Русија и руске земље

Руски лекари: Борба против вируса или права људи?

Ми, староседеоци Русије, грађански активисти и тим лекара са вишим медицинским образовањем, учесници округлог стола „Коронавирус: борба против вируса или права људи?“, Одржаног 22. марта 2020., захтевамо да престанете са паником међу становништвом наше земље. Тренутно се на свим централним телевизијским каналима и у свим информативним изворима интернет мрежа 70% вести састоји од застрашујуће информације о коронавирусу, док ни Министарство здравља, ни Влада, ни медији још нису дали тачно објашњење болести.

Коронавирус ЦОВИД-2019 – није нарочито опасна инфекција, већ је класична акутна респираторна вирусна инфекција. Према статистичким подацима, САРС и епидемије грипа се јављају сваке две до три године, а пандемије сваких двадесет до тридесет година. Од упале плућа, као компликације САРС, умиру само људи ослабљеног имунитета. Према свим класичним дефиницијама науке о епидемиологији и заразним болестима, у свету тренутно нема пандемија и епидемија. Епидемија је ширење заразне болести на 5% становништва, а пандемија је епидемија заразне болести која карактерише ширење на суседне државе и држава света. Медицински стручњаци кажу да тренутно нема ни епидемије у свету, а камоли пандемије! Али њихови гласови намерно су угушени од стране вриштећих и паничних медија.

Према статистичким подацима, у просеку око 30.000 људи умре од упале плућа годишње, учесталост упале плућа у свету годишње је око 445 милиона, а смртност од туберкулозе износи и до милион 300 хиљада годишње! Међутим, медији не кажу да у свету постоји пандемија пнеумоније или туберкулозе.
Такође верујемо да постоји обмана на највишим нивоима моћи у целом свету. Отворени извори извештавају да је смрт старијих људи од старости и других болести повезаних са старењем, искључиво смртни исход од коронавируса. Не крије се да пре свега умиру старији. Тако је у Италији, где је смртност велика, велика већина смртних случајева међу најстаријом популацијом, просечна старост мртвих је 79,4 године.

Ни лекари немају јасне и поуздане информације о томе да ли постоји тест за откривање коронавируса. Имунолози потврђују да је немогуће направити тест за нови вирус тако брзо и то на глобалном нивоу. Који тест у ствари обавља болесник, не зна се поуздано. Онда, на основу шта се дијагноза поставља људима у карантину? То је легитимно питање организатора панике.

С тим у вези, верујемо да је у току међународно планирана кампања панике с припремом тла за увођење електронског концентрационог логора, што изгледа као својеврсна „подучавања“ о подвргавању становништва војном сузбијању под изговором животне опасности. И СЗО, проглашавајући пандемију, очигледно је једноставно испоштовала наредбу светске елите, која је желела да потчини становништво целе планете, као што теорија о „златној милијарди“ захтева да се уведе Нови светски поредак!

По нашем мишљењу, народ је уронут у ужас смрти како би пристао на самоизолацију. Познато је да усамљеност оштећује психу много више од осталих стресова. Сама, ментално неуравнотежена особа губи последњи имунитет и здрав разум. Врло је лако да моћници контролишу такав свет, тако насилно фрагментисан и у тескоби ужаса. А смртност је управо од таквих стресних мера и може значајно да се повећа.

Такође верујемо да се под изговором карантена и иза застора панике уводи дигитализација целог друштва. Све указује да је учење на даљину, телемедицина, јединствена база података која садржи податке о сваком грађанину, за које ће бити везане камере са препознавањем лица, електронски концентрациони логор, о којем је обавештајни службеник Џон Колеман свету рекао на основу архива западних обавештајних агенција које је проучавао, а које садрже планове светска влада. Али пошто друштво протествује против таквих мера тоталне контроле, они се уводе насилно под изговором епидемије.

Постоји мишљење да је универзални карантин изговор за увођење 5Г технологије. Током карантена људи су приморани да раде, уче, наручују производе путем интернета, оптерећење на њима се повећало неколико пута. Али јавност већ дуго протествује против увођења 5Г-а, јер верује да је ова технологија штетна за здравље грађана, јер захтева повећање броја базних станица мобилне комуникације. Независни научници упозоравају да електромагнетна поља базних станица 5Г врше тотално озрачење целог људског тела, што ће довести до пораста инциденције, посебно онкологије.

Познато је да је упоредо са 5Г технологијом развијена и технологија „паметне прашине“ – микроскопских чипова. Могу да се мешају у води, у храни, могу се прскати из авиона у облику кемтрејлса. Дакле, могуће је неприметно увести чиповање и потпуну контролу целокупне популације. А управо за повезивање нано чипова са контролним центрима потребна нам је брза 5Г интернетска веза. За било какве дневне потребе, није потребна брзина коју пружа 5Г! Увођење дигитализације у све области живота, заједно са 5Г технологијом, довршиће стварање електронског концентрационог логора.

Захтевамо:

Одмах престаните да дезинформишете и трауматизујете психу становништва и забраните свим савезним медијима да емитују информације о коронавирусу више од 20% у емитовању.

Обезбедите специфичне тестове за ЦОВИД-2019 за јавну контролу. Постоје докази да живи вирус ЦОВИД-2019 још увек није изолован, тест за њега није створен, а геном није изолован – односно, јавност је заведена. Треба учинити све како би независни научници били уверени да се речи медија не одвајају од стварности, већ смо искусили превише лажних медија.

Обезбедити свим државним медицинским установама у свим регионима земље специфичне тестове за вирус ЦОВИД-2019, а не за вирус цовир-САРС или обичне коронавирусе (као што је то сада учињено).

Свакодневно објављивати стварне податке о броју пацијената чије су дијагнозе потврђене тестовима за ЦОВИД-2019, а не тестовима на обични коронавирус, за који се сумња или утврђен клиничком сликом. Омогућити јавној комисији могућност да прати стварне статистике оболелих и умрлих управо од вируса ЦОВИД-2019.

Укинути непотребне и бесмислене карантинске мере у образовним установама и учење на даљину, као претеране и непристојне, које крше основна права нас и наше деце. Статистички подаци о болестима не дају право да се проглашавају ни епидемије, ни пандемије!

Створите комисију за хитне случајеве, која ће укључивати стручњаке независне од Роспотребнадзора, као што су академик И. Гундаров, А. Чучалин, И. Воробјов и други имунолози, виролози, епидемиолози, специјалисти за инфективне болести који ће развити компетентне превентивне мере за овај вирус, као и све наредне могуће заразне епидемије грипа

Извор: Отворено писмо Руског лекарског удружења упућено властима у Русији.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!