Природа и здравље

Сада су научници потврдили да је природни имунитет ефикаснији од имунитета стеченог вакцинацијом, зашто не могу добити назад своје слободе?

Имам имунитет јер сам преболовала вирус, па где је моја трајна здравствена пропусница и крај паклу тестирања? Владе игноришу лавину клиничких студија које доказују да би опорављене од Ковида-19 могли једноставно оставити на миру.

Као неко ко се опоравио од Ковида-19, уморна сам од тога да проводим сада већи дио године борећи се са онима са испираним мозгом залепљеним за сваку реч нашег промењивог јавног мишљења, распореда, манипулативних државних органа који нам покушавају продати идеју да ако сте већ имали вирус, још увек морате да примите барем једну дозу одобрене вакцине Ковид-19.

Чињеница да се владе не могу сложити ни око тога да ли би опорављени од Ковида-19 требали примити једну или две дозе да би се квалификовали за њихову здравствену пропусницу са QР кодом, која им омогућава да живе и слободно путују као пре овог фијаска, већ би требала учинити људе скептичнима. Овде у Француској, владина пропаганда захтева од опорављеног да прими само једну дозу да би се квалификовао за националну пропусницу са QР кодом – што је недовољно за путовање у моју земљу Канаду, која захтева да сви путници буду двапут вакцинисани три месеца након било које Ковид инфекције.

Али ако имам доказе да је мој стечени имунитет једнак или бољи од оног стеченог вакцином, онда чак и једна доза подразумева потенцијални ризик за малу или никакву заразу – или чак потенцијалну штету. Па зашто бих се коцкала? Није да се болнице пуне невакцинисанима који су пребољели Ковид. Па зашто власти то не признају и не реагују у складу с тим да нас уклоне са своје траке за трчање.

Израелска студија се често цитира као оправдање за вакцинисање заражених Ковидом, тврдећи да су двоструко заштићени од поновне инфекције више него да се ослањају само на стечени имунитет. Али када се удубите у податке, схватате да су шансе за поновну инфекцију већ бесконачно мале и да је два пута нула и даље нула.

Друга студија, објављена у медицинском часопису, Viruses, закључила је да „у поређењу са вакцинацијом мРНК вакцином… природна инфекција изазива снажнији хуморални имунолошки одговор“, што значи да су системи опорављених од Ковида опремљени бољом меморијом како би одговорили на будућу изложеност чак и након пада нивоа антитијела у крви.

У бомбастичном тајно снимљеном видео снимку објављеном ове недеље, Пројект Веритас открио је Chrisa Crocea, вишег научног сарадника у Фајзеру, који је пред камером признао предност стеченог имунитета у односу на вакцину његове компаније. “Заштићени сте највјероватније дуже јер је то природан одговор”, открио је Croce.

Nick Karl, биохемичар компаније Фајтер, рекао је тајном оперативцу: „Када је неко природно имун – тако што је добио КОВИД – вероватно има више антитела против вируса, јер вакцина је … тај протеин је само споља … То су само једна антитела против једног одређеног дела вируса. Када заиста добијете вирус, почет ћете да стварате антитела против више делова вируса, не само спољашњег већ и унутрашњег дела, стварног вируса, тако да су ваша антитела у том тренутку вероватно боља од вакцинације.“

Још један чланак објављен прошлог мјесеца на серверу за штампање лабораторије Cold Spring Harbour Laboratory закључио је: „Иако су вакцинације високо ефикасне у заштити од инфекције и тешке болести КОВИД-19, наш преглед показује да је природни имунитет код особа опорављених од КОВИДА-19 барем еквивалентан заштити коју пружа потпуна вакцинација популације која није имала КОВИД-19. Постоји скромна и постепена релативна корист од вакцинације код особа опорављених од КОВИДА-19; међутим, нето корист је маргинална на апсолутној основи.” Истраживачи су препоручили да „вакцинација особа опорављених од КОВИДА-19 треба да буде подложна клиничкој равнотежи и индивидуалним преференцијама“.

И то није све. „Израелци који су имали инфекцију били су заштићенији од варијанте коронавируса Делта од оних који су већ примили високо ефикасну вакцину против КОВИДА-19“, написао је Science Magazine о референтној израелској студији из августа (иако су још увијек, бизарно, тврдили да су вакцинације „виталне“). Од тада смо сазнали да ефикасност ових „високо ефикасних вакцина“ – попут Pfizer/BioNTech – опада после шест месеци.

Извините, у Фајзеру, Израелу – примарном тлу за експериментисање са Ковидом-19, према др Philipu Dormitzeru, потпредседнику и главном научном сараднику у Фајзеру, који је земљу назвао „својеврсном лабораторијом“ – рекордна експлозија заразе Ковид-19 резултирала је позивима на ЧЕТВРТУ дозу, док су двоструко вакцинисани који још нису примили трећу дозу почели да губе привилегије здравствене пропуснице са QР кодом ове недеље.

Изгледа као бескрајни пакао. Па како би било да нама већ опорављеним од Ковида-19 дате нашу доживотну здравствену пропусницу и оставите нас на миру како бисмо могли занемарити овај циркус и наставити са својим животима? Зашто нас држите као таоце? Дозволите ми да узмем своју „вакцину“ у одговору на то.

Оно што се јасно крије иза неспремности власти да признају стечени имунитет је страх да би, ако би само одлучили да нас оставе на миру, а све остале подвргнули њиховом бескрајном шоу, све већи број људи на крају одлучио да пронађе начин да се намерно зарази и опорави од Ковида-19 како би и њих оставили на миру.

Власти се дословно противе науци и лажу жртве Ковида-19 како би избегле стварање користи коју би други могли тражити под потенцијалним ризиком. Осим што су они сами одговорни за стварање рестриктивног система у којем људи сада дословно траже инфекцију како би пронашли олакшање – макар само да би стекли здравствену пропусницу на шест месеци како би могли приступити свакодневним местима и основним слободама.

Као што је Sir Walter Scott једном записао у својој епској песми: „О какву замршену мрежу плетемо, кад први пут вежбамо да бисмо преварили!“ Зато можда требате престати манипулисати људима у лошим покушајима друштвеног инжењеринга и почети заправо следити своју вољену „науку“, уместо да је кројите како би одговарала вашој исквареној причи, ви неспособни кловнови.

Аутор: Rachel Marsden

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!