Природа и здравље

Родитељи вакцинисали своју шестогодишњу ћерку – добила миокардитис и умрла после две операције срца

Шестогодишњој девојчици из Канаде дијагностикован је миокардитис и умрла је од можданог удара. Оваквих прича је све више и ово је још једна кап у мору огромног пораста срчаних удара код деце у Канади. Овај случај је доспео у јавност само зато што је отац ове девојчице био агресивни ваксер који је исмевао антиваксере на друштвеним мрежама.

Даниелле Меи Кабана

Шестогодишња девојчица која је била члан женског хокејашког тима Ричмонд Равен У7 из Ричмонда у Британској Колумбији изненада је умрла прошлог месеца након што је претрпела велики мождани удар.

Дана 26. новембра, Даниелле Меи Кабана, која је одведена у БЦ дечју болницу на лечење симптома сличних грипу, неочекивано је преминула, наводи Ричмонд њуз.

На Инстаграму, Даниеллин отац, Денис Кабана, тврдио је да је добила грип отприлике у исто време када и њене сестре на Дан сећања.

Након што су се њене сестре потпуно опоравиле од вируса, Даниелла је примљена у болницу и пребачена на јединицу интензивне неге. Даниелли је дијагностикован миокардитис, за који су лекари тврдили да је узрокован грипом. Због тога је хитно имала две операције на срцу и могла је самостално да дише, али је на крају умрла од „масовног можданог удара“.

„Иако можда више нећемо моћи да је видимо или додирнемо, њен дух и сећања ће заувек живети у њеним родитељима и сестрама“, написао је Денис. „Ми ћемо поштовати њен живот и побринути се да она живи пуним животом кроз наше очи.“

Ричмонд њуз је објавио: GoFundMe је постављен као подршка породици Кабана, која је премашила свој циљ од 65.000 долара од данас.

Тимови малог хокејашког савеза Ричмонд Џетса такође се сећају Даниелле тако што су своје штапове умотали у маскирну зелену траку, инспирисану Даниеллиним временом камповања и лова са њеним татом. Даниелла је била играчица Ричмонд Рејвенса.

Чланови заједнице се подстичу да постављају слике и деле приче о Даниелли.

„Даниеллине слике које нисмо видели, а које су се појавиле протеклих дана, измамиле су један од највећих осмеха на наша лица у овом пакленом времену“, написао је Денис.

„Невероватно сам забринут да ће она бити заборављена када објаве престану.“

Према извештајима, девојчица је вакцинисана генетском мРНА Ковид вакцином. Један корисник Фејсбука је прокоментарисао: „Имам пријатеља који је део Даниеллине шире породице. Она је потврдила да је дете [вакцинисано] и примљено у болницу са [миокардитисом]. Доктори су буквално избушили рупу у њеном срцу да би повећали проток крви, само да би се суочили са брзим згрушавањем, што ју је убило.

Такође је речено да је њен отац био велики присталица вакцина и да је објављивао мемове исмевајући мајке против вакцина. Објава је наводно уклоњена.

„Свима вама који верујете да ваша „истраживања“ на Фејсбуку и Јутјубу оправдавају своја уверења да су вакцине зле, наставите са „истраживањем“ и наћи ћете етерична уља, средства за чишћење и молитвене групе које ће преокренути све нежељене нуспојаве, “, наводно је написао Денис.

Смрт ове девојчице је са свим информацијама пријавио Gateway Pundit, погледајте овде.

Такође, локални канадски медији из Ричмонда пренели су да је девојчица умрла од можданог удара изазваног грипом и потпуно затајили чињеницу да је недавно вакцинисана, као и очев провакцинални активизам.

Аутор: Роберт Марић

Прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину!