Природа и здравље

Са системом звери нема поигравања

Фото: Српски глас

Поводом најаве нове короне хистерије, подсећамо како је било у Аустралији и шта се можда нама спрема. Овај текст је први пут објављен 2020. године и преноси нам утиске непосредног учесника ковид хаоса у Аустралији. Убрзо после овог текста аутор је нестао са друштвених мрежа због страха за породицу.

Уредништво Борба за истину

Са системом звери нема поигравања

Наиђох на податак да је за време карантина 15000 пута повећан број 5Г антена у свету. Антене су инсталиране на зградама, школама, болницама, најпрометнијим путним чвориштима, тржним центрима, спортским центрима… (многе од њих су јако добро замаскиране) да би што више људи, а нарочито деце потпало под смртоносну мрежу микроталасног зрачења и у наредним месецима и годинама било скувано и одстрањено из живота, да би господарима живота и смрти мало лакнуло јер се јако боје своје малобројности, а многобројности оних које желе да подјарме.

Унутар школа, деци се испира мозак о неопходности одвајања једних од других, тероришу се песмицама о опасном монструму невидљивог вируса који напада сваког и који убија оне које волимо, те зато морамо да се дистанцирамо једни од других да бисмо “спасили животе“. Испирају им мозак са маскама, санитајзерима које стално морају да трљају по рукама а који их стерилизују, кожа им се гули по рукама од дозе стерилајзера које стално морају да мажу. Деца се буквално психички и физички злостављају у институцијама које се тако гордо називају “образовним“.

Прича ми једна пријатељица да су у Аустралији у основној школи у којој њено мало дете иде у први разред коначно дозволили родитељима да уђу унутар капије школе кад доводе децу у школу, међутим, пошто је неколико месеци била на снази забрана да родитељи не смеју да улазе у школско двориште, него на капији предају децу учитељицама, а унутар школе су стварали праву психозу у којој су децу убеђивали да им је свако потенцијална опасност, па тако и родитељи, сада САМА ДЕЦА НАСТАВЉАЈУ ДА РЕГУЛИШУ ДАЉИ ТОК ДОГАЂАЈА И НАСТАВЉАЈУ ДА ПРИМЕЊУЈУ ЊИХОВУ АГЕНДУ: САМА ДЕЦА САДА НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ СВОЈИМ РОДИТЕЉИМА ДА УЂУ УНУТАР ШКОЛСКОГ ДВОРИШТА! Циљ је постигнут, породица је разбијена изнутра, деца се гнушају сваког, па и у сопственом родитељу виде опасност и терају га од себе.
Вирусни софтвер чувара логора је успешно инсталиран у њиховим главама и они настављају даље да раде на стварању страшног Новог Светског Поретка губећи при том све људско у себи.

Над главама им је за време карантина инсталирана 5Г мрежа у школама и сад зрачење пробија плафон унутар многих школа. У неким школама дошло је до појаве многих случајева рака међу децом. Родитељи и даље воде децу у те институције. Родитељи и даље верују да ће се моћи ићи на посао у државне и приватне институције, да ће се моћи нормално ићи у продавницу, куповати и продавати, грицкати од живота дане, школовати децу, радити, ићи на одморе и живети као некада. За вакцину која долази и други талас који увелико најављују сви се надају да “неће ваљда“… Надају се да ће успети остати у граду, а да ће вакцину моћи некако да избегну.

Оно што многима још увек није јасно јесте да живот више никад неће бити исти. Са зверима и њиховим системом се НЕЋЕ МОЋИ КОКЕТИРАТИ. Биће: Или си у систему звери, дакле, вакцинисан, биометријом означен, након тога чипован, повезан са вештачком интелигенцијом и усклађених ставова са догмом Новог Светског Поретка, или си: ДРЖАВНИ НЕПРИЈАТЕЉ, ЛУДАК, ПСИХИЈАТРИЈСКИ СЛУЧАЈ КОГА ТРЕБА НА СИЛУ ЛЕЧИТИ, РЕТРОГРАДНИ ЕЛЕМЕНТ КОЈИ УГРОЖАВА СИГУРНОСТ ЉУДИ ТЕ МОРА БИТИ УКЛОЊЕН, СЕБИЧНА ЈЕДИНКА КОЈА НЕ МИСЛИ О ДРУГИМА, ТЕОРЕТИЧАР ЗАВЕРЕ И СЛИЧНО.
Дакле, нема говора да ћете моћи живети унутар система звери у логорима Новог Светског Поретка које називају цивилизацијом, а задржати личну слободу уколико вам је стало до ње. Неће се моћи нормално живети унутар њихових кавеза и изаћи неокрзнут.

Са системом звери нема поигравања. Њена чизма стоји над вашим лицем и она тражи СВЕ. СВЕ. Вашу слободу, вашу децу, ваше органе, вашу ум, вашу крв, вашу ДУШУ. Са зверима нема игре. Јесте ли заиста спремни за окршај са системом звери или сте у припремама за план Б?

Аутор: Хелена Гранић