Србија и србске земље

С психопатама се не разговара нити договора, треба склањати велеиздајнике с власти

Деловање – чистка – спречавање катастрофе

Велеиздаја се приводи у завршни чин. Tо сви знамо. Док се суверенитет Србије над КиМ, корак по корак, предаje, у тишини “дипломатске  тајности“, стигосмо дотле  да нам сaдa децу скоро свакодневно упуцавају, каменују браћу у нашој јужној покрајини… A “влада“ подмукло ћути и не чини ништа да помогне. Поред свих обећања да ће штити Србе на КиМ и многих инсценираних “подизања војске“, влада сад остаје нема и имобилна  Њена тишина грми…

У десет година владавине SNS – све је постало јасно: војска нема ни један сопствени дрон иако је политичка ситуцаија то захтевала. То значи да план Б није ни постојао. Постојao je један једини пут – ка ЕU, NАТU и папољубчевом ватиканском педоКриминалном змијском гнезду у коме се кују све наше патње. Зацртан  највероватније у папским подрумима у Риму, план уништавања Србије, је једини који деценијама делује на продане политичаре и мафијаше наших простора:

http://www.kmnovine.com/2019/06/k_15.html

После предаје границе, Газивода, јуристичког система, телекомуникативног, сигурносног система у руке шиптара…  зачудо, нико у Србији да узвикне  “хватајте лопова“!? Зауставимо овај ток ствари! Не. Позивају Вас да опет изађете на улицу, по зна који пут као да Срби Црне Горе нису месецима с литијама тражили своја права, па су добили муслимана на власти који подржава и сепаратисте КиМ-е и куртијеве безобразлуке и нехуманот ЕU и своје “босанце“, Бин Ладенову браћу по вери, радећи константно против свег србског у ЦГи… Cтижу петиције за потписивање… “oпозиција“ се окупила пред Председништвом и њихове дирљиве говоре упућене психопати на власти одувао је ветар, моментано. Удружења су закаснила да се удруже и не служе практично ничему. Рећи “Не капитулацији“, јесте празан акт.  Рећи било шта… не вреди!

С психопатама се не разговара нити договора. Они убијају, руше и варају из нагона. Они се не моле да услушају захтеве. Писарања, декларације, прокламације наше импотентне интелектуалне елите су бесмислене као и лаже вође који је рекао да неће предати Газиводе, неће допустити да РОСУ уђе на север, да  ће штити Србе. Они моле серијку убицу да не убија више ?

Сада нам треба акција – треба склањати нарцистичког велеиздајника с власти, под хитно. Одмах ! Не дати AV-у да каже више и једну једину реч ! За то је довољан само један лекар да потпише склањање болесника из јавности…:

https://borbazaistinu.rs/imamo-mi-boljih-od-av-a-plan-za-neutralizaciju-veleizdaje/

… и два три херојска герилца који знају да манипулушу транкилајзерима да га одведу на лечење.

Порука дачићa “да се максимум у преговорима постигао 2016. и да је ZSО то што је максимум“ се емитује неколико пута на дан на манипулаторном RTS-y. Иако се геополитичка слика у међувремену и те како променила, Дачић и AV се држe свог “уговора“ из 2016.? A… и шиптари и ЕU на то пљују и означавају неважећим. Чак и поништавање ових “уговора“, влада прихвата, као и француско-немачки бедан ултиматум, гурајући наш народ под шапу непријатеља. АV управо тражи тоталну послушност од својих проданих паjташа, користећи јавна медија — Radio BG1. Дачић чак посећује редакцију Politike ! Да не би случајно неко рекао реч Истине? А сви знамо зашто се документи које АV подписује скривају од наших очију. Знамо сви све.

Ситуација у Србији је идентична пост-мајденском приликама, јер имамо такође про-америчку, прозападну владу која не одговара већинском народном ставу. Wikileaks је још далеке 2000. године објавио (Belgrader cables) да је АV амерички човек. Као и Украјина, Србија се распродаје, паре теку у џепове странаца. И самa Nulland се појавила у Србији, највероватније с листом сатанистичких захтева за плаћање. Као и у Украјини народ се цепа на про-Русе и про-западњаке. Ова подела је фатална – у задњој косовској  кризи видесмо како је подела исценирана и како се позиционирају србски велеиздајнички елементи. Они ратом застрашују сопстене националисте и спремају нови терор за најмању непослушност западним пљачкашима. Као и глумац Zelenski, АV исценира своје представе на срБској политичкој сцени увек с истим методама : док све потезе вуче у корист шиптара, говори нам о “чувању народа“, Чули смо од нелегитимног председника Србије (нелигитиман, јер је одсекао КиМ на изборима у априли 2022.) да он има план – пијан од моћи, без поштовања и емпатије за било кога, психопата АV с предимензионарим егом и нарцистичкој стуктури,  извикао је на најпримитивнији начин у лице Србина с Косова, вређајући га и исмевајући да нема смисла задржавати барикаде, јер он онда не може да преговара (?) По трећи пут, барикаде су уклоњене. Народ је остао без помоћи. Велеиздаја је тако огромна и тако страшна да човек и поред очију не може да верује.

Украјинска трагедија отпочела је још 2014. године када су страни снајперисти с Запада крочили на њено тло како би слободно нишанили по Кијевским цивилима – исцениран крвави сукоб је представљен као борба про-руских  против про-западних елемената. Такозвана “Оранжаста револуција“ је резултирала у преузимању власти од стране про-NАТО, про-ЕU и проамеричких терориста. Касније, у компјутеру Бајденовог сина, нађено је, да су му Украјинци плаћали месечно 20 000 долара од пара од руског гаса – овој дрогирани педофил без икаквих компетенција као и USA амбасадорка Nulland и многи други Оксиденталци  су плаћани да руше нашу дивну, братску, словенску земљу од саме “украјинске“ владе коју су довели на врх државе, против већинске народне воље. Противуставно, Руси су повукли легално изабраног про-руског Јануковича  и допустили неизабраним про-америчким елементима да узму власт. Поклонили су и 17 милијарди евра овој земљи која се као нашла у финанцијским тешкоћама, док су паре текле у руке непријатеља. Је-вреј, глумац по струци, Zelenski, одиграо је на руском језику на украјинској телевизији улогу која је заварала све русофиле – гласали су за човека који им је говорио на матерњем језику и чим је изабран, променио језик и тон и позвао цео свет да удари не само на Русе у Украјини већ и на саму Русију. И док Украјина гори на једној страни, на Истоку, дотле на другој страни, десетине хиљада ортодоксних Је-вре-ја играју с невиђеном радошћу. Кажу, славе неку фесту. Други кажу да славе победу над Руским кнезом Владимиром који их је у 7. веку протерао с ових простора. Сада знамо, према исказима Меrkelove која је признала да јој требало време да наоружа Украјинце, да су сви преговори вођени између ЕU и Путина, били пуко замајавање. Украјина се наоружала и зачудо, онда је Русија реаговала. Иако су Доњецк и Лугански били бомбардовани већ од 2014. године, Сирија је против сваке логике имала сигурносни приоритет над руским народом у Украјини. A Србија као и Русија гледа на своје сопствене територије с дистанце. И баш тако како је Србија од 1974 предавала КиМ, тако је и Русија од 1991 предавала 50 милиона својих грађана туђем утицају. Иако је “укајински језик“ вештачки створен од руског, као босански / црногоски / македонски / бугарски / грчки / латински (Славиша К. Миљковић)/ крватски/… од срБског, употреба руског је била законом забрањена; деца су у школи говорила један језик а код куће други… То нам се спрема ако не бранимо КиМ-y.

Папољубац уместо да седи на Косову и да виче целом свету, из свег гласа, против отимачине нашег духовног блага, да јавно објави слике спаљивања 150 цркава из 2004. године, да плаче над децом нашом коју упуцавају… он се шетка по Манхатану и руга се с Иринијем свему што је наше. И за њега који “тајно воли Загреб“, треба хитно, моментано решење. На његово место ставити оца Антонија који годинама говори против геноцида нашег народа који је захватио страховите размере. Ваздух, вода, земља, храна, пића, лекови… све је затровано. Децу нам шаљу по иностранству за лечење с сестрама које не разумеју – па нам умиру у муци и беди. Имамо највећи морталитет у свету. За то време, министарка за здравље се бави стварњем БАР-КОДА ЗА ТОТАЛНУ КОНТРОЛУ сваког покрета, сваког грађанина Србије. Даница Грујичић је изјавила јавно на RTS-y да “хоће да у сваком моменту зна где су пацијенти!“ To je опасaн, најопаснији тоталитаризам ! Тако је лезбејка, усташица, на путу да испуни захтеве швајцарских сотонских газда који инсистирају на “дигитализацији“ наших простора – ту се ради о чиповању Срба ! Реч “дигитализација“ може слободно да се чита као “чиповање“ у речнику ових криминалаца у власти. У Србији су сви подаци повезани с матичним бројем – тако, сви могу да знају о Србима све што хоће. Врата су широм отворена без дистанкције ко је пријатељ а ко је непријатељ.

Уместо да народ виче “нећемо да нас чипују као робу!“ – ћути се !

Имају и план за конструкцију 29 џамија у централној Србији, иако скоро нема муслимана по овим нашим просторима !? Пошто ислам подиже послушне духовне робове који се жене с девојчицама од 5 (пет) година и који су пријатељски наклоњени ватиканским педоКриминалцима, исламисти треба да замене Србе. Да нема Србије!

Е, па сад? ћут’мo?!  Могло би да не буде како мафијашка продана влада хоће…?

Дошло је време да се реагује физички! Деловање – напад на велеиздајнике – чистка – спречавање казтстрофе јесте сада обавеза сваког од нас.

“Нека борба буде неопрестана“

Др мед Јасмина Вучић -Пеев

у срБској 7531.ој години, у коложегу 31-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!