Црква

Пророчанства протојереја Николаја Рагозина – Разврат и бестидност, као пре потопа биће предзнак краја

Пре него што што буде печаћење, људи ће одбацити (заменити) папире, они ће се привикнути, а затим ће ставити прави печат. Људи неће одмах прихватити печат, али папир ће одузети (скренути) ум, онда ће људи прихватити печат.

Биће искушења, која ће довести до раскола у свештенству. То ће и за народ бити искушење, јер неће знати где лежи истина и где да иду. Како се царство не одупире, тако се и Православље не одупире после раскола.

Када буду стављали печат, све ће затворе отворити. Антихрист ће стражаре придобити за себе, вршиће посао печаћења, многи од њих ће то прихватити. Тада ће бити потребно да побегнете из градова у села или шуме. Стражари ће ићи по квартовима. У првих неколико дана ће бити добровољно, а потом на силу.

Због печата ће бити гнојење и шириће се смрад.

Господ ће праведнике из градова избављати, само морају да слушају глас. Ако буде знак, где да се верујући окупљају, где да се морају скривати,  где да морају ићи, то ће бити Божији знак. И чим праведници буду отишли, тада ће Господ допустити казну. Као у примеру Лота, Господ је казао „изађи“, Лот је изашао. А да није изашао, сигурно би погинуо са непослушним.

На народу лежи тежак грех цареубиства, због тога нам Господ не даје владара (Цара), али и доброг руководиоца.

Разврат и бестидност, као пре потопа биће предзнак краја.

Како је пре потопа био разврат и пред Други Христов долазак биће веома велики разврат. Када томе буду децу учили, приближиће се кончина. За време ове владавине разврата и анархије добри људи неће бити цењени. Они ће бити осуђивани што не живе као сви остали. Говориће им: „Живите тако како и ми живимо“.

Нечастиви се смеје мушкарцима. Раније у сваком дому је газда био мушкарац, а у цркви главни је био свештеник. А сада над мушкарцима командују жене, тако је нечастиви унизио мушкарце а узвисио жене. А Господ је првог створио мушкарца.

Када буду управљали масони, знајте да је близу крај. Биће успостављена слобода, људи ће путовати у Јерусалим, тада ће они на Бога сасвим заборавити.

Када буде зацарење антихриста, биће све електронско. Свима ће давати бројеве, пластичне картице, а новца неће бити. Не дао Бог доживети  време антихриста. Не дао Бог видети га.

Биће много убистава. Убијаће се за тањир супе.

Биће рат са Кином, напашће Кинези. Захватиће Сибир и поћи према Уралу. Тада ће против Кине устати и други народи, и Кина ће почети да опада (да се смањује). Потом ће на нашој земљи направити “кашу“. Тада ће настати крвопролиће и затим ће употребити атомско оружје.

Отац Николај Рагозин је говорио да по Писму после рата треба да остане свега 7% човечанства. Господ ће послати много птица које ће кљуцати лешеве, као када је Мојсије водио свој народ. Када се буде сусрео човек са човеком биће велика радост. Тада ће се људи скупити и рећи: „Нас је мало и довољан ће бити један цар“. На кратко од тога биће Православни цар.

Ставиће пред вас да узмете Крст или хлеб. Узмите Крст а не хлеб.

Схимонах старац Николај Рагозин је говорио да ће бити неутронски бројеви, где ће бити измешане цифре тако да људи не би приметили 666.

Код куће имајте свој Свети кутак, где не треба ништа друго да буде.

Отправљивање хришћана ће бити у етапама. Неопходно је да се буде у првом ешалону. Неке ће у конвојима насилно одводити.  А ви реците: „Ја сам верујући, идем куда желим“. Биће вршен притисак на вас.

Боље је умрети од глади него нешто прихватити. Потребно је молити се и Господ ће помоћи. Чак једући земљу и траву сит ћеш бити. Не сити човека само хлеб, већ и реч Божија, значи потребно је више молитве. Биће глад, неће бити неопходно пуно прикупљати. На северу где је снег биће виногради да би поткрепили верујуће. Ускладиштена осушена храна, конзерве неће помоћи.

Када наступи антихристово време окупљајте се у малим групама и молите се. Ускладиштите (сакупите) просфоре и водице.

Отац Николај Рагозин је говорио да је Пимен последњи православни патријарх. То је због тога што данашњи патријарх и свештенство буду благословили прихватање антихристовог знака. Упркос томе баћушка је благосиљао да се до последњег момента иде у храмове, све док не измене Символ вере, престану певати Оче Наш, промене печат на просфори и кад Часне Дарове уклоне са Престола.

Када су Патријарху Пимену предали папир и замолили га да потпише сједињење са католицима он је рекао: „Само преко мене мртвог“. Затим је устао и отишао.

Главни удар антихриста је на свештенство, јер ако пастир иде погрешним путем, онда ће цела његова паства поћи за њим.

Свештенство ће за жене и децу служити по новом.

Долази тако време да ће сво сштенство постати издајници. Баћушка Николај Рагозин је давао следећи пример: „Када је Господ дошао на земљу, био је један издајник Јуда, а остали апостоли су му били верни. А пред Господњи долазак, сви ће окренути леђа, мање ће бити верних пастира док ће остали бити неверни“.

Истинитих пастира ће остати врло мало, сви ће примити пасош, када буде владало безакоње и анархија сви ће показивати голотињу и ходаће голи.

Баћушка Николај Рагозин је говорио о масовном паду свештенства и јерархије, да ће у Перми остати један или два свештеника у истини.

Док је архимандрит Јован био жив од њега су тражили савете, а када више њега није било од кога су онда тражили. Било им је довољно само да читају трећу књигу пророка Јездре. Тамо је све написано. Идеш Богу и никоме више, не гледајте на свештенике и у цркву сви право да иду.

Последњи патријарх се неће спасити.

 На Осмом сабору ће бити нечастиви (антихрист). Неће дозволити да се чита Символ вере. Поред ће пролетети птица, и он ће изрећи следећу наредбу: „Слети пред моје ноге“. Али она то неће учинити, разбиће се од зид и пасти пред његове ноге. Тада ће му се многи поклонити, али не сви. Видећи ово чудо многи православни свештеници ће се поклонити. На осмом сабору око њега ће бити дуга. Показаће своју силу (моћ)  и тада ће му се многи поклонити. А који се од свештеника не буду поклонили биће убијени.

У цркве нећете моћи ићи када на просфори уместо крста буде звезда. Звезду коју ће нечастиви начинити ће бити шестокрака и то је звезда антихриста.

Након што дође антихрист у храмовима ће бити његове иконе (портрети). Тада у тим храмовима немате шта тражити.

Када измене веру, то ће узроковати пад у цркви, у храмове нећете моћи ићи, доћи ће до тога да ће пред Престолом стајати жене.

На кратко време ће жене стајати пред Престолом али не у свим црквама, увидећете када ће бити уклоњени „Оче Наш“  и „Символ вере“.

Серафим Саровски мораће устати на неколико сати да проповеда. Он ће то учинити пре самог антихриста да би укрепио људе.

(О антихристу) Не дао Бог да га видите. Биће на очи леп, тако леп да ће и верујући људи на тренутак мислити: „Како леп мушкарац. И то је све. Када га буду приказивали на телевизији, он ће осетити све, и то када неко овако буде говорио о њему: „ Ти си мој, јер ми се свиђаш“. Врло често старац је говорио да је то веома опасно, за тренутак ће ти се свидети али како се после ишчупати од њега.

Направиће машину која ће се звати „звер“. Ова ће машина знати све. Она ће одговарати на сваки захтев. Познаваће све тајне. Ако се човек буде речима одрекао Христа јер се буде бојао мучеништва а у души се не буде одрекао тада ће о томе компјутер извештавати. Говориће да се тај човек моли и да се та душа одбија одрећи  Христа. Јер да би се душа одрекла мораће да из срца истргне Бог.

Када се антихрист зацари, на Осмом сабору, он ће одмах облетати сву Земљу и себе ће објавити за цара и тражиће да му се сви поклоне. После печата опроштаја неће бити.

Боље је да се умре од глади него да се нешто прихвати. Само се молите и Господ ће помоћи.

Након црвеног пасоша по обрасцу из 1975. године издаваће се са жидовским шестицама. „Боље је умрети од глади него их прихватити“, говорио је баћушка Николај Рагозин.

Руски пасош ни у ком случају немојте вадити, иначе ће те бити једном ногом у аду.

Узети пасош или друга документа невидљиво се прилепљујеш антихристу.

Пластичне картице не узимајте ни у ком случају.

Када буду стављали печат све ће затворе отворити. Антихрист ће стражаре придобити за себе, вршиће посао печаћења, многи од њих ће то прихватити. Тада ће бити потребно да побегнете из градова у села или шуме. Стражари ће ићи по квартовима. У првих неколико дана ће бити добровољно, а потом на силу. Тада ће бити потребна ватрена молитва. Господ ће скривати људе под маском жбуња-дрвећа. Када буде владао антихрист Господ ће тако силно штитити људе који ће у жару говорити: „Нећу, помози Господе, нећу печат“. Господ ће на било који начин заштитити.

Без прогона и доласка мученика на Престо кончине неће бити. Колико је бесова са Трона пало на земљу, толико је потребно душа да мученички пострада да би се Престо попунио. Када пострада последњи мученик и бројно се наврши, тада ће доћи крај.

Нешто о животу протојереја Николаја Рагозина

Николај Рагозин је рођен у Пермском крају 19.12.1898. године у сиромашној хришћанској породици. Упокојио се у Господу 16.12.1981. године. Био је подвижник, а у совјетско време за њега су знали многи. Рукоположен је са 57 година и послат у град Чусовски у храму Свих Светих где је одслужио 26 година. Господ му је дао многе дарове. Могао је прочитати мисли на први поглед, увек је био са сузама у очима, знао је судбину душе од упокојеног и разговарао је са Светитељима. При молитви је лебдио у ваздуху док је такође виђен и у звонику. Рекао је да без покајања Господ Русији неће дати Цара, а и да без покајања нема спасења народа.

Извор: http://borbazaveru.info/content/view/9516/28/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!