Свет

Прави агресори који нападају човечанство су покретачи вакцина, ковид пропагандисти и владе које тероришу властите грађане, а не Владимир Путин!

Фото: Reuters

Руске трупе славиле су с украјинским грађанима ослобођење од Дубоке државе, снаге Савеза ослобађале су земљу од војних база ДС-а у којима су били лабораторије за биолошко оружје. Русија је бомбардовала биолабораторије и улазе у тунеле финанциране од стране Дубоке државе (стварање биолошког оружја, вируса). Украјина је била највећи произвођач Adrenochrome Bidenove Deep State, уз други највећи тунелски систем на свету који пролази кроз Украјину

САД и НАТО створили су украјинску кризу

Јер су одбацили разумне захтеве Руске Федерације у два нацрта уговора поднесених 21. децембра 2021. Један од кључних захтева био је неутрална Украјина и обавезујуће обећање да се никада неће придружити НАТО-у. Са своје стране, украјински председник Зеленски одбацио је Протоколе из Минска, што је била једина формула за решавање застоја око отцепљених република у Доњецку и Луганску. Протоколи из Минска захтевали су од украјинске владе да преговара с отцепљеном регијом о обнови њихове некадашње аутономије, као и језичних и културних права, прије пуча на Мајдану 2014.

Ови неуспеси оставили су народ Донбаса, који говори руски, у немилости све већих војних напада украјинске владе, прожете неонацистичким странкама, постакнутим западним оружјем и новцем. Све горе наведено су ране три деценије издаје САД-а и НАТО-а својих обећања из раних 1990-их Горбачову, посљедњем совјетском председнику, да се НАТО неће ширити “један инч на исток” од поновног уједињене Њемачке.

Међутим, НАТО се у протеклих тридесет година, уместо да се сам распустио (јер је постављен да заштити северноатлантске земље од наводне опасности комунизма), проширио за 800 км. на истоку, и примио четрнаест држава које су се одвојиле од бившег Совјетског Савеза или су биле бивше чланице Варшавског пакта. Западне (укључујући канадске) војне и поморске снаге биле су стациониране у тим новим земљама чланицама НАТО-а, а НАТО је инсталирао ракетне системе и одржао велике вежбе у близини смањених граница Русије. Јасно је да је амерички план био да се њихов агресивни војни савез, НАТО, прошири до целе руске границе с циљем даљњег распарчавања Русије и учвршћивања америчке хегемоније над целим европским континентом. Још једна гнојна раница за Русију био је државни удар у Кијеву 2014. надахнут САД-ом, чија је хунта мислила да би могла наметнути своју вољу мањини која говори руски у Донбасу. Русија је, у жељи да заштити народ Донбаске регије, сасвим разумно одлучила признати њихове владе и створити демилитаризирану зону у остатку Украјине.

Корпоративни медији скриптирано су објавили да је 24. Фебруара  2022. године Русија напала Украјину у ‘најмрачнијим сатима’ Европе од Другог светског рата,” иако су у исто време руски војници славили с украјинским становништвом који су руску војску дочекали као мировне снаге. Руске заставе освануле су у целој Украјини, а мештани су поздравили руску војску као ослободиоце.

Посљедњих осам година Украјина је била илуминатска утврда

Политичко водство Украјине током година било увелике „у кревету“ с Клинтоновима и Бајденима, потпуно ангажирано у прању новца, миту и корупцији. Осим пет Сорошевих уреда, налазили су се лабораторије за биолошко оружје Deep Statea. Владе дубоке државе широм света противиле су се руским захтевима на властите територије, док су масовни медији под контролом Хазара гурали да је Трећи светски рат почео у Украјини, иако нису ни споменули истог дана израелско бомбардовање Сирије.

The Storm Rider: Украјинска КРИЗА је много више него што већина људи зна:
‘Бајден жели да се Украјина спали помоћу хаоса који планирају направити у стилу ЦИА-е – уништавања послужитеља и свих података које повезују прање новца, милијарде у илегалној дистрибуцији нафте/плина/украдене нафте, плина. Украјинци су водили велику истрагу о Бајдену/Обами и имају пуно доказа против њихових администрација. Бајден жели рат и уништење Украјине како би то искористио као разлог за пад тржишта и инфлацију у Америци, док ће Дубока држава у ЕУ окривити украјинску кризу за пад тржишта, инфлацију и прекиде ланца опскрбе. Хазарска мафија такође жели да рат одвуче пажњу од пландемије, чији се наратив распадао и одвратио од резултата истраге Дурхам која је водила према Обами, Бајдену и разоткривању Кабале’.

Што народии Европе требају знати?

Руске трупе славиле су с украјинским грађанима ослобођење од Дубоке државе, снаге Савеза ослобађале су земљу од војних база ДС-а у којима су били лабораторије за биолошко оружје. Русија је бомбардовала биолабораторије и улазе у тунеле финансиране од стране Дубоке државе (стварање биолошког оружја, вируса). Украјина је била највећи произвођач Adrenochrome Bidenove Deep State, уз други највећи тунелски систем на свету који пролази кроз Украјину. Путин је у посебном обраћању Русима објавио да се одлучио за специјалну војну операцију у Донбасу, сврхом операције назвао је демилитаризацију Украјине. Током свог телевизијског говора, Путин се обратио украјинској војсци, позивајући војнике оружаних снага Украјине да положе оружје и оду кућама. “Ваши очеви, дедови и прадедови нису се борили за одбрану наше заједничке домовине да би данашњи неонацисти преузели власт. Положили сте заклетву на верност украјинском народу – а не антинародној хунти која их пљачка и исмијава вашу земљу”. Путин је позвао украјинске снаге да одмах положе оружје и оду кући. Руски председник је уверио да ће сви војници украјинске војске који донесу ову одлуку моћи несметано напустити зону борбе. Сва одговорност за крвопролиће бит ће „на савести владајућег режима Украјине“.

Паралелно инсталирани украјински председник Зеленски на Твитеру је објавио: „Руске окупацијске снаге покушавају заузети нуклеарну електрану у Чернобилу“. Зеленски је рекао да његове трупе бране објекат и да је наводни напад пријавио шведском премијеру. „Ово је објава рат целој Европи“. Политички новинар Brian Cates: “Разлог зашто су Бајден и Цо. изненада морали покренути рат у Украјини је тај што су не само изгубили своју краву музару у прању новца, него су такође изложени свим стотинама милијарди долара које су украли из властитих земаља и прешли кроз украјинске банке.”

Русија је извршила инвазију на Украјину јер је хтела избацити „неонацистички“ режим, рекао је у петак министар вањскихспољних послова Сергеј Лавров, додајући да је Кремљ спреман за разговоре ако се украјинска војска преда. Савез Кабал/УН/НАТО/Бајден/Обама/Хиларy Клинтон жели рат у Украјини како би зарадио новац од рата као што су имали и с другим ратовима у прошлости, иако углавном подржавају рат у Украјини како би уништили доказе о прању новца из Обамине ере, плус уништити доказе о највећем европском кругу трговине људима који је остао без имовине у власништву Бајдена у Украјини. Украјински батаљон АЗОВ који подржава НАТО била је нацистичка скупина. Због тога је Русија проводила операцију денацификације Украјине.

Украјина је била епицентар корупције за политички естаблишмент с везама с Клинтоновом фондацијом и либералном политиком у Америци. Victor Pinchuk, George Soros i Ihor Kolomoisky финансирали су програме Deep Statea широм света, а сви су били смештени у Украјини. Џорџ Сорош контролише Украјину од 2012. Убацила га је Давос група, а подупрли Обама, УН, НАТО и ЦИА.

Прави агресори који нападају човечанство су покретачи вакцина, Ковид пропагандисти и владе које тероришу властите грађане, а не Владимир Путин

Финансијске санкције које је лажни председник Бајден најавио против Путина нису ништа у поређењу с финансијским тероризмом канадске владе који је покренула против својих мирних грађана. Донирајте само 20 долара конвоју слободе и сва ваша средства из банке могу бити украдена без претходне најаве, потпуно изван прописаног поступка. Али речено нам је да је Путин најгори негативац на планети. Ипак, Путин никоме није украо банковне рачуне у САД-у или Канади (за почетак). Не видим ни Путина који захтева да Американци и Канађани буду убризгани биолошким оружјем с протеинима који су већ убили готово милион Американаца овде код куће. Ти су захтеви дошли од наших корумпираних влада, медијских пропагандиста, лажних научних институција и фармацеутски инфилтрираних Big Tech дивова.

Слично, када „Бајден“ осуђује Путиново кршење украјинских “суверених граница”, корпоративни медији у потпуности ћуте о америчким инвазијама, нападима и војном насиљу почињеном против Јемена, Либије, Ирака, Сомалије, Авганистана, Сирије и десетака других земаља. Током година, медији су навијали за те нападе, нити једном се нису обазирали на то колико ће невиних људи бити “расељено” у тим земљама. Када Америка напада невине нације, западни медији то никада нису описали као “брутални напад који убија невине”. Увек се описује као покушај „одбране слободе“. Смешно, како је америчко насиље одевено у “мир”, али када то учини било ко други широм света, одједном је то “брутални напад”.

Лажљиви корпоративни медији суделовали су у холокаусту с цјепивомвакцином који је већ убио милионе широм света

Пројектили и бомбе нису једини облици насиља који убијају људе. Насиље с вакицном још је један концепт који је ових дана постао кристално јасан јер су дословно милијуони људи сада мртви од вакцина против ковида који су невиним људима гурнуле владе под контролом фармацеутских друштава и учесници корпоративних медијских дивова у последњих 18 месеци. Захваљујући бомбашкој анализи „пушећег оружја“ протеина ковид-19 спике, показало се да је Модерна заправо патентирала одређену генетску секвенцу три године пре избијања ковида … и та секвенца се налази у протеину ковид-19 спике. То је доказ да је Модерна помогла синтетизирати вирус који је пуштен у свет, а који је заузврат генерирасао десетине милијарди долара прихода за Модерну.

Другим речима, цела епидемија ковида и сва његова штета – изгубљени животи, уништена господарства, уништене слободе – направљена је намерно и осмишљена од стране моћних корпорација и влада (НИХ, Фаучи) узрокујући неописиву смрт, патњу и уништење у размерима каквих никада није било у историји људске цивилизације. Догађања у Украјини кап су у мору у односу на ковид пландемију.

Big Media, Big Tech, Big Science, Big Government и Big Pharma ишли су уз то. Прогурали су лажну причу да су “вакцине сигурна и ефикасне” док су намерно уротили како би уништили углед ивермектина и других интервенција које би могле спасити животе. У свету у којем Џо Бајден тврди да Русија “напада народ Украјине”, заправо је Бајденова влада напала народ Америке биолошким оружјем и лажним “вакцинама”. Путин није терао нашу децу да носе маске и затварају наше старије у старачке домове и болничке кревете где их не смете ни посећивати. То су учинили амерички медицински тирани . И свима су покушали наметнути смртоносне протеинске ињекције, а све у настојању да постигну глобалну депопулацију и истребљење људске расе.

Закључак

Украјина је епицентар корупције за политички естаблишмент. Victor Pinchuk, George Soros, Ihor Kolomoisky… Сви финансирају програме “дубоке државе” широм света, а сви се налазе из Украјине. Није тајна да Путин мрзи Сороша јер му је давно забранио улазак у Русију, а такође није тајна да је Путин презирао тактику “дубоке државе” имплементације обојених револуција како би свргнуо проруске вође и инсталирао оне који би се играли с “ дубоко стање.” Многи нагађају да би Путин могао суарађивати с Трампом у борби против “дубоке државе” . Чизме на тлу вероватно су биле потребне за потпуно уклањање проблема у Украјини, али Трамп није могао напасти Украјину с америчким трупама. Нетко други би то морао учинити. Међутим, ако би нетко попут Путина то учинио док је Трамп био председник, Трамп би изгледао слабим и медији би ликовали. Које боље време за чишћење нереда у Украјини од Бајдена на власти? Убија две птице једном инвазијом. Чините да Бајденова администрација и МСМ изгледају као будале, док преузимате “дубоку државу” у једној од најкорумпиранијих земаља на планети.

Главни секретар Уједињених народа изјавио је да Украјина није поднела захтев за регистрацију границе од 1991. године, па држава Украјина не постоји. Стога се може претпоставити да Русија не крши никаква права у односу на Украјину. Будући да је Русија правни наследник СССР-а (то потврђују и одлуке међународних судова о имовинским споровима између бившег СССР-а и страних држава), земље на којима се налазе Украјина, Белорусија и Новорусија припадају Русији, а нитко нема право бити без њих пристанак Русије да располаже овим подручјем.

Углавном, сада све што Русија треба учинити је прогласити да је ово подручје руско и да је све што се догађа на том подручју унутрашња ствар Русије. Свако уплитање ће се сматрати мером против Русије. На темељу тога могу поништити изборе 25. маја 2014. и радити што народ хоће!

Текст ћирилизовало уредништво Борба за истину

Извор: Истином против лажи

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!