Мишљења

ПОЗИВ НА ВЕЛИКИ НАРОДНИ МИТИНГ

У условима када је лажних муслиманских миграната све више и све су агресивнији, када је полиција само обичан посматрач, када медији ”Великог брата” о томе ћуте и врше невиђену сатанизацију свих трезвених и забринутих појединаца и организација који аргументовано указују на опасност од неконтролисаног боравка и кретања миграната по Србији, када је евроунијатска колонијална управа почела са планским трајним насељавањем миграната, када неправда постаје закон, једино што нам преостаје јесте самоорганизовање и отпор безумљу које ће довести до нестанка Србије и Срба.

Управо то су учинили активисти организације ”Нема предаје”, оснивањем народних патрола чији је једини циљ да се заштитимо од насиља миграната. Како би скренули пажњу успаваној јавности на огромну опасност која нам прети и да се уједно покаже одлучност оних који су покренули “народне патроле“ организују се “ВЕЛИКИ НАРОДНИ МИТИНГ“:

Ову државу, тренутно колонију, не чини само евроунијатска колонијална управа и њихови ботови, већ и народ. Зато уместо великих прича и надахнутих текстова, уместо лажног умиривања савести, уместо тражења изговора, крајње је време да овај народ каже шта мисли. Зато вас позивамо дођите у Београд испред владе у недељу у 16 часова!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Уредништво “Борба за истину“

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!