Русија и руске земље

ПУТИН УНИШТАВА МРАЧНЕ ПЛАНОВЕ ЗАПАДНИХ ОЛОША: ВАКЦИНАМА ЖЕЛЕ ДА ПОРОБЕ СВЕТ!

Руски председник Владимир Путин је изјавио да западне владе поробљавају човечанство преко вакцина. „Када ваша деца личе на психолошки измењене роботе, када не личе на људско биће, када њихове нервне ћелије не успевају да повежу неуролошке процесе и када је њихова способност умањена до те мере да они не личе на човека, шта онда да радиш?

Према изворима из руског министарства здравља откривено је да је у припреми извештај који ће бити представљен у Кремљу, а који је у вези са прикривањем и стварном намером масовног вакцинисања деце од стране америчке владине организације и њених регулаторних тела, којe имају катастрофалне последице на човечанство.

Председник Путин је лично затражио израду овог извештаја. Он инстинктивно не верује тим намерама и жели извештај како би се истражило стање у погледу вакцина, западних компанија и влада, те жели директан одговор о вакцинама који ће бити од велике помоћи његовом народу. Према подацима Министарства здравља, Путин сумња да постоји огроман сукоб интереса између владиних агенција које регулишу вакцине и корпорација које одобравају и спроводе вакцинисање.

Обзиром да су водећи научници и лекари који су се усудили да јавно изразе забринутост око државних тела који спроводе вакцинацију, смртно страдали под неутврђеним околностима у САД у последњих неколико година, треба бити довољно хрбар и наставити са промовисањем праве истине и позадине која се крије иза свега тога.

У наведеном извештају биће раскринкане образовне институције и научна тела која су такође „мотивисана похлепом и корумпирана“. Недавна студија која је спроведена на Универзитету у Бристолу, закључила је да је дијетална кола здравија од воде, што је наравно наручена студија коју је тајно финансирала компанија Кока Кола.

Председник Путин сматра да је следећа фаза људске еволуције тренутно у озбиљном ризику и да западне и глобалне силе намерно успоравају процес личног раста и развоја људи, зарад личне користи.

Како би се избегле замке које Запад покушава да наметне, Русија на челу са председником Путином бесплатно даје земљиште људима који су спремни да производе органску храну која је чиста и без генетских модификација. Циљ је да Русија постане водећи светски извозник органске хране која се заснива на еколошки чистој производњи. У извешају Савета безбедности који је издат само неколико месеци након што је Русија забранила производњу намирница које садрже ГМО, наводи се да је ово велики корак међнародне заједнице у борби против мултинационалне компаније као што је Монсанто. Русија наставља свој пут у производњи природних и органски чистих пољопривредних производа.

Аутор: Весна Ремић

Извор: vesti-gazeta.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!