Свет

Разоткривање демократске подвале

Фото: intermagazin.rs

Ретко који добронамеран, честит, вредан и поштен човек није био изненађен разоткривањем неке лажи и подвале, која је дошла од људи или власти. Поготово што је неку лаж веома лако разоткрити, али нека се добро упакује, сакрије, те се као “истина” годинама и деценијама, ма и вековима сервира и продаје људима, без обзира у каквој се држави или њемом уређењу или систему живи. А да је подвала на Земљи и међу људима превише, јесте, и од таквих подвала и лажи, увек корист имају властодржци и њихови задужени плаћеници и тумачи тих њихових “ истина”…

И баш једну такву велику злочиначку и штетну подвалу спознах и разоткрих уз многе друге разумне људе, али и зналце појединих струка и заната, као и људског живота, да такозвана западна демократија, уопште не постоји. Додуше, постоји на папиру и у устима тих западних лажова и превараната политичара, као и свих њихових слуга, сарадника и помагача, да се људима и народима света, прода лаж и пдвала о некаквој западној демократији, која уопште не постоји. И ту бесомучну, покварену, као и штетну лаж, разоткрих пре три године и то проглашењем оне лажне пандемије и смртне опасности од неког вируса. Којег ти западни политичари, лажови и преваранти и то уз заједнички договор свих светских политичара и уз помоћ монструозних, похлепних и лажљивих доктора, као и лажних новинара и лажних слободних медија, прогласише, не само у Европи, већ и у целом свету.

Од тог дана, тог пандемијског проглашења смртне опасности по човечанство, од неког такозваног вируса Короне, настаде тотални мрак и све врсте забране за јавни, критички и слободни говор, сваког разумног, мислечег и стручног човека, из области биологије, хемије, мдицине и људског живота. Тако да од тог тренутка, и тог лажног проглашења смртне пандемије, та много хваљена западна демократија, постаде оно, што кажу власти, политичари, доктори и медији. А који су у већини, 98 %. били у служвби лажи, подвале и злочина. И то злочина којег су политичари осмислили и којег су немилосрдно против људи и човечанства, широм света спроводили. И анализирајући сву ту лаж, подвалу и људску трагедију, као и убијање, хапшење и отимање слободе говора, размишљања и јавног изношења истине, као и критике, бијах и те како изненађен, збуњен, тужан, љут, али и потпуно разочаран, са збивањима око мене, не само у Њемачкој, већ и у целој Европи, као и у целом свету.

Јер то убијање, те западне демократије, у коју сам као не искварен и мислечи човек, стварно веровао да постоји, довело ме је до болне спознаје и откривања истине, да сам као поштен, вредан и частан човек, и то поштовалац државе и њених закона и те како слаган, обманут али и дрско преварен. И то по питању те западне демократије, која у њемачкој, Европи или остатку света, уопште не постоји. И стварно, та западна демократија, у свакодневном животу било којег “европејца”, уопште не постоји. Јер где је и каква је то демократија, ако се не сме јавно говорити, размишљати и постављати јавна питања, на која се мора јавно и то од сваке политичке власти одговорити. А у све ово о чему пишем, лично сам се уверио, излазећи са слободним, храбрим и честитим људима на улицу, да протествујемо, против свих сулудих, штетних и по здравље наметнутих, злотворских забрана и мера, које су биле усмерене против сваког слободног и мислећег човека, као и притив сваког детета. И на моју жалост и велико разочарење, сваки мој излазак на улицу, уз све остале часне, мислече, храбре, вредне и поштене људе, био је од стране полиције брутално заустављен и уз многа хапшења разбијен. И то уз званична тумачења политичара и полиције, како су на протесте изашле неке десничарске и деструктивне групице људи. Иако нас је на протестима знало бити и преко педесет хиљада часних и поштених људи. Тако да ми је и понашање полиције, према људима и поштеним грађанима, који су излазили на протесте против лажне пандемије, не само у њемачкој, већ и у Европи, као и у целом свету, и то ради полицијске бруталности према свим грађанима и протестантима, још више разоткрило лаж, о западној демократији, која уопшт не постоји. Сем на папиру и у шупљим причама тих покварених западних политичара и њихових плаћених медијских лажова. Који на основу многих лажи, које пласирају људима и грађанима и те како и то уз полицијску заштиту, баш од новца тих пореских и грађанских обавезника, баш предобро живе.

Тако да на основу свега од протеклих збивања виђеног и преживљеног, а уз необориве чињенице, могу још рећи: Да по питању Србије, Републике Српске или БиХ, све је истоветно са европским државама, поготово у понашању и владању политичара, према људима, народу и грађанима. А против којих ће увек бити и сви државни медија, као и доктори и полиција, али и судије, тужиоци и сештенство, али и већина оних, који се лажно – самоназивају интелектуалцима.

Да ли је ова истина коју сам спознао болна и разочаравајућа, ма јесте, али без обзира на бол и горчину коју ми је направила, нећу да се предам политичко -злочиначкој банди европе и света, која је још од давних времена, ухапсила и затворила демократију. Правећи и подваљујући неку своју западну демократију, односно, онакву демократију, која свим западним, па и другим политичарима, широм света, као демократија одговара: То је у ставри политичко – западно и то смрдљиво и ђавоље страшило, којег су западни политичари крстили и назвали западна демократија. А које се у ове задње три године, кроз западне политичаре, медије и докторе, као и новинаре, али и свештенике, и просветне раднике, у свој својој ђавољој трулежи, штетности и наказности потпуно разоткрила.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!