Природа и здравље

Руски монах открио природни лијек за све болести: Медицина провјерила и остала у чуду

Ово није прича о духовном просветљењу, већ има научну основу. 21. је век, технологија напредује, олакшали смо себи живот максимално, измислили смо вештачку интелигенцију, путовали на Месец…

Међутим, живимо у времену кад је све више болести, када рак хара, а деца умиру од тешких обољења. Како је то могуће? Постоји толико лекова, а ми суштински себи нисмо успели да помогнемо.

Сведоци смо и све већег броја надри лекара, који ће нам понудити алтернативни начин лечења.

Чини се да се и свет продуховнио, па све чешће наилазимо на идеје да правилним применама разних техника и позитивним размишљањем можемо спречити проблеме и болести да продру у наш живот.

Међутим, и даље болести харају светом и наносе нам толико мука. Дошли смо до рецепта за који тврде да може да спречити узроке свих болести. Да, баш свих, и оних најтежих. Оно што у овој причи запањује, јесте његова једноставност.

Неће вам требати хиљаде евра, егзотична путовања и посете различитих гуруима, као ни рецензије у модерно опремљеним болницама. Наиме, извор који је желео да остане анониман, поделио је с нама своје искуство, до којег је дошао на другом крају планете.

Реч је о човеку који је инжињер, а живи и ради у Москви већ десет година.

Како су Руси познати као изузетно религиозан, православан народ, тако у Русији постоји велики број цркава и манастира који одишу снажном духовношћу.

И наш извор је одвојио време да посети познати руски, Боровски манастир, и поразговара са свештеником који је многима помогао својиим саветима и рецептима за здрав живот.

Немојте пребрзо да судите -ово није прича о духовном просветљењу, већ има научну основу. Тако, наш извор је разговарао са свештеником, који му је дао практичне савете како да одржи савршено здравље, и потом све то научно проверио.

Реч је о неколико намирница које свако има у кући, а за које нисмо ни свесни колико су заправо лековите.

Листа и рецепти изгледају овако:

  1. Сода бикарбона

Једном дневно треба размутити једну равну кашичицу соде бикарбоне у чашу воде и попити. За почетак није лоше кренути с мањом дозом, с пола кашичице. Ово би најбоље било радити увече.

  1. Хидроген пероксид 3%

Три до пет капи ове материје треба размутити у једну чашу воде и попити. То је најбоље радити ујутро.

  1. Зелени чај

Једну шољицу овог чаја, који је проглашен за најздравији напитак на свету, треба попити сваког дана.

  1. Бели лук

Иако га многи не воле и избегавају због јаког мириса, добро је познато да је он природни пеницилин. Довољан је један чен, који треба исецкати на ситне коцкице и оставити пар минута да се просуши. Како би се избегао непријатан мирис, овако припремљен лук се може умешати у чашу јогурта или киселог млека. Руси га пију са водом.

  1. Вода

О води не мора много да се прича, јасно је свима колико је здрава. Међутим, нагласак се овде ставља на следећи параметар – пХ вредност.

Идеална пХ вредност воде коју конзумирате треба да буде 7,42, али мозе да ићи до 8. Наиме, баш таква пХ вредност је базна, што је важно, како се у организму не би стварала кисела средина, која погодује развоју рака.

Будући да је човек од науке, наш извор је све ово прихватио с одређеном дозом скепсе, и одлучио је мало да се позабави научним гледиштима.

Истражујући, дошао је до чувеног доктора Ивана Павловича Неумивакина, доктора медицинских наука, професора, првака руске медицине у космонаутици, који је основао прву болницу на руском космичком броду.

И, што је најважније овде, који је развио свој систем лечења водом и содом. Будући да је био задужен за здравље астронаута приликом њиховог одласка у Свемир, морао је да се побрине за то да њихово здравље буде у савршеном реду.

Истражујући рад доктора Неумивакина, извор је остао запањен када је дошао до сазнања да прослављени руски лекар говори о истим оним рецептима до којих је дошао у разговору са духовником. И не само да говори о њима, него је научно доказао да су делотворни.

На порталу YоуТубе се може наћи доста документарних филмова доктора Неумивакина, у којима он детаљно анализира благодети хидрогена и соде бикарбоне.

Он наводи многе примере и научне студије којима показује колико су ове супстанце заиста чудотворне. Доктор детаљно објашњава хемијске карактеристике ових материја, како оне делују на организам и како га лече.

Наш извор и његова породица користе ове рецепте свакодневно већ годину дана. Његова ћерка каже да им је имунитет свима драстично ојачао.

“Ми смо сви здрави, имунитет нам је сјајан. Рецимо, зимус, кад је био највећи проблем око вируса, децембар, јануар… Недељу дана сам била у окружењу људи који који су били јако болесни и мислила сам да сам готова! Да шансе нема да ме не закачи… Међутим, ништа! Апсолутно ништа”, наводи она.

Извор: Портал новости.рс

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!