Породица и школа

Рио Тинто покровитељ НВО која деци испирају мозак кроз школске радионице!

Тзв. НВО у сарадњи са властима Србије покушавају да НАШОЈ деци држе некакве радионице чији је покровитељ Рио Тинто.

Пре неколико дана НВО под називом „УМЕМ БОЉЕ“ са седиштем у Смедереву на адреси 17. октобра 31 и заступником Бранком Поповићем како у АПР-у стоји понудила је ОШ „Боривоје Ж. Милојевић“ у Крупњу радионицу под називом „Од игре до зависности“.

Ни једног тренутка нису запосленима школе одговорили ко то финансира до тренутка када су предали папириће за сагласност родитеља на којима је писало Рио Тинто. Све то у сарадњи са општином Крупањ, дакле корупционашем Иваном Исаиловићем који је покрао и проневерио све што је у овој општини могао.

Елем, запослени у школи су се једногласно сложили да ову назови радионицу одбију, што је и учињено док директор није био „приморан“ да одлуку промени. Будући да су све јавне установе општине Крупањ приватизоване од стране поменутог Исаиловића којима располаже по свом личном нахођењу и користи, стиче се утисак да су запослени таоци његове похлепе и криминалних радњи, о чему се може написати још двоцифрен број објава. И биће написано.

Елем, ова НВО која „брине о породици“ долази чак из Смедерева у Крупањ како би фингирала сарадњу компаније са локалном заједницом. Као да то већ није довољно лоше, тражили су да „НА РАДИОНИЦИ НЕ БУДУ ПРИСУТНИ ЗАПОСЛЕНИ ШКОЛЕ“ дакле нико од наших педагога и психолога!
То је био још један врло озбиљан разлог одбијања овакве назови радионице.

Ви, родитељи наше рађевске деце одлично знате све. Крупањ је мали, знамо се.

Не пуштајте децу на овакве догађаје на којима ће тобоже о њима бринути они који тој истој децо хоће на водоизворишта да сместе милионе тона токсичног отпада!

Не дајте деци на догађаје на којима се забрањује присуство оних за које сви знамо да би поступили у најбољем интересу деце!

И директор и Исаиловић се сад већ одвише ноншалантно понашају за неког ко има проблем са „францускињама“ и за неког ко је дозволио да се Издвојено одељење Костајник уруши, те да деца бораве у Издвојеном одељењу Брштица у објекту у којем нема воде!!!

Што се тиче ових што шатро „умеју боље“, ево тих „моралних громада“ које ће чак из Смедерева доћи да рађевској деци продају Рио Тинто. То су те НВО које само новац узимају и брига их за последице, а од резултата имају само штету. Фотографије са њиховог сајта.

Поделите ово из два разлога. Да се зна ко сарађује са тровачима и то ЗЛОУПОТРЕБОМ ДЕЦЕ и да што више родитеља види и заштите своју децу.
Наша школа има сасвим довољно капацитета и стручних сарадника, педагога и психолога и осталих запослених који сви редовно воде рачуна о деци којој објашњавају и упознају са опасностима болести зависности а деца, хвала Богу, долазе са предзнањем о томе од својих родитеља.

Иван Исаиловић, ако има иоле разума још, да се покупи и побегне са све одборницима који га подржавају, док још могу да побегну.

Директор ако пристане на ово, нек поднесе неопозиву оставку, нек се удаљи и од ове и сваке друге школе.

Аутор: Марија Алимпић

Извор: Васељенска

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!