично, преовлађује страх. Само Вера у Васкрсење отклања сваки страх. Само се Вером у Васкрсење лечи сваки страх. Свети Оци кажу – Вера се доказује кроз дела љубави у Истини.

Ношење брњице слама вољу код човека.. Не видиш и не препознаш ближњег свог када је убрњичен. Колико пута познаници се мимоиђу на улици и уопште се не јаве један другом, јер се нису препознали. Дуже време када то потраје, има потпуно да се отуђимо једни од других. То ће донети несагледиве последице. Међусобним удаљавањем личности удаљујемо се и од богоугодне саборности, солидарности. Саблажњујуће је што многи прихватају ту соц. дистанцу као нови норматив. Видим, почели су и неки свештеници да служе свете Тајне у Цркви са брњицом на лицу. Од какве ли се заразе у Цркви, у дому Божјем, плаше ти свештеници Божји!? Како онда њихова паства да се понаша кад види свога пастира таквог, у страху од невидљивог непријатеља а без страха од Божјег суда!? Има страха од нечег непостојећег – нема страха од Свепостојећег и Надпостојећег. 

Друштвеним дистанцирањем и сакривањем лица добровољно се удаљујемо од хришћанске идеје Спасења. Ако ми тога нисмо још свесни, јесу свесни жреци антихришћанске глобализације и инквизитори њихове лажне религије, лажне науке, лажне фармако-медицине. Један Свети Старац из IV века пролазио гробљем и саплео се о једну лобању. Чувши узвик из дубине земље, пренеражен запита „власника’ лобање ко је и одакле се то чује. Овај му из дубине земље јави да је један од непокајаних грешника из пакла. Старац ожалошћено замоли грешника да му каже како им је тамо доле, у паклу? Овај му одговара: „Страшно!!! Не можеш ни да поимаш како је и колико овде застрашујуће… НЕ ВИДИМО ЛИЦА ЈЕДАН ДРУГОМЕ !“.

Долазе ли из самог пакла захтеви за доношење оваквих нељудских и содомских закона …?

У ЛАЖНУ НАУКУ МЕДИЦИНСКЕ ИНКВИЗИЦИЈЕ НЕ СМЕ НИ ДА СЕ ПОСУМЊА !? 

Заразни вируси због којих нас тобож гоне да носимо брњице, нису никакви заразни вируси нити су вируси икакви микроорганизми. Вируси су обичне протикуле, тј. протеинске форме и они су свуда око нас и у нама. О оваквој бесмислици везаној за вирусне инфекције, већ сам писао и објављиаао.. ПАТОГЕНИ ВИРУСИ НЕ ПОСТОЈЕ , то је научно основана и доказива ИСТИНА коју вешто скрива Рокфелерова модерна (алопатска) фармако-медицина, ослањајући се на неупућеност и незнање широких народних слојева. Намерно је усвојена погрешна доктрина Луја Пастера које се он јавно одрекао! Све је, наравно, у циљу свеопште промоције обавезне вакцинације и, још у XIX в. зацртаног, драстичног смањења светске популације. А вирус тако може послужити као одличан изговор за геноцид. За медицински геноцид .

Током тзв. „првог таласа“, медијски магови у белим мантилима су нас уверавали како ће наступајуће летње време и врело сунце уништити вирусе и ослободићемо се епидемије. Сада је сунчано летње време, но поново имамо на снази нови талас епидемије коронавируса и са иконе Звери нико више не помиње законитост да топло време отклања сваку вирусну инфекцију. А народ, на несрећу, опет у знатној мери пије и једе све што му се сервира на медијском послужавнику. Спиновано и мас-медијски монтирано од стране медицинарских, а и осталих жречева  и магова у служби антихришћанске глобализације. У служби тоталитарне корона-религије.

У летњој план-демији има сада стварно болесних људи и тешких клиничких случајева, за разлику од пролећне план-демије када су болнице биле празне и све беше спинована медијска превара. И ово преко лета је велика превара, зато што се короном назива свако оболење настало тровањем и зрачењем. Знамо да су почетком лета у Србији почели да укључују 5G мрежу, уз појачана запрашиаања становништва хемиктрејлрсима. Све чешће се по градовима Србије виђају пали мртви врапци и сушење коре и листа дрвећа. Готово свакодневно се људи жале на ужасан смрад у ваздуху и на респираторне проблеме. 

Све је више научника и лекара, од система независних, који на интернету објашњавају ове појаве код становништва. Треба разликовати праву инфлуенцу од симптома сличних инфлуенци. Ово од чега становништво све учесталије побољева јесте хемијски изазвано. Такође, све више се говори и о некој бактерији која се, уз разне отрове и тешке метале, из авиона избацује хемиктрејлерсима. Та бактерија, кажу, има кључну улогу у нашем разбољевању. А и клима овога лета – топло, кишно и изразито спарно време – климатским инжењерингом је „подешена“ да баш погодује развоју бактеријских и гљивичних инфекција. Не може се с поузданошћу утврдити којој групи микроорганизама припада, зато што се највероватније ради о ГМО бактерији. Јонизујућим зрачењем са 5G базних станица активира се испуштање отрова из те бактерије у нашем организму. Уз те и друге отрове којима је засићен наш организам дугогодишњим запрашивањима, као и уз излучене патогене из наших ћелија (попут супстанце егзозом – услед болести, стреса и киселости организма), долази до ТРОВАЊА КРВИ, од чега се врши притисак на крвне судове. Организам се од тровања брани згрушњавањем крви. Згрушена крв тешко или никако не долази до плућних алвеола. У плућима се већ ствара секрет и долази до гушења и других здравствених мука. Ако таквог пацијента ставе на респиратор, може доћи и до смртног исхода јер му респиратор додатно отежава избацивање нагомиланог плућног секрета ; тиме и могућност избављења из болести постаје мања…. болести, дакле, настале – ТРОВАЊЕМ . И та њихова „корона епидемија“ је уствари оно што из спољне средине изазива у организму тровање крви. Мало охрабрује податак да је све већи број лекара и медицинских сестара почело да говори о убијању респиратором по болницама. 

Запрашују нас отровима као да смо бубе.. Међутим, не морају ни да нас толико запрашују, колико ми сами себе можемо тровати…. Шта је оно редовно дезинфиковање јавних просторија по два и више пута дневно, него ТРОВАЊЕ хемијским путем? Сва та дезинфекциона средства су на бази хлороводоничне киселине. А просторије се прскају тиме некад и до немилости… и све те токсичне супстанце улазе у наш организам кроз дисајне путеве и кожу. И све се ово чини поштујући мере епидемиолошке заштите. Мере заштите од измишљеног вируса!

И докле год не схватимо да је КИСЕЛА СРЕДИНА У ОРГАНИЗМУ (ниска PH вредност) основни узрочник оболевању (и развоју малигних ћелија), а не некакви преносиви вируси са животиње на човека или са човека на човека, наши животи биће подложни  израбљивању од стране преварне алопатске медицине и њених метода „лечења“. Значи да се морамо постарати да у себе уносимо оне материје које киселост нашег организма претварају у базност (стварање базне средине у организму). То значи да PH вредност у организму не сме бити ниска. То значи и да нам је слаба вајда од паничног чувања себе од судбоносних капљичних инфекција – ако је наш организам изнутра закисељен.

Лично, могу да разумем оне који маске никако не скидају из страха од репресивног система. Не могу да разумем оне што то чине из страха од „капљичних инфекција“. А најтеже мојој свести пада када наиђем на онакве морбидитете од којих ти се заиста заврти мозак. Кад видим на некима брњице украшене цветићима, шљокицама, па сад се продају и неке „фенси“ брњице…. или још интересантније кад видим да су неки начинили двоструку „заштиту“ – уз брњицу на главу набуџе и маоку направљену од 5-6-литарске боце….

А најболније, ипак, делује када видимо да родитељи навуку брњице својој деци. И тако их пусте да се играју напољу… Најискреније, за мене ничег болнијег нема од тог призора. То се правилно назива – злостављање деце. Од сада ће и у школама деца бити подвргнута тортури због морања ношења брњице!

Једна пријатељица ми прича да у апотеци среће неку младу жену како се код апотекарке распитује – кад ће бити скројене маске за бебе !? 

Далматија је одувек била србска. У XVII и XVIII веку, док су православни Срби били већинско становништво у Далмацији (уосталом као и на читавом Хелму-Балкану), било је изразито гладних година. Језуити су, преко млетачко-венецијанске управе, на перфидан начин завађали Србе међусобно. Уценама о дељењу помоћи у житу само оним Србима који прихвате Унију са Ватиканом, правили су од поунијаћених Срба повлашћено становништво у односу на Србе који су чврсто остајали у Вери својих отаца. Православни Срби трпели би огромну глад, једући згуљену кору са дрвећа, само да се не би одрекли Светог Саве и Православља. Поунијаћени Срби, имајући макар кукурузну паленту да једу, почели су да завиде својим суседима што и они такође нису прихватили латинску веру за џак житарица. Временом, љубомора поунијаћених (па покатоличених) Срба према светосавским Србима у Далмацији, прерасла је и у мржњу. 

Данас је XXI век. Планови и циљеви власти нису се битно изменили, али методе јесу. Власт сада има глобалну моћ и то чини са многим народима света. Тако и са преосталим Србима на Балкану… Хоће ли „брњичари“ у све већем обиму почети завидети неубрњиченима….то ћемо видети. Хоће ли сутра нановакцинисани замрзнути оне кои чврсто и постојано, упркос свим репресалијама власти, остају нешприцани….то ћемо тек видети. Једно засигурно знамо… било, јесте и биће – Divide et Impera .

И још нешто. У мајском чланку о план-демији морао сам поменути храбро иступање др Наде Костић у јавности. Она је ендокринолог. На крају овог, имамо велики мотив да се помене иступање у јавности др Александре Кострешевић. Она је биохемичар и она је јавно посведочила Истину о тровању бојним отровима уз садејство убитачних фреквенција 5G технологије у оболевању становништва! Такође, конкретно је указала на штетности ношења маске.


Истина – основно мерило свих вредности.

За крај овог нашег малог, али сведимензионалног опуса, један коментар с. Марије Михаиловић, аутора емисија на и-нет радију Сербона. Коментар о „новобрњичкој“ психологији : 

„Зашто би смо им ми сметали када су они већ заштићени својим маскама (брњицама) ?! А сметамо им… сметамо зато што смо сведоци њиховог кукавичлука и робовског статуса у који су сами себе ставили.“   

Ако Бог да, наставићемо да истрајавамо на путу декодизације алгоритама геополитике и стратегије тајних ратова светске закулисе.

Бог на помоћ свим истинољубивим душама!

Аутор: Сале Коларевић

Литература:

  1. http://www.ivonazivkovic.net/virusi-prvi-deo.html?fbclid=IwAR3pOs2nvBNrumLHFFlmy6mFtNP-liDX_wZYqaFGGJNqum7gDbrpUrLpCCE
  2. https://borbazaistinu.rs/covid19-nije-uzrocnik-nego-politicki-projekat-usmeren-protiv-coveka-epidemije-nije-ni-bilo/
  3. https://www.youtube.com/watch?v=mIXIeFAfWEE&feature=share&fbclid=IwAR2M_x-KdUGqHAimERJ0OscFimCnUxmICNen8V7QWLRUovgi3tDVWuvlKBM
  4. https://www.youtube.com/watch?v=gI_Lh2x1Vwk&feature=share&fbclid=IwAR3Kuo_LzVix1B_YXjzTS-tigu8wOTQM9N2bO7Oz_HrZDrYwgpjWGyAZpW4

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!