Мишљења

Садашње вакцинације и јадарит: елиминација природног имунитета људи

Технолошки пројекат Ротшилдовог Рио Тинта садржи изградњу два постројења. Једно је за обраду јадарита у микропрах, а друго, за топљење и одвајање јадарита од силиката, употребом загрејаних сумпорних киселина и претварање у течно агрегатно стање, у пречишћени течни кристал. Последице технолошког поступка топљења јадарита сумпорном киселином на температурама вишим од 200 степени, по ширу околину, далеко су драматичније од прераде јадарита у литијум и биће равне хиљадугодишњем Армагедону у Србији. Одатле и убрзано и бесомучно упумпавање новца ЕУ за изградњу аутопута и пруге од Лознице, преко Ниша и Приштине до луке Драч, одатле и Мали Шенген и Велика Албанија, одатле и аутопут до резервне луке Бар и нови карго центри за хитне испоруке јадарита са аеродрома Никола Тесла у Београду и Адем Јашари у Приштини. Одатле и Ангела Меркел у Србији, Виола фон Крамон такође, одатле и притисци из Кремља и црне листе у Белој кући.


Мислим да ће највећи проблем бити промена свести и менталитета код наших људи. То ће ићи најспорије, а то је најважније. Ако почнемо сада промену овог антисистема у систем и то већ од вртића и предшколског узраста требаће нам године да стигнемо до кључне промене. Али, ако не почнемо, нећемо ни завршити. Многе нације имају поданички менталитет, али, ми смо успешно искомбиновали и поданички и губитнички. Намерно смо генерацијама одгајани на поразима, комплексима ниже вредности и необразованости. Људи су летаргични, безвољни, испрепадани. Држава деценијама ради против њих и то још од Турака. Зато је и не воле. Ако садашњи антисистем државе – отимача преокренемо у систем државе – домовине, онда више неће ни бити важно да ли је председник Ђилас, Бошко, Вучић или Шећероски. Мислим да је ово једно од могућих решења. Домаћин. Не мислим на себе, наравно, већ на домаћина. Свеједно је како се зове.

За Србе је од животне је важности преузимање РТС – а

У припреми су закони и на глобалном и на локалним нивоима, који ће поруке овакве врсте из наших група, прогласити за кривична дела против јавног здравља и националне сигурности. Гугл већ шаље обавештења корисницима широм света да ће им ускратити своје услуге уколико шаљу непримерене поруке, текстове или коментаре који угрожавају нову нормалност. Због оваквих ствари које нам се неминовно приближавају, од животне је важности преузимање РТС – а. Не мислим на политичко преузимање, политичари нека се баве политиком, а не Јавним сервисом, већ преузимање РТС – а, као најјачег могућег медијског оружја и оруђа, које ће служити за пласман и информација које се појављују у свим нашим групама. Као што ми сада преводимо хиљаде порука у вези вакцинације, јадарита, опште сатанизације глобалног друштва и крађу наших душа за циљеве нове нормалности, тако скоро све земље света, преводе и поруке наших грађана. Преузимање РТС-а и пуштање у ударним терминима оваквих ствари и другачијих ставова, од пресудне је важности за наш и духовни и материјални опстанак. Следеће године бићемо драстично цензурисани, забрањивани, прогањани и потпуно блокирани на свим друштвеним мрежама и ако не преузмемо РТС на време, бићемо апсолутно одсечени од реалности, друштвено маргинализовани и на крају и физички уклоњени из нове реалности. У следећих десетак дана послаћу неколико порука које ће прилично збунити, изнервирати, наљутити, шокирати, уплашити, обрадовати, разочарати, одушевити или испровоцирати одређен број људи, али, једноставно не могу да ублажим или сакријем чињенице до којих сам дошао сопственим искуством. Не треба ми медијска пажња, нисам ментално поремећен, нисам шарлатан, нисам астролог, нисам баба Ванга, не проричем будућност, не наплаћујем своје искуство, не глумим мудраца или гуруа, нисам ни Исус ни Наполеон ни Лех Валенса и не желим да паметујем…

Хоћу само да поделим оно што сам сам сазнао за ових 30 година, као и то да немам личну корист од било чега што објављујем. Једини циљеви су ми да задржимо оне који још нису отишли из ове напаћене земље и да вратимо оне који јесу. И да спасимо своје душе. Не могу да будем спашен, ако и моје комшије нису. Није ми потребно поверење и не тражим га. Није потребно ни да поверујете у оно што пишем. Заиста то није важно ни вама. Многи ће се насмејати, изигнорисати, априори одбацити, већина неће ни прочитати. Али, они који умеју да препознају симболику знакова и нарочито бројева и који знају да их протумаче и повежу како треба и на прави начин, они ће бити у мањини… У томе и јесте суштина онога што сада радим. Сигуран сам да ће управо та мањина покушати да обезбеди промене толико потребне већини. Нисам религиозан, али, знам да Творац постоји. Као што знам и да су и он и његови синови, Исус и Луцифер реалне и постојеће личности. Створени смо према њиховим ликовима, чинимо иста дела као и они и имамо исте особине. Разлика између нас и Креатора је само у једном. У ЗНАЊУ.
Блокада Закона о експропријацији, сигурно неће уклонити Рио Тинто из Србије, нити тај закон уопште утиче на Рио Тинто, из једноставног разлога, јер држава нема ни намеру да одузима земљиште због јавног интереса, да би га дала Рио Тинту или сестринским компанијама. Рио Тинтo, легално откупљује земљу добровољним пристанцима власника. Они који одбију да уступе своје парцеле, биће елиминисани на другачије начине и за то Рио Тинту, закони управо и не требају.

Протесте против Рио Тинта у Србији финасира Сорош…

Цео маневар са демонстрацијама и протестима око Закона о експропријацији, финансиран је од стране Фондације Џорџа Сороша и фондација Рокфелер и Ротшилд. Одрађени су по истој матрици, којом свуда у свету остварују своје директне интересе. Убацивањем експерата за манипулацију масом и радикалних левичарских група попут АНТИФАе, Отпора, БЛМ, Сорошеве екипе преузимају потпуну или делимичну контролу над свим политичким и социјалним факторима у изабраној земљи. Не постоји промил шансе да Рио Тинто не преузме 150 милиона тона јадарита испод Лознице. Осим само једне врсте отпора. Јадарит је кључни елеменат комплетног глобалног пројекта и они неће престати да јуришају на њега. Протестима и медијском причом усмереним искључиво против ионако идиотског Закона експропријацији, намерно се и циљано одвлачи пажња од самог Рио Тинта и ослобађа му се простор за несметано деловање. Познато је и ко све учествује у тим договорима и ко спинује у медијској кампањи. То су директни непријатељи и овог народа и ове земље.

Вакцине – елиминишу природни имунитет

Садашње вакцине служе искључиво за радикалну елиминацију природног имунитета, заменом природних Т-ћелија генетски модификованим сурогатима и потпуно психолошко слуђивање популације. Убризгавањем mRNK суспензије, ствара се драматичан удар на имунолошке механизме и долази до појаве једног од главних симптома аутоимуне болести СИДЕ или АИДС -а, као и до такозваног МИС – а, Мулти – Инфламаторног Синдрома или вишеструких инфекторних упала по целом организму. Дакле, прва фаза глобалног пројекта је потпуна деимунизација светског становништва, а не депопулација. Тек после вишеструких вакциналних доза, када већина светске популације изгуби у потпуности природни имунитет и изгуби могућност одбацивања и избацивања страних тела из организма, почеће друга фаза пројекта, кроз, такође, инјективну имплементацију сензорских фото – осетљивих оптичких и течних честица кристала јадарита и тиме ће, практично, цео организам добити функцију биочипа. Др Роберт Малоне јесте креатор mRNK вакцине, али није креатор вакцине против ковида 19. Идејни творац и креатор те вакцине је овај човек и његови стручни тимови: https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:857490-Ovo-je-Carls-Liber-Zasto-je-uhapsen-americki profesor-sa-Harvarda-i-kakve-veze-ima-sa-laboratorijom-u-Vuhanu. Шеф катедре за биохемију на Харварду и најпознатији светски биокибернетичар. Творац првог биолошког нано чипа. Човек који има неограничена финансијска средства из свих фондова. И Била и Мелинде Гејтс и Сорош фондације, Ротшилдове фондације, Рокфелерове… Новац му дају и ДАРПА и СЗО. Идејни је творац пласмана вируса короне из кинеске лабораторије у Вухану.


Право име Карл Либерман. Практично наследник Јозефа Менгелеа. Дуже од 20 година ради на рецептури за генску трансмисију и реверзију имунитета из природног у вештачки. Процесни месинџер у РНК, утиснут у оригинални ланац ДНК, преузима имуно функцију организма. Лаички речено, природни имунитет мења се вештачким сурогатом, односно вештачким имунитетом. Копи пејст варијанта, само са катастрофалним дејством на цео организам. Губитком природне одбране од страних тела унешених у организам, он неће препознавати штетне факторе и неће прибегавати упалним процесима, повећању температуре, избацивању телесних течности или искашљавању. Људи ће имати реакције на унета страна тела, као што су отрови, вируси, бактерије и тело ће то исказивати кроз константне болове. На жалост, лекари неће моћи да пронађу узроке таквих стања. Због тога ће вакцина заиста и бити животна потреба и то на месечном нивоу. Само тада она више неће бити бесплатна. Знам за све ово, јер сам управо са његовим тимовима радио на научним истраживањима и снимао експерименте за њихову документацију. Већ сам писао о овоме, али, с времена на време морам да поновим, због оних који су тек ушли у групу. И још нешто што би морало да буде доступно јавности, пошто сада креће прича о комбинацији вируса короне и вируса грипа.

Улога Предрага Кона

Предраг Кон, био је 2009. у време епидемије корона вируса типа Х1Н1, такође председник Кризног штаба за борбу против тадашње епидемије. Инсистирао је и тада хистерично да се под хитно купи 7 милиона доза вакцина, за сваког грађанина Републике Србије, јер ће мртви, како је рекао те 2009. године, лежати по улицама. Председник Комисије за тендере за набавку тих вакцина, био је овај исти садашњи заговорник вакцина Бранислав Тиодоровић. Министар здравља, у то време, био је Томица Милосављевић. Плаћено је и купљено 850 хиљада доза од швајцарске фирме Новартис. Учествовале су и још две швајцарске фирме – Глаксо Клајн и Роше. Ми смо наравно купили најскупље. Потрошено је свега 142 хиљаде доза. У Србији је било мање од 6500 заражених и 112 умрлих за пола године. Свих 11 трудница које су примиле Новартисову вакцину против свињског грипа родиле су децу са тешким облицима аутизма. Светска пандемија је нагло прекинута после 6 месеци и остало је непотрошено преко 700 хиљада доза Новартисових вакцина против респираторног корона вируса Х1Н1. Медији су објавили да су све преостале дозе уништене и спаљене у високим пећима. Наравно да нису уништене. На интервенцију Новартиса свих 700 хиљада доза препаковано је у нашем Институту Торлак, антидатирано и оне се и дан данас дају људима по Србији као вакцине против грипа. Због таквих ствари и јесмо прва земља у свету по броју оболелих од карцинома у односу на број становника. 80 хиљада случајева карцинома на годишњем нивоу и тај број рапидно расте. Да би сакрио доказе тог монструозног чина, швајцарски Новартис преузима Институт Торлак и све оне из Института који су учествовали у томе склања на овај или онај начин.

23. децембра 1913. године амерички председник Томас Вудроу Вилсон, прави катастрофалну и неопростиву грешку. Потписује закон којим комплетно америчко богатство и целокупан амерички капитал пребацује у руке две псеудојеврејске породице. Ротшилдима и Рокфелерима. Од тада су ове две илонске фамилије власници америчких Федералних резерви, дакле власници читаве Америке. Када им затреба новац или га доштампају или га повуку из трезора швајцарских банака. У тим трезорима и дан данас лежи непроцењив капитал опљачкан од Јевреја током Другог светског рата. Због тога је Швајцарска најбоље чуван сатанистички бункер.

Доналд Трамп, једини амерички председник, кога није изабрала Трилатерална комисија притиском на федералне електоре, покушао је, у току свог мандата, да пресече доток новца Ротшилдима и Рокфелерима и преузме америчке Федералне резерве. Уз помоћ шесточланог Борда гувернера ФЕД – а, а против председника Федералних резерви Џеремија Пауела, који је хладнокрвно одбио Трампов захтев за оставком, недостајао му је само један корак или само још један мандат. Да је то успео, ништа не би било ни од пандемије ни од вакцинације ни од екплоатације лозничког јадарита. Да би спречила Трампа да поново добије тај мандат америчка администрација је, између осталог злоупотребила софтверски систем Доминион, осмишљен и креиран од стране и наших хакерских стручњака. Тако је дементни Бајден добио софтверске електорске гласове. Систем Доминион, искоришћен је за прекрајање изборних резултата у Сједињеним Америчким Државама. Неко би могао да га злоупотреби, не дај Боже и на нашем референдуму и на нашим изборима. Животни проблем за Вучића настао је оног тренутка када је дао јавну подршку председнику Трампу. Тиме је окренуо леђа Аријевцима и објавио могући излазак из пакта. На жалост, из тог пакта изласка нема. Милошевић и Ђинђић су то научили на бруталан начин. Коштуница и Тадић на мање бруталан. Из коалиције са ђаволом може да се изађе само на два начина. Нека решење остане покривено црним флором. За сада. Дакле, већ су активирани сви потенцијали Џорџа Сороша, главног хазарског бојног стратега, уз помоћ плаћених радикалних левичарских покрета, које Сорош убацује у непослушне земље и који руше режиме, без обзира да ли су ауторитарни или демократски. И још нешто. Не постоји промил шансе да Ротшилди одустану од нашег јадарита. Прича о Косову је само медијски спин. Косово никада неће добити формално признање независности, јер то не одговара ни Истоку ни Западу. Нити им је то потребно. Већ су независни, де факто. Прича о Косову је медијска прича за одвлачење пажње од главног циља, а то је 150 милиона тона јадарита у лозничком округу. Вучића притискају да одмах препусти Рио Тинту експлоатацију и не могу да чекају изборе у априлу. Ако то не уради одмах – отпловиће низ реку Јадар. Ако то уради одмах, низ Јадар ће отићи 4 месеца касније. С тим што би тада вода у Јадру могла да има само црвену нијансу. Уговор са бившим богом светлости Луцифером увек је затамњен на најважнијим местима.

Аутор: Васко Васовић је несуђени директор Радио-телевизије Србије. Актуелна власт није му дозволила да замени, по слуганству, незамењивог и извесног Вујошевића коме, и као пензионеру, обнавља мандат за мадатом и тако телевизијски сервис народа Србије не служи народу, него власти.

Извор: Људи говоре

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!