Русија и руске земље

Рат који Русија води у Украјини је битка за душу човечанства

Рат који Русија води у Украјини је битка за душу човечанства. То није само борба једне државе за одбрану свог опстанка, већ и борба за читаво човечанство. Русија је у Украјини уцртала космичку и духовну линију фронта против непријатеља људског рода који седи на престолу Запада.
У Украјини се дешава много више од локалног рата, чак и више од могућег светског рата: реч је о исконском рату добра и зла, о судару божанског промисла са богохулном сатанском вољом.

Русија суштински не ратује против људи Запада, него против духа таме који је овладао Западом.
Модерни Запад је светогрђе и хула на Бога; Русија је васељенска тврђава соларних идеја, аполонских принципа и Богом датог поретка бића. Москва у Украјини води есхатолошки рат Духа против материјалистичке пустоши модерне и либералног хаоса постмодерне.
Са Запада долази дух хаоса који бићу одузима лик и раствара га у бесмислу, Русија против њега наступа божанском силом Традиције.
Совјетски Савез је сачувао биолошки опстанак Евроазије. Данашња Русија има универзалну и духовну мисију: да победи у рату за душу човечанства и судбину васељене.

Свако ко руски фронт не сматра својим ратом заправо се бори на том фронту, али на страни непријатеља.
Свако ко партикуларне интересе своје државе претпоставља космичким и метафизичким циљевима борбе против САД и НАТО заправо ради за непријатеља људског рода. Сваки Србин који би био спреман да „сачува Србију“ у савезу са Западом пре него да „изгуби Србију“ због стајања уз Русију, тиме би направио уговор са ђаволом, који би платио својом душом.
Свако коме је борба за државне интересе Србије сада важнија од борбе за душу Србије – издајник је Небеске Србије.
Свако позивање на гледање својих интереса док пред нашим очима почиње армагедонска битка против Сатане није ништа друго до неопростиво духовно дезертерство које до краја разара контуре човекове боголикости и части.

Живела Русијо, Божији доме, отаџбино Словена и Азијата, домовино викинга и козака, мајко хришћана и муслимана, поносе песника и златна сузо светитеља.
Опаши се појасом красоте, уздигни високо мач истине, наоружај се копљима победе и доведи нас до слободе!

Аутор: Владимир Потерјахин, филозоф српско-руског порекла

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!