Прави избор да природним путем се ријешите хеликобактерије

Прави избор да природним путем се ријешите хеликобактерије.
Половина човечанства заражена је овом бактеријом, а решење је у природи.

Половина човечанства заражена је овом бактеријом, а решење је у природи: смокве, лан, дивљи оригано, кромпир, перга…

Први избор у решавању овог проблема свакако су смокве.

Смокве у маслиновом уљу природан су лек за борбу против бактерија у желуцу. У теглу ставите суве смокве и прелијте их хладноцеђеним маслиновим уљем. Да би боље отпустиле лековите материје у уље, смокве можете пререзати на четири дела.

Теглу затворите и пустите све да стоји барем четрдесет дана. Након тог периода, свако јутро на таште узимајте по једну смокву, а пожељно је уз смокву узети и кашичицу маслиновог уља у којем се налазе смокве.

За што бољи ефекат потребно је ускладити и исхрану. Трудите се да једете кувану и лагану храну без превише зачина, нарочито љутих. Избегавајте да једете киселу, масну храну, посебно сухомеснате производе. Храну припремајте на маслиновом уљу, које је природно и непрерађено.

Једите што више свеже хране, поврћа и воћа.

Маслиново уље и смокве, поред бактерија у желуцу, решење су и за друге болести. Познато је да је ова комбинација добра за неплодност, хемороиде, цревна обољења, затвор, бронхитис, астму.

Уље дивљег оригана – Најделотворнији природни антибиотик може вам помоћи у сузбијању хеликобактерије. Уништава више од тридесет врста бактерија и искуства су показала да је веома делотворан.

Семенке лана – Кашику ланених семенки потребно је прелити са два децилитра кипуће воде. Поклопите и оставите мешавину да одстоји три сата. Процедите и узимајте по једну кашику пре сваког оброка.

Сок од кромпира – Узмите три сирова кромпира (без коре) и исцедите их у соковнику. Потребно је конзумирати по пола чаше овог сока пре оброка.

Прополис и перга – Перга је полен који пчеле скупљају и чувају у кошницама како би могле да га користе преко зиме као храну за младе пчеле. Такав полен богат је амино-киселинама, бактеријама, млечном киселином, ферментима и квасцима. Прополис се користи у облику алкохолне тинктуре, тачније, десет капи прополиса на чашу воде. Потребно је пити по једну чашу пре сваког оброка. Прополис немојте узимати док пијете антибиотике. Перга се жваће док је свежа, и то по 10 мг дневно. Конзумирајте је након оброка.

Извор: https://comka.info/pravi-izbor-da-prirodnim-putem-se-rijesite-helikobakterije/?fbclid=IwAR3GcvSXbp9M5JxHtAQMEnwx7kXZ7VWjzvBlnb9DHBk9wY4elsKQnzTYn2A

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!