Србија и србске земље

Професорка запалила диплому испред Скупштине: „У оваквом систему уопште ми не треба“ (ВИДЕО)

Професорка српског језика Ена Недић запалила је своју диплому испред зграде Народне скупштине, у знак протеста што млади и школовани људи у овој земљи немају перспективу, док су на положајима људи који према њеним речима, то не заслужују, почевши од државног врха.

-Ја сам Ена Недић, лиценцирани професор српског језика. Симболичним гестом желим да се захвалим овој парадоксалној држави на шанси у своје и име свих младих људи који напуштају државу. Изузетно ме је срамота. Стидим се у име свих оних који не осећају стид – рекла је она, поменувши министре и чланове Владе који су на функцијама „из сумњивих разлога“.

-Стидим се што нам министар иностраних послова српски језик говори као да му је страни језик. Министар одбране је срамота за сваког часног српског војника… Срамота ме је јер је председник Владе изгласан због своје сексуалне оријентације, а не по својим квалификацијама. Срамота ме је што министар финансија и даље води финансије ове државе са доказаним фалсификатом. Још много чега ме је срамота – рекла је Недић, која је потом запалила своју диплому.

Неко од окупљених јој је добацио, на шта је она одговорила:

-Нисам девојчица, ја сам по Вучићевој статистици млада са 36 година. Срам вас било. Ја већ треба да имам организован живот, ја сам родитељ, мајка, просветни радник. Нисам Вучићев омладинац. Не треба ми посао у оваквом систему образовања – закључила је Ена Недић.

Извор: direktno.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!