Породица и школа

Протојереј Бранислав Јелић: Фајзер за децу или Вакцинално отимање душе и тела

Ових дана је један од званичника „Кризног штаба“ објавио да „Србија креће у процедуру за одобравање Фајзера за децу“! Хвала му до неба што ова „вакцина“ неће бити „обавезна“, али би требало да објасни да Фајзер није вакцина, него генска, или генетска терапија, али се, ето, креће у „процедуру“ да се примени и на деци! Дакле, нема, за сада, бодљикавих жица, гасних комора, дресираних паса чувара, да неки логораш не побегне, ту су корумпирани и индоктринирани поједини лекари, и исти такви поједини политичари, који пошто-пото хоће да нас заштите да не умремо, а ми, ето, баш решили!

Упорно се спроводи мизерна, ненаучна, и апсолутно злочиначка политика несувислог коцкања са здрављем грађана, наводно, у име њихове заштите, уз све више претњи и условљавања, тј. духовног, менталног и моралног силовања народа да прихвати и прими у своје тело недовољно испитане и сумњиве супстанце, које они који одлучују увозе са свих страна, без питања нас, нашим парама!

Ако има таквих, а има их, који то желе, и у то верују, да ће их спасти (питање само од чега) експерименталне инјекције, и не плаше да то приме у себе, немамо ту шта да кажемо; они су већ рекли сами за себе! Ја говорим у име оних који још увек нису заведени пропагандом и застрашивањем којима смо већ више од годину дана изложени!

Овог пута, Србија је завела санкције самој себи; овог пута, окупирала је саму себе; овог пута, спроводи геноцид над самом собом! Смртност у прва четири месеца ове године (од кад траје „вакцинација“), званично, у односу на прва четири месеца прошле године, повећана је за 33,3%! Ово су, апсолутно, морално најмрачнији тренуци у историји српскога народа!

Да се разумемо, није тако само овде! Зло је ојачало на разним странама света, и прети да га потпуно уништи; међутим, ми имамо своју земљу, земљу коју су потоцима своје крви платили наши славни и дивни преци, и овде, у Србији, живи остатак остатака покланога народа, који је доста и предоста страдао од разних светских неправди и завера, и сада је било ДОСТА!

ДОСТА са издајничком и самоубилачком политиком испоручивања здравља наших грађана за статистичке податке страним фармацеутским компанијама; доста са хистеричним шприцањем наших беба и деце чим се роде, и касније, због чега је све више аутистичне и болесне деце; доста са одузимањем елементарних права и слобода, уз пропагирање неких других! Елементарно је право родитеља да ли ће, на пример, или неће, крстити своју децу; као и да одлуче да ли ће, или неће, вакцинисати своју децу, без обзира о којим вакцинама је реч! Неправедно је и нечовечно – антиљудски, да се нека догма, било која, овог пута медицинска, или квазимедицинска, намеће људима, да им се због тога прети; да им се прети казнама и одузимањем деце итд.

Како очекујете да било ко, под таквим условима које ви стварате, условима неслободе и вакциналног ропства и тираније, размишља о потомству?! Ви сте ти који сте од Србије створили и стварате концентрациони логор, у коме сви ми треба да постанемо само бројеви са ознаком: вакцинисан, или, невакцинисан! Ви сте ти који делите и трауматизујете друштво до крајњих граница, до граница његовог потпуног распада и колапса! Ви сте ти које ми више нећемо, и који немате никакав легитимитет да и даље тлачите и сатирете овај народ!

Наше је право да верујемо, или не верујемо у вакцине! То је наше, а не ваше право да одлучујете за нас! Ту сте направили рестриктивне законе, док се на другој страни правите хумани! Постоје и друга научна сазнања, упозорења, вапаји, од стране највећих светских научника, чак и нобеловаца, да се заустави ово зло, ово уништавање људи, а многи од нас већ и лично знају људе који су умрли, или се разболели, после примања садашњих вакцина!

Наше је право да верујемо, и да живимо онако како верујемо, ако тиме никога не угрожавамо! Наравно, ви ћете рећи да угрожавамо друге ако се не „вакцинишемо“, али, то је једна одвратна лаж и манипулација на чије објашњавање није потребно трошити речи! То је иживљавање убице над жртвом која не може да се одбрани!

Да ли хомосексуални односи повећавају ризик од добијања ХИВ-а?! Да, вишеструко; научно доказано!!! Па зашто их не забраните (не кажем да треба; ни Бог не забрањује, али указује на последице), него их здушно промовишете?! Ту није битно здравље, па је непожељно и причати о томе, јер је то „дискриминација“! Вама је само битно да здраве људе, који долазе на овај свет савршено опремљени од Бога, што пре „имунизујете“ (како то само милозвучно звучи), као да се ми рађамо без имунитета, са једне стране, и као да ви све знате о имунитету, са друге стране, те ваша „имунизација“ мора бити „обавезна“ (Божија се не важи), јер су, забога, земаљски „богови“ тако одлучили!

Срећни вам били COVID сертификати и пасоши; направите их самима себи, и што пре отпутујте – у пакао, где вам је и место! Ипак, покајање би било много боље за све, а за њега није касно док је човек жив, али, пошто нико не зна колико ће живети, свако ко жели требало би да се каје одмах, и исправља што се може исправити!

Трулежници заседоше горе,
у трулеж би да све претворе;
јер за друго ништа и не знају,
нити хоће да се кају!

А љубав је лепша од трулежи,
тешко оном ко од Бога бежи;
боље да се и родио није,
безакоња ако тајну сније!

А Божије јесте увек јаче,
безбожник ће кад тад да заплаче;
и плакаће вечно, вековима:
ПОКАЈТЕ СЕ ДОК ЈОШ НАДЕ ИМА!

Аутор: Протојереј Бранислав Јелић, 
ЗА НАС И НАШУ ДЕЦУ, И
СВЕ ЉУДЕ ДОБРЕ ВОЉЕ!

Извор: Стање ствари

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!