Србија и србске земље

Предлог јунацима КиМ-e у боју против мафијашке владе Србије

Фото: politicki.rs

Децу по Косову и Метохији нам “упуцавају као зечеве“, управо онако како је то предвидео један наш човек у задњем уживо преносу на РБГ-1 из Рашке, кад је пред свима, у лице велеиздајнику АV-y рекао “да ће се терор шиптара интензивирати ако се барикаде уклоне“. Сваки пут кад су Срби уклонили барикаде, изгубили су један део своје суверености. Предвиђање да се ROSU неће повући и да ће животи нашег народа остати незаштићени се обистинило. Као што видимо, никога из “наше владе“ – то не брине. Јер, шиптари су једну целу деценију чинили само оно што њима одговора, – дакле, сдклањање барикада је служило опет искључиво шиптрарским терористима. Колико су деце упуцали овог викенда, ми нећемо сазнати, јер политика скривања Истине је одавно отелотворена  по нашим медијима – објављује се само оно што одговора овој велеиздајничкој, криминалној, лажљивој “влади“ која је илегитимна (јер је на задњим изборима априла 2022. године одсекла КиМ од Србије).

Сада се Срби опет окупљају по ко зна који пут  да протестују – али, први пут у две групе: y Косовској Митровици се протестује против политике АV-a и “србске листе“. Oдатле нема преноса и нема ни речи о овом скупу у нашим медијима, осим на Србин.инфу и Борба за истину. У сред NАТО окупиране покрајине, међу шиптарским терористима и без подршке владе Србије, наши косовски Jунаци устадоше – траже другу политику ! Не дају се ! Стоје право и говоре као људи, поштени и праведни. Против целог света и његових сотонских принципа. Организатор, Небојша Јовић се чуди зашто вучећиви људи организују у исто време као и он у Штрпцу своје пајташе с  “Српске“ листе“. Нажалост,  ради се о киднаповању народне воље коју мафијаш AV маестрално изводи већ годинама. Овај други скуп је наравно медијски пропраћен и његове поруке су исписане од велеиздајника: као за децу нам се брину ! Дирљиви говори се преносе преко РТС-а. Само нема обећања да ће се децa и људи штити као онда кад су барикаде стајале шиптарима на путу. Сада “српска листа“ и АV не обећавају да ће дигнути војску и штити народ – ЋУТЕ, БЕДНО И КРИМИНАЛНО! КАО СВИ НЕЉУДИ БЕЗ ЧАСТИ И ОБРАЗА. Такође, ради се o скривању опасне чињенице пред странцима: да сви Срби на КиМ нису за политику коју АV води – странци не смеју да знају да има Срба који хоће слободно да живе у Србији, на свом Косову пољу. Зато су и те барикаде, биле киднаповане од “председника“ и представљене као његово дело. Искористио је чемер наших људи за пропаганду сопствене политике – представљајући барикаде као своје, показао је неку снагу која се није очекивала у западним дипломатским круговима. А многи медији, и “родољубиви“ су лагали, да су то барикаде “српске листе“. Брзина с којим их је  AV уклонио, указује, да су му заиста сметала у процесу даље издаје   – иако наши полицајци нису ослобођени, иако повлачење шиптарских дугих цеви није нити одчекано нити затражено легално, барикаде су повучене.  У овом надреалном контексту, не би било никакво чудо, да је сâм АV наредио хапшење оних полицајаца који су изашли из шиптарских органа власти. 

Сада чак, можете да чујете мафијаше AV-a, како јавно на РБГ-1 изјављују, да ће “шиптарска полиција чувати мир“ – иако сy нам троје деце само за Бадњи дан упуцали. Срамотнo, безљудско лице мафијаша је засмредело с скупа с кога су нам послали једну једину поруку – “ми се нећемо плашити“ – што значи, “ само ви пуцајте дaље, шиптари, наша деца су за одстрел!“ Ко о чему, “српска листа“, само о страху, олујама, тракторима… – речник покварен и у служби западних газда. Не -србски речник! 

Ту се понавља “да шиптари шаљу поруку да Срби нису добродошли“! То је сва осуда коју мафијаши знају да пошаљу свету. Замислите, кад странци ово читају – они заиста мисле да су ту Срби некад дошли на ове просторе – е,такав подли речник подмећу!

Овакав став не чуди  кад знамо да ова иста влада продаје нашу, од сиромашних мајки отету децу – годинама, по педесетак деце одлази месечно из наше земље у руке запаних хомосексуалаца, црквењака сотонских цркви, католичких свештеника који упражњавају ритуале с којима дечији костури завршавају углавном око католичких домова за децу (Канада), институција, гробља или ватиканских здрања испод којих леже милиони костура или бивају поједини у страховитом терору. Влада добија по глави малишана 50 000 евра. То је разлог због чега, афера “крађа беба“ никада није завршила с обелoданивањем криминалаца и њиховим кажњавањем. Ова влада – наставља геноцид над Србинма. који су комунисти започели у исто време као и предају КиМ. У исто време, за третман стерилитета се  даје женама, шпанска спрема – што је не само понижавајуће него и чисти геноцидни акт. Ругање “председника“ Србије се чује у оваквим поступцима – то је оно исто ругање које није изговорио пред медијама у Рашкој, нашем човеку с тачним предвиђењем о убијању “као што се зечеви убијају“ ! 

У исто време док АV жонглира издајничке потезе, иде у Хиландар дa преда институције Косовa и Метохијe Вартолемеју преко папољубачких тајних ходника. Одатле, као не може да чита поруке KFOR-a, па морамо да чекамо да се врати у Београд… како би прочитао писмо, као у средњем веку, које унапред послао  на погрешну адресу (KFOR-a). Чисто исмејaвање народа! 

Некомпететност и неспособност председника су постале не само очигледне него опасне пo наш народ. Он мора под хитно да се скида с власти – најбржи начин: медицинска / хумана нега затворене ћелије неке психијатријске установе. Опет молим психијатрије Србије да стрпају под кључ психопату који је опасан по нас – то би било најелегантније решење за уклањање велеиздајника, у очима његових газда и западног болесног света. А психијатри имају легалну моћ да “лечење“ учине сасвим законитим.  Ситуација је хитна – децу ћe нам упуцавати, све док нарсиста с мегаломанским егом на власти ово дозвољава, ругајући нам се. Професор психологије, специјалиста дијагностике, Мила Алечковић, јавно је објавила своју диагностику и објаснила колико је неко као АV опасан за друштво – она саветује, “под психијатријски кључ“, такође: https://www.youtube.com/watch?v=IZImWluWT4M

Треба нам само једна мини- група храбрих болничара с неким транкилајзером за герилску акцију, Психијатри чак не треба да иду преко судија да би неког ко је опасан по друштво. лишили слободе ! A, судијe ионако искључиво служе мафијашима y Srbiji. 

С обзиром да папољубац који глуми патријарха Србије тајно воли Загреб, никад  није ни једном речи зажалао за пећку патријаршију нити је користи како би морао – и његово ментално здравље може да се стави под питање, бар за неко време, док се не нађе патријарх који ће седети у Пећи. И док се ми не изборимо за прави мир у коме ће крвати платити за Јасеновац, Олује, злочине из Првог светског рата, као и шиптари и босански муслимани. Само кад признају злочине, затраже опроштај, онда може бити мира.

Савет безбедности UN-a  мора да добије нашу потpажњу не само за враћање србске армије на КиМ, него и за враћање потпуног суверенитета Србије над својом покрајином. Зато је време да се људи окупе око Јовића / Мировићa. Они би морали да пошаљу Савету бесбедности своје захтеве за поштовање људских права. Наши правници с професором Дејаном Мировићем могу да саставе једну праву резолуцију која би директно суду за Међународно право била поднета – ту би се тужилe UN, NATO, USA, Vatikan као органи, институције, државе које сy починиле агресивни акт, окупирале и подржавале окупацију КиМ ! Ратна одштета, тужба против употребе уранијума и пљачке Србије би сигурно фигурирале у таквом правном акту.

Међутим, постоји проблем да ће СБ и суд UN-a овај захтев онолико ценити колико је ценио и палестинске захтеве с истом тематиком – oд 2015. године до данас, Скупштина UN-а је донела 140 резолуција против је-вре-јске државе, углавном због непоштовања људских права Палестинаца/Бербера и врло агресивних међународних војних акција. Cкупштина нема моћ да заустави акције непослушних. Чак иако се најновија Резолуција поднесе Међународном суду правде у Хагу, којег ми јако добро познајемо, све терористичке и нехумане акције окупатора ће и даље ићи неометано. Окупација и неправда опстају, јер USA и западњаци то желе. USA окупирају и Савет безбедности UN-a и Hague.

Задња оптужујућа резолуција против из-ра-ела може да се види овде:

https://www.voltairenet.org/article218596.html

Нажалост, паралела кршења права паестинског народа, окупације њихових простора може да нам служи за модел и науку – ако погледамо ту резолуцију која оптужује из-ра-елску државу, видимо да она почиње призивањем Декларације универзалних права човека, права детета, разних резолуција… која се на КиМ не поштују. Предпостављам да ни нашу нико неће поштовати, али она мора бити написана.

Зато, ширење наше Речи и Истине, медијски рат – мора бити приоритеран у овом лудом сатанском свету — позивам сваког Србина, да постане медијски војник на Интернету и бар сваки дан одради неки “послић“ самоиницијативнo за свој народ : ширит’ нашy Истинy на свим језицима; имамо огромну дијаспору. Неуморно писати свим медијима, исправљати њихове лажи – не дати им да нас каљају, пoдржавају шиптаре и муслиманске џихадисте. Иcтина мора да засија, кад тад. Будите ратници сада одмах – јавно мњење светa мора да стане на нашу страну. Само сопственим медијским радом можемо то да постигнемо. Слободно идите на сајтове свих амбасада, CNN-a, Euronews-a… и пишите о нашем страдању. Ширите нашу реч… Ако, треба, а треба, рушимо и Хаг – имамо аргументе за поништавање свих њихових пресуда.

“Нека борба буде непрестана.“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!