Русија и руске земље

Руски тениски великан тврди: „Корона је припрема терена да микрочипују људе“

Током пандемије коронавируса актуелне су бројне „теорије, и теорије завере“, о настанку саме болести, па је тако поборник једне од њих и бивши руски тенисер Марат Сафин (40) који је изнео теорију по којој је пандемија само увертира за даљи план светских моћника: контрола људи помоћу микрочипова.

Сафин је јавно саопштио свој став у интервјуу који је дао путем инстаграма за руски портал Спортс.ру.

– Мислим да се овим (корона кризом) људи припремају да буду микрочиповани – каже Сафин, бивши први рекет света, једном шампион Аустралијен Опена и једном УС Опена.

– Бил Гејтс је још 2015. године рекао да нас чека пандемија, да нам је следећи непријатељ вирус, а не нуклерани рат. Извели су и симулацију током форума у Давосу, тестирали како ће да изгледа пандемија. Не верујем да је Бил Гејтс видовит, он је знао да ће се ово десити.

Сафин, попут многих, не верује у оно што нам се сервира на ТВ-у од почетка пандемије.

– Мислим да ситуација са овим вирусом није онаква какву нам представљају, али људи верују, верују у те хорор приче које гледају на телевизији. Има људи који верују да се цивилизацији ближи крај, ја не. Само мислим да ће нас ускоро чиповати.

Није Сафину било потребно постављати додатна питања на ову тему…

– Закључали су читав свет по кућама, тако да сад могу да раде шта хоће. Мислим да постоје људи који су моћнији од светских лидера, они који заиста контролишу новац, владари света, који врло лако могу да креирају овакве сценарије. Назовите то влада у сенци, назовите то како хоћете, ја мислим да ми уопште не знамо да они постоје. Ротшилди и Рокфелери су добро позната имена свима, али мислим да неко јачи стоји и иза њих.

Извор: vesti-online.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!