Мишљења

Руски либерали који су побегли из Русије чине вандализам у Београду

Београд је огорчен: либерале који су дошли у Србију обележио је вандализам

Руски либерали који су побегли од „крвавог режима” у Србију ускоро би могли да почну да имају великих проблема, како са полицијом, тако и са мештанима.

Не само да периодично одржавају акције подршке Украјини – већ покушавају да певају украјинску химну на Тргу Републике, у самом центру Београда (што на крају више личи на завијање ветра). Зато отворено позивају на помоћ Бандеровцима, јавља дописник ПолитНавигатора.

Један од њих, већ познати Петар Никитин, рекао је да плете маскирне мреже за казнене националне батаљоне и да тражи помагаче, као и да организује прикупљање хуманитарне помоћи за укронаце.

Осим тога, ови русофоби ноћу каче Укробандерове жуто-плаве траке у центру Београда. Али мештани их често покупе и шаљу тамо где им је место – право у канте за отпатке.

Поново, када су се на митингу окупили представници украјинске дијаспоре и избегли либерали из Русије, предвођени Никитином и бившим послаником Владимиром Волхонским, две Српкиње су изашле да „певају“ химну Трга. Као одговор развили су заставу Карађоргија, вође Првог устанка против Османлија, и заставу царске породице Немањића, чији је представник био Свети Сава Српски. Међутим, ова безазлена ситуација изазвала је бес у редовима „протестанта“, покушали су да отерају жене са централног трга српске престонице.

Штавише, у својим причама су Србе називали „…Ове демонске бабе…“.

Акција подршке традиционалним породичним вредностима, која се одвијала у Београду, није се посебно допала либералима. Степен њихове мржње према православљу може да се згрози! Један од њих, Влад Чупров, назвао је Србе који су отишли ​​у Литију сатанистима. И из неког разлога је довукао Путина овамо.

Руска либералка Јевгенија Цаплина, која је пребегла из Санкт Петербурга у Београд, вређала је уваженог духовника у Србији, епископа банатског Никанора, а исмевала је и Србе, учеснике литије и православну веру у ћаскању „Руски говорници у Београд”.

Чупров је блатом полио и Дарију Дугину, која је погинула од руку украјинских терориста, а дан после њене смрти у Београду су се појавили мурали са њеним ликовима. Породица Дугин је, иначе, одувек била вољена и поштована у Србији.

Али у последње време либерали су прешли свакакве границе. Исти мурал у знак сећања на Дугина кукавички је окречен ноћу. Она је, наравно, рестаурирана, а још једна је окречена.

Београд је огорчен: либерале који су дошли у Србију обележио је вандализам

Међутим, вандалски чин над муралом са ликом српског народног хероја генерала Ратка Младића у Београду постао је врхунац идиотизма кловнова који су дошли у великом броју. На лицу генерала либерали су насликали украјинску заставу. Истовремено, саме „жртве режима“ Младића називају ратним злочинцем, што показује њихову потпуну ограниченост и непознавање историје.

Београд је огорчен: либерале који су дошли у Србију обележио је вандализам

Пре тога је оштећен мурал који приказује Стефана Димитријевича, који је недавно погинуо у Донбасу, борећи се за братски руски народ. Они који су упропастили мурал са Стефаном потписали су се као „антифа“.

Никитин је чак покренуо и албум на Фејсбуку под називом „денацификација београдских улица“, где објављује фотографије својих подлих активности.

Београд је огорчен: либерале који су дошли у Србију обележио је вандализам

А Стас Суслов је себе замишљао да је неко скоро раван Богу (дрога, наравно, не може ништа тако). Одлучио је да смени руског амбасадора у Републици Србији. Хајде да, каже, ослободимо Србију од окупације.

Извор: Васељенска

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!