Природа и здравље

Професор Christian Perronne: Pfizerova вакцина нису вакцине, то су производи RNA генске терапије

Izvor: REUTERS/Dado Ruvić

Преведен интервју познатог француског лекара/научника. Професор Christian Perronne, шеф одсека за заразне болести у болници Garches. Петнаест година био је водећи саветник за јавно здравље неколико влада. Председавао је техничким комитетом за вакцинацију под СЗО, био је потпредседник стручног комитета за вакцине за целу зону европе која укључује целу Русију и зону Централне Азије.

„Никада нисам био антивакцинаш. Био сам одлучни присталица вакцина када су урађене у правим условима, што данас више није случај.

Већ постоји главна ствар: да ли заиста требате вакцинисати када је смртност од COVID-а пала на 0,05%? У историји медицине никада нисмо вакцинисали у хитним случајевима милиони људи због вируса који убија само ризичне групе људи, који се могу идентификовати и који би могли да се лече.

Већ су нас преварили Remdesivirom, токсичним производом за који знамо већ месецима да не делује. Европска унија га је купила за милијарду долара. Ово сада ће бити много горе. Пожурили су, а ништа се не зна колико су сигурне те вакцине. За мене је то велики скандал. Под притиском лобииста, произвођачи вакцина више нису одговорни за нежељене ефекте. Постоје итекако лоши и озбиљни ефекти , а они неће бити криви за њих.

Старије особе по домовима се не лече , пуштају их да умру, извршена је еутаназија над њима. А сада ће старци који немају инфекцију служити као заморчићи пре вакцинације становниства. Етичка правила се навелико крше.

Модерна или Pfizerova вакцина нису вакцине, постоји обмана. То су производи RNA генске терапије, а не вакцине. Ова техника никада није проучавана на животињама. Људи ће бити први заморчићи на земљи. Могу трајно и неповратно да модификују наше гене, наше хромозоме и да се евентуално те аномалије пренесу и на нашу децу. Играмо се врачевог шегрта.

Требале би нам године да се уверимо у сигурност ове технике. Након два месеца су рекли да је све добро и да делује, али ми нисмо видели резултате студија. Једино што смо видели , то је раст вредности деоница које су нагло скочиле у корист произвођача, који су најавили „добре вести.

Ја сам престрављен: даће нам скривену генску терапију – која би иначе требала прво и пре свега да буде у складу са врло специфичним законима- и урадиће све да поверујемо да је то вакцина. Морамо категорички одбити.

Тестови нису добри и нико није покушао да их побољша. Мислим да је то намерно, јер би се тиме смањило тржисте вакцина. Улажу се милијарде на вакцине, и нула на побољшању серологије. Ово више није наука, идемо наглавачке . Економско тржиште стављамо испред науке и медицине.”

Професор Christian Perronne

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!