Свет

Ротшилди следбеници Луцифера

Шта треба знати о Ротшилдима и њиховој империји

Родословна линија  Ротшилда долази од Мајер Амшел Бауера, који је презиме променио у Ротшилд, које потиче од црвеног штита – Rotes Schild, који се налазио  у његовој кући у Франкфурту (Немачка).

Оснивач је међународног банкарског бизниса, а све је кренуло када је послао својих пет синова да отворе продавнице у Лондону, Паризу, Франкфурту, Бечу и Напуљу.

Породица је обманама уздигнута до племићког статуса у Светом римском царству и Великој Британији.

Иза кулиса, династија Ротшилд је најмоћнија на Земљи, а њихово процењено богатство прелази 500 билиона долара. Владају целокупним глобални финансијским системом. Ова мрачна сфера контроле, која онима који је схвате одузима дах, делује на следећи начин. Ротшилди седе на врху пирамидалне организације, која буквално управља читавим финансијским ссистемом у свету, са око осам хиљада изабраних чланова. Иако је ово тешко у потпуности истражити и потврдити, Ротшилдови могу да деле своју моћ са домом Сауда и породицом Сорош. Наравно и на нижим нивоима са неким другим банкарским породицама, што ће бити објашњено касније.

Ротшилди су створили светске финансијске институције тако да буквално примају 90% генерисаних камата које плаћа становништво планете. Ови злочинци су следбеници Луцифера, иако су за јавност, а ради обмане јавности своју религију назвали ционизам. Говорећи истину мора се рећи да они обожавају Луцифера, што укључује сатанистичке ритуале, педофилију и жртвовање деце.

Седиште Ротшилда налази се у «Вавилонској кули – BIS», у Базелу.

Банка за међународна поравнања, Базел, Швајцарска

На другом нивоу моћи налази се „БИС“ – Банке за међународна поравнања, створене 1931. године у Холандији, а која је у стопроцентном власништву Ротшилда . Седиште јој је у Базелу, у Швајцарској, и у свим је круговима препозната као најбоља банка међу свим финансијским институцијама на свету. Свака централна банка је члан БИС банке. Имају уговоре о пуном имунитету и они секористе њиме да би се заштитили од свих светоних закона и прописа, тако да их буквално нико не може напасти. Базел, где се налази «БИС кула» у вабилонском стилу, био је место где су се нацисти током Другог светског рата састајали како би зменили украдено јеврејско злато. «БИС», поред тога, издаје инструкције свим осталим финансијским институцијама у свету.

На трећем нивоу власти, одмах испод БИС-а, налазе се ММФ (Међународни монетарни фонд), чији су власници, такође, Ротшилди и Светска банка. «ИРС» (Пореска служба САД) и сличне агенције које су задужене за наплату пореза у другим земљама су структуриране као стране приватне корпорације ММФ-а, а формирају приватну структуру Федералних резерви („ФРС“) и свих осталих централних банака. Основни циљ је осигурати да људи плаћају порез и увек остану корисним робовима. Они су обузети само једним – поробљавањем држава и њиховог становништва преко система дуга (кредита).

ДУГ ЈЕ МЕХАНИЗАМ КОНТРОЛЕ

Ротшилди прво задуже државе, а после им помажу, али под условом да се задуже до крајњих граница. А онда се претварајући да им помаже, израчунавајући њихов максимални ниво дуга. Они, поред тога, гарантују да се дуг никада не може вратити како би се земља одржала у ропству.

Ово јача њихову контролу над задуженим земљама. Дуг се враћа преко система екплоатације запослених (робовски рад), а такође додатно пљачкају и све ресурсе земље. Они уцењују шефове ових земаља различитим операцијама, попут трговине малолетним лицима, трговином људских органа и педофилијом. Тако осигуравају пуну интеграцију свих покрених земаља као безнадежних робова у њихов финансијски систем, из кога је немогуће изаћи.

Постоје два велике банка која нуде зајмове свим земљама планете, Светска банка и ММФ. Прва од њих је у заједничком власништву водећих банкарских породица у свету. Штавише, Ротшилди су и овде на самом врху ове пирамиде, јер су главни акционари. Друга банка (ММФ) је у приватном власништву само Ротшилда. Ова два велике банка нуде зајмове земљама у развоју уз камате и услове, које практично онемогућавају повраћај новца, како би овладали стварним богатством тих земаља. Интересује их обрадиво земљиште, рудна богатсва и племенити метали.

Четврти ниво њихове власти су скоро све централне банке на свету, које такође припадају породици Ротшилд. Ево неких од њих: Централна банка Енглеске у граду Лондону, Ватиканска банка у Риму и Федералне резерве у Вашингтону, округ Колумбија, и Европска централна банка – ЕЦБ у Франкфурту на Мајни. Централна банка у Лондону дневно манипулише ценама злата. Град Лондон, Ватикан у Риму и Вашингтон, признати су као слободне државе. То им гарантује имунитет од буквално свега. Сходно томе, сви запослени у основаним банкарским институцијама заштићени су од кривичног гоњења и контроле.

Њихова власт, дакле, сеже далеко ван банкарских токова.

Пети ниво њихове власти су обичне банке, као и берзе, које формирају извршну грану система дуга и манипулишу каматним стопама.

Стварна моћа Ротшилда протеже се далеко изван њиховог банкарског царства. Они су такође стајали иза свих ратова, још од времена Наполеонове битке код Ватерлоа. Тада је Натан Ротшилд током ове битке 1815. године манипулисао берзом да би куповао и плаћаоо Енглеску. Тада је открио колико је и колико финансирати обе зараћене стране, што раде до дана данашњег.

Натан је открио да се његово богатство повећало за 6.500 пута у поређењу с оним што је раније имао, после пропасти берзе 1815. године. У ствари, он је опљачкао Британију и, по свим показатељима, постао власник већине Енглеске. Од тог тренутка његова породица, стекла је огромно богатство о коме никада није могла ни да сања, постају и утицајан играчи у влади. Заправо почелу су да доносе политичке одлуке, контролишући и плаћајући политичаре. Такође треба напоменути да је ова Ротшилдова шема била историјски важна из других разлога. Показала је како „фабриковње“ сиромаштва може довести до огромних финансијских користи.

РАТ КАО НАЈБОЉИ БИЗНИС

То је и разлог што се свет и даље налази у беспућу бескрајних ратова. Јер је он веома користан не само за Ротшилде, већ и њихове паразите. Треба знати да док год постоје дуговови овој злочиначкој породици, свет никада неће доћи до фазе мира и процвата.

Ротшилди и њихов банкарски картел финансирао је обе стране готово сваког рата, од почетка 1815. године. Ратови које су обично започињали њихови плаћени агенти у владама, који су често, уз то, били и у спрези са војском и тајним службама конкретних држава, манипулисали су свима њима. Свет је то је коштало живота стотина милиона људи – 75 милиона само у Првом светском рату. Оно што је омогућило овој клики да контролише владе и људе јесте систем дугова (кредита) који су им одобрени. Када ратови на крају девастирају земље, картел им нуди им новац за обнову. Плаћање камате на ове дате кредите осигурава да они остану робови клики. Будући да клика такође поседује компаније које се баве производњом оружја и опреме, они такође продају своје оружје, гомилајући огромне профите, а уз то захтевајући од влада да узимају још више кредита. Другим речима, да „дубока држава“ није хтела ратове, њих не би ни били.

ДРЖАВЕ И ПОЈЕДИНИЦИ ПОСТАЈУ КОРПОРАЦИЈЕ

Поред ових злочина, многи ће бити шокирани када сазнају да је свака земља и свака особа постала корпорација којом се управља из иностранства. Конструкција је превише сложена да би се објаснила у неколико речи. Међутим, важно је напоменути да права на експлоатацијуових на превару створених корпорација контролишу Британска круна и Ватикан. Са практичне тачке гледишта, да непоменемо, сви амерички председници, осим Доналда Трампа, били су постављени од Кабалиста. А њихов посао је, ништа друго, него да зарађују за Британску круну и Ватикан, који сваке године добијају свој део зараде.

НАШОМ ПЛАНЕТОМ УПРАВЉАЈУ ТРИ НЕЗАВИСНЕ СУВЕРЕНЕ ДРЖАВЕ

Британска круна тајно влада светом, из независне суверене државе познате као Град Лондон. Ова друга круна чини комитет од 12 банака, који је води банка Енглеске, а коју контролише Ротшилд! Године 1815. после куповине и плаћања за Енглеску, Натан Мејер Ротшилд је дао следећу изјаву:

«Није ме брига коју ће лутку поставити на трон Енглеске како би владала империјом у којој сунце никада не залази (односи се на колоније које су биле под влашћу ове земље у Азији, Африви итд. – прим. прев). Човек који контролише масу новца у Британији контролише Британску империју. А сада ја контролишем тај новац.»

Династија Ротшилд заиста је на врху пирамиде моћи. Они стоје иза политике наметања човечанству „Новог светског поретка“ и на тај начин се активно крећу ка пуној и коначној доминацији над читавом планетом. Они стоје иза Европске уније, евра и Европске централне банке. Они такође подржавају идеју Северноамеричке уније и валуте Амеро, која ће постати нова валута за цео амерички континент. Они контролишу све тајне службе у свету, укључујући ЦИА, Ми-5, Ми-6 и Мосад, док је њихова приватна војска НАТО, а њихова приватна влада Уједињене нације.

ДУГ СЕ МОРА ПРВО СТВОРИТИ, ПРЕ НЕГО ШТО СЕ ПОЈАВИ ДУЖНИЧКИ НОВАЦ

Сав новац на свету заснован је на дугу. Први дуг мора да се створи како би се на њему могло зарадити. Ово је заправо противуречност у појмовима, пошто се новац исплаћује за регулисање задуђености, што прави новац чини дужничким. Истина, дуг се не може користити као новац, осим у свету који контролишу Ротшилди.

Молимо прочитајте овај одломак још једномо док заиста не схватите како су нас људе преварили и опљачкали, узимајући наш тешко зарађени новац. Новац који се створа из наше драгоцене енергије, а који се слива у њихове џепове. Зато што Ротшилди изједначавају наш енергетски новац са својим бескорисним дугом! Дођите у банку, потпишите уговор о зајму и имаћете дуг у дигиталном облику ниоткуда. На тај начин стварају сав новац у свету који се увек заснива на дуговима, и зато глобална економија ради на дуговања.

Међутим, обрачунате камате на кредит, рецимо 5 посто, не стварају се из вашег дуга/уговора, који би требало да потиче из другог уговора о зајму, за који није предвиђена камата. У суштини, ово је исто што и крађа од Петра да би се платило Павлу.

Приход од камата долази од људи у подножју пирамиде, тачно до врха пирамиде Ротшилда, са њиховим одабраним богатим породицама. Ова плаћања камате зависи и од других уговора, што осигурава продужавање система вечног недостатка новца. Да би то решили, они настављају да гомилају уговоре о дугу, поред још већих ранијих уговора о дугу, а све да би покрили обавезе по дуговима, створеним од њиха дужничких рупама. Широм света овај систем исисава реалну вредност из новца и ресурса. То је оно због чега глобални јавни дуг и даље расте. У међувремену, приходи од камата додају капитал на врх пирамиде. Допуна преваре са каматним стопама је инфлација, која доводи до нове (друге) крађе новца од обичних људи. И новац се непрестано креће ка врху, опет, на сам врх новчано-лоповске пирамиде. У ствари, каматне стопе узрокују већину наших финансијских проблема.

Шести ниво власти у хијерархији пирамиде чине транснационалне корпорације. Ове корпорације су одговорне за одржавање имовине и/или пословања. У суштини, у многим случајевима, оне заправо искориштавају ресурсе и запослене. Ротшилди, директно или индиректно, поседују готово све ове транснационалне корпорације, као што су: „Coca Cola“, „Monsanto“, „Shell“, „Nestle“, „DuPont“, „P&G“, „Unilever“, „Philips“ итд.

Седми ешелон власти у структури пирамиде формирају владе. Владе играју пред њима, плаћајући порез на коришћење новца. Наиме, 13 посто од плаћеног пореза, враћа се директно у приватни банкарски систем. Шта је у сваком случају корупција.

Коначно, у осмом ешалону власти, у подножју пирамиде налазе се људи, ми који хранимо Ротшилде на врху пирамиде. Ми се сматрамо нижим хранитељима или бескорисним потрошачима хране. Ми такође радимо свој део посла тако што плаћамо 90 посто камата, која се након тога усмерава на врх пирамиде. Овако су Ротшилди створили своје богатство, веће од 500 билиона долара, а као резултат мреже коју су изаткали око нас.

Њихов план је да у потпуности преузму нашу планету. И у том смислу Ротшилди су постигли невероватан успех, сакривши своје манипулације од својих пријатеља-марионета. Они владају људима попут лутки на конопцима и зато су постали најбогатији владари и мрачни господари планете Земље.

РОТШИЛДИ СУ СУ УВУКЛУ У КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ И АРИСТОКРАТИЈУ ПРЕКО СВОДНИШТВА

Сумерско-вабилонско-хазарске крвне лозе, попут Ротшилда, користиле су званичне бракове и наложнице да би се инфилтрирале у краљевске и аристократске породице.

Наука о ДНК уништила је завесе времена и открила змију у овим људима. Они који се данас називају „Јевреји“ исти су ученици овог злог створења, које Свето писмо описује као „ону стару змију, ђавола“. Од првих векова првог миленијума Хазари у Источној Европи били су познати као ђавољи, „змијски народ“. А сада је Израел признао да су његови људи заиста Хазари.

Многи политичари, сатанисти и други представници овог система, су под сталном контролом, како би се обезбедила потпуна контрола над догађајима. Споља – са стране коју види јавност – они су сасвим нормални, али са одређеним информацијама постају другачији. Покретач поступка контроле разумаа је нацистички анђео смрти Јозеф Менгеле, а који је побегао у Сједињене Државе захваљујући родословским мрежама Архоната, који контролишу америчку обавештајну службу и Римску цркву. Желели су да настави  генетска истраживања, као и истраживањима контроле разума, које је спроводио на јеврејској деци у концентрационим логорима. Националне границе немају значај за злочиначку клику архоната, оне су једна „глобална породица“.

Ротшилд, један од главних агената хазарског родословља – Архонта. Он је открио основни принцип моћи, утицаја и контроле над људима, који се примењују у економији. Ова валута или девизни зајмови имали су потребну фасаду власти, која се могла користити да се подстакну људи како би се одрекли свог стварног богатства, а у замену за обећање већег богатства – за разлику од стварне надокнаде. Људи ће дати реалну гаранцију у замену за кредит. Све по принципу «кад се појави власт, људи ће ти јет ускоро и дати».

Новац – било да је то опипљив комад папира или број на екрану – у суштини је безвредан, али храни наш савремени свет. Крајња контрола новца лежи на приватном картелу централних банака, Федералним резервама, Европској централној банци, Банци Јапана, Банци Енглеске и тако даље. Због тога је штетан за грађане и изузетно је важно схватити како функционише ова приватна организација у сенци. Затим и какав је крајњи циљ ове приватне организације, да ли се закључује у томе да нас заувек пороби и гурне у јаму из које никада нећемо изаћи. Да би боље разумели важност злата, његову историју и значај за злочиначку групу, важно је схватити његову доминантну улогу у овој преварантској шеми.

Филип Јуџин де Ротшилд, један од милиона незваничне браће и сестара, водио је детаљну преписку са Дејвидом Ајкеом, а у којој објашњава хијерархију ове криминалне групе:

  • „У првом плану су краљевске породице Европе … Принц Филип … водећи је биолошки потомак „рептила“, како их Дејвид Ајк назива. Непосредно испод њега налазе се мушкарци моје породичне лозе (Ротшилди), нешто попут савет министара, који је задужен за логистику и операције. Садашњи монарси Холандије, Шпаније, Данске и неких других старих аустријских племића (Хабсбурговаца) јесу следећи ниво ове окултне тајне власти.“

Колико још деце и људи мора страдати, пре него што се човечанство пробуди и суочи са стварношћу и јавном злом силом која их контролише, као и њихову стварност?

Британска краљевска породица, као и све краљевске крвне лозе Европе основане су на сатанизму, педофилији и манипулисању окултним знањем, дубоко зле праксе. Они су сви зу савезу са „мрачнњацима“, повезани родбински, политички, преко банкарства, корпорација и медија. Сви су они део гигантске мреже педофилије, сатанизма, зависности од дрога и убистава или су умешани у њих. Ово је болесни и прљави свет Архоната, обично названих елитама.

Читав овај неред у којем се налазимо резултат је моћи, похлепе и злочина на вишим нивоима власти Римске цркве и влада света. Ватикан, ЦИА и ова злочиначка структура нису само преузели контролу над нашим монетарним системом од његовог настанка, већ они такође верују да им је дата моћ кроз сатанско обожавање и ритуале током којих силују, муче и убијају децу, откуда и потиче термин «Магија новца» и «стварање новца из ваздуха». Према њиховом систему веровања, они добијају моћ стварања лажног новца од својих злих господара у замену за поробљавање човечанства и помагање у стварању пакла на земљи.

Морамо схватити како да напустимо овај систем који су они исплели око нас како би повратили нашу слободу. Све већи број људи постаје свестан чињенице да 99 посто светског становништва контролише само један проценат елите. Али, да ли сте знали да једна породица, само једна породица Ротшилда владају свим, чак и овим једним процентом више елите?

Молимо да поделите ове информације са свима које знате. Ако се довољно људи пробуди, ми ћемо добити ову битку, наша деца и унуци биће нам захвални на овоме. Дајте свој допринос у борби тако што ћете делити ову поруку и подстаћи друге да учине исто.

С руског превео Цветин Глоговчанин

Извор: http://www.dal.by/news/89/09-11-19-6/

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!