Црква

Прот.Андреј Ткачов: У Србији планиран огромни Прајд фестивал изопаченика

Фото: Милош Мишков/Бета

Здраво, браћо и сестре.

Принуђени смо да говоримо о стварима које су преплавиле информациони простор, а које су у вези са геј тематиком, ЛГБТ тематиком.

Рећи ћу неколико речи о неким савременим кретањима у том правцу.

Информација о овој гнусоби има веома много. Узгред, гнусобом је назива Свето Писмо, гадошћу и гнусобом. „То је гнусно“, или „то је гадост“, такве речи стоје у Библији. Господ каже: „Ово је гнусно, ово је гадно“.

Дакле, оно што је гнусно и гадно шири се и оснажује као општи светски тренд. Зашто је то потребно, то је такође веома разумљиво. Треба уништити човека. Треба подвргнути човека таквој масовној унутрашњој обради кроз грех, која би у њему сломила последње баријере, да се он измени изнутра и постане неосетљив према савести и свему осталом. Као да изнутра треба да се догоди Хирошима. Та Хирошима му потпуно обезбеђује промену пола или полне перверзије.

А они изнутра изопачују човека до непрепознатљивости. Све се то чини ради тога. То је најбољи начин да се уништи вера. Не треба рушити храмове. Храмови нека остану, треба искварити људе. Таква је данашња агенда.

Ево неколико новости на ову тему. Најстарији језуитски часопис у Америци изнео је такву тезу, а чуо сам је већ више пута, да геј заједнице тобоже траже свете (људе – прим. Стања ствари) из управо те групације. Дакле, тамо већ раде некакви фалсификатори, и историчари већ „прекопавају“ хронике и траже кога да „присвоје“, ко је од људи поштованих у хришћанском свету или од светих, чак канонизованих светих, могао да има нпр. некакву склоност према некаквим истополним односима, или се борио са тиме, или је страдао од тога, или је сагрешио у томе, а после се покајао.

Они „копају“, да би потом ту некакву отровну информацију бацали на главе слабо образованих људи подложних манипулацији. Тј. већ се ради посао у том правцу.

Ми, наравно, унапред треба да знамо да, ако је неко од светих и сагрешио неким таквим грехом, некаквим противприродним сједињењем, ако је неко страдао од те страсти, и све остало што је могло бити и највероватније је и било у хришћанској историји – све се то спаљује покајањем, обнавља Духом Светим, и исцељени човек ће затим целом свету рећи: Не идите туда, тамо је адска провалија.

Али, већ се ради посао проналажења таквих мина, мина одложеног дејства, под ногама необразованих људи. С тим да би се умирила савест једних, да би се обманули други и уништили трећи.

С овим је повезана још једна тема. Планирано је да се у Србији организује огромни Прајд фестивал изопаченика. И то неће бити парада током једног дана, они тамо треба да ходају, по свој прилици, шест дана заредом. Тј. тамо се планира некакав најсвеобухватнији (фестивал)… Карневал у Бразилу не траје толико колико они планирају да организују све те гејевске ствари у Београду и у другим градовима Србије.

И као да су пред Вучића поставили некакву „виљушку услова“: или ће се он придружити санкцијама против Русије, или ће дозволити одржавање таквог свеобухватног вишедневног гејевског окупљања.

Санкције против Русије Србија неће да уведе зато што је то убиствено за њену економију. Европа нека пропада сама, кад је већ полудела, нека пропада сама. А њима то, с једне стране, не треба.

С друге стране, Србима ће увек у савести горети звезда љубави према Русима, а код Руса љубави према Србима, зато што смо ми једно те исто. Имамо исти Крст и заједничку Чашу, заједничку веру и заједничку душу – једна душа у два тела.

И зато, из захвалности руском народу, српски народ никада неће хтети да се придружи санкцијама против Русије. Иако, наравно, у области политике постоје различити људи, различити вектори утицаја.

Зато, њима као да је лакше да затворе очи пред том геј парадом: нека некако престане сва галама и све прође, а ми ћемо после улице и све опрати ДДТ-ијем и прашком, проветрићемо, попрскаћемо дезодорансом због тог демонског смрада.

И као – заборавићемо. Мада ће све ово, наравно, бити врло сложено, то је врло опасна ствар. Још ће своју реч вероватно рећи српски патријарх, и свештенство, и људи. Људи ће викати и излазити на улицу, они умеју то да раде, и то, узгред, боље него ми.

Али, не знам како ће све ово проћи. Ми такође треба да кажемо нешто о овоме.

Тамо је планирано да се окупи 100 и више, до 150 хиљада свих тих девијантних особа, тих „павијана“ са црвеном задњицом, из неких околних европских земаља. Ти хомосексуалци треба да слете, да пристигну, тим пре што је то центар Европе – и тамо да оскрнављују својим дисањем, и присуством, и својим делима. Човек све оскрнављује оним што је у њему. Он ће вући за собом своје грехове, радиће оно што ради у својој кући, да се покаже… Укратко, сва та гадост планира се уз десант, огроман десант гејева из Европе.

Тако да је нашој браћи Србима потребна духовна снага да би они издржали, дај Боже, и против тог лудила у вези са санкцијама, а да такође не прихвате ни ону другу страну.

Да им помогну Св. Сава и Св. Симеон Мироточиви, и кнез Лазар и великомученици, сви војници са Косова поља, и свети краљеви Драгутин, Милутин и сви остали свети, све до Николаја Српског и Јустина Поповића, и сви Јасеновачки мученици, уопште сви они који су пролили крв за Исуса Христа и волели своју земљу као Дом Богородице, као што се и ми односимо према нашој мајчици Русији, као према Дому Мајке Божије, Дому Богородичином.

То је земаљски одраз, некаква сенка која је пала с небеса на земљу, сенка Царства Небеског, сенка Царства Божијег. Таква у идеалу треба да буде наша домовина.

Уопште узев, сва та гејевска пропаганда је содомска гнусоба, тако је треба називати. Треба да прочитамо шта је то заправо. Има много добре стручне литературе која сликовито и детаљно и садржајно описује шта је то било, када су постојали ханански култови плодности, култови обожавања Астарте, мушка ритуална проституција, ритуално кастрирање, шта је то, у ствари, било, и с каквим ужасом су се сусрели Јевреји када су насељавали земљу Ханан.

И управо све то се поново појављује. Управо те гнусобе због којих је Господ прогнао хананска племена и населио Јевреје, те гнусобе које су Јевреји поновили и такође били изгнани из Свете Земље – ове гнусобе се култивишу у бившем хришћанском свету – да бисмо и ми изгубили своју земљу, савест, част, достојанство, веру, и да изгубимо своју душу.

Управо зато све ово и постоји.

Да нас укрепи непобедиви, живоносни Крст и свемоћне молитве Господу Богу Чисте Богородице, са свима светима. Довиђења.

Превео: Зоран Шаренац

Извор: Стање ствари

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!