Мишљења

Руско разоткривање америчких злочина у украјинским лабораторијама смрти

Фото: Profimedia Pixabay 24sedam – илустрација

По отпочињању – Руске специјалне војне операције – од 24. Фебруара 2022. године, због заштите руског народа и то на територијама Домбаса, као и Старе Русије, а против Кијевског нацистичко – Бандеровског режима, и онај дио необавештеног света, све више дознаје за страхоте и злочине, које је кијевски нацистички режим, спроводио над руским народом. И то оног руског становништва, које је одувек живело на тим старим Руским територијама, односно Руској земљи, коју су Совјетски бољшевици и комунисти доделили такозваној Украјини. Али због свих ратних збивања на тлу старе Русије, ипак ћу се позабавити, овим данашњим дешавањима. Јер опет имамо нове материјалне доказе о злу и злочину Кијевског режима и то захваљујући безбедносним и војним снагама Русије. А које открише нове податке о хемијско биолошком оружју, као и разним смртним вирусима, који су се правили у специјалним и замаскираним лабораторијама које су се налазиле у Украјине, а под надзором и финанцијском подршком Американаца и Пентагона, али и њихових савезника из НАТО – пакта, као и оних из ЕУ.

А пошто све чињенице од проглашења лажне пандемије са вирусом Короном, имам на једном месту, о чему сам јавно и тачно писао. Упирући прст у шефове пандемије: Американце, Енглезе и Њемце. Ту моју претпоставку, ових дана потврдише и Руси са најновијим објављеним извештајем о украјинским лабораторијама, које су биле под директном контролом и финансирањем Америчког Пентагона. Пошто су Американци, Енглези и Њемци, односно њихови стручњаци из медицине и фармацеутске индустрије, били носиоци израде и пласирања наводне вакцине против вируса Короне. То ми сугерише да су они и те како могући произвођачи хемијско биолошког оружја, ( Бил Гејтс је стручњак за прављење компјутерског вируса, као и његово отклањање), а којег су назвали вирус Корана???

Тако да је и те како могуће, да су Западни савезници, из одређених планова, тај такозвани вирус Корону, односно хемијско биолошки отров, напавили у својим лабораторија, а онда га однели и пустили у Кинеском Ву Хану. Оптужујући при томе Кину, и то пред целим светом, да је кинезима, тај “ вирус – Корона”, побегао из Ву Ханове лабораторије. То сз западни медији сваки дан подржавали, ширећи страх и панику међу људима и то широм целог света, од опасног и смртног вируса Короне. А уз то, уследила је и забрана од Светске здравствене организације -, да се врше обдукције и патолошке анализе, људи, за које су доктори и медији тврдили да су умрли од вируса Короне.

А зарад чињеничне истине, морам навести, да ни до дана данашњег, ни једна светска здравствена установа или лабораторија, није из човека, уопште успела изоловати тај такозвани – вирус Корону.

Тако да та забрана вршења обдукција, као и патолошких анализа, од чега је неки човек умро, је у ствари забрана, да се не открије прави узрок умирања тих људи. Који нису умирали од никаквог “ вируса Короне” , већ од хемијско биолошког отрова, којег су направили Западни злочинци, и следбеници нацистичког доктора Менгела.

Тако да је веома лако могуће, да су се ти, нови – хемијско биолошки отрови, прављени баш у некој од тих тридесетак Украјинских лабораторија, које је финансирала влада Америке, као и Пентагон, али и Енглези и Њемци, као и НАТО – пакт, као и ЕУ. Које на тлу Украјине од пре два месеца, па ево и ових дана, открише руске безбедносне служе.

Свему изнесеноме, у прилог иде и јавно и то Априлско сведочење Ноланове – 2022. године, пред америчким конгресом, када је она, јавно сведочећи изјавила: “Да је она, као и све безбедносне службе америке, и Пентагона, све урадила, да се сакрију сви трагови, као и материјални докази, шта се све у украјинским лабораторијама производило. Те да ће се америчке војне, безбедносне и обавештајне службе потрудити, да се ни један доказ, из било које украјинске лабораторије не нађе и при томе не падне у Руске руке “…

Али и поред свог америчког, Нато и ЕУ – труда, ипак су Руске безбедносне и медецинске службе, нашле и те како многе и велике доказа о хемијско биолошким отровима, вирусима и другим заразним болестима, које су се у украјинским лабораторијама, под контролом американаца и те како и тајно производили. Сем тога, Руси већ имају и безброј живих сведока и то лабораната и стручњака из Украјине, који су у тим лабораторијама – смрти, свакодневно од њиховог отварања радили. Који тачно знају, шта се у тим лабораторијама од хемијско биолошког оружја и за кога прозводило. Тако да је веома могуће, јер то показују и нађени докази и чињенице, да је и хемијско биолошки отров “ корона вирус ”, произведен, у некој од украјинских лабораторија. А што ће се вероватно уз помоћ Руса и Русије у будућем и скором времену разоткрити.

И то уз моју наду, да се о овом корона злочину, неће ћутати и лагати, као што се већ стотину година ћути о отровним америчким вакцинама из 1918 године, које су широм света, усмртиле више од педесет милиона људи. Да би се узрочник и ти амерички злочинци и произвођачи те смртне вакцине, који су починили најстравични геноцид и холокауст над људима сакрили, е, тад је у оном времену, у свет лансирана лаж, како су људи у 1918. и 1919. години, масовно умирали од Шпанске грипе. Што је до данас, најгнуснија и најстравичнија лаж и подвала човечанству. Јер тачно се зна, који је американац – хемичар и биолог направио ту смртну вакцину, као што се и зна, који су је амерички регрути и у којој америчкој војној касарни – први примили, као и како су је ти вакцинисани регрути донели у Европу, али и како је та лажна “ Шпанска грипа”, раширена по целом свету. И баш ове, веродостојне и изнесене чињенице, намећу разумно питање: А могу ли ове, такозване данашње вакцине против “вируса Короне”, бити сличне и са истим учинко по људе и човечанство, као и оне америчке вакцине из 1918. године ???

Е, па то не знам, али зато верујем да ће Русија и Руси уз помоћ Кине и осталог разбуђеног света, успети потпуно разоткрити, али и зауставити те америчке, енглеске, НАТО и ЕУ – западне злочинце и масовне убице и то у њиховим намера, да изврше још један велик злочин над светом и човечанством. И због те наде, али и руског ангажовања и борбе, против западних злочинаца, дајем им јавну подршку, да у овом, Русима наметнутом рату, Руси и Руска Федерација, изађу као истински победници. Јер све друго би била пропаст и то за цело човечанство, а због Западно – сатанистичког јавног плана, о останку „златне милијарде“ људи на Земљи.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!