Србија и србске земље

ПОЗИВ НА ПРОТЕСТ ЗА СЛОБОДУ СТУДИРАЊА И РАДА БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ И КОВИД ПАСОША!

Пoнедељак, 4.октобар у 13:30 часова испред МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СТОП КРШЕЊУ ОСНОВНИХ ЉУДСКИХ ПРАВА! СТОП КРШЕЊУ УСТАВА И ЗАКОНА!

Позивамо студенте, родитеље, професоре, лекаре, медицинске раднике, службенике јавних предузећа, родољубе и све оне који трпе дискриминацију и притиске којима се крше њихова основана грађанска и Уставна права да се у понедељак у 13:30 окупимо испред Медицинског факултета,улица др Суботића старијег 8, који срамним актом присиљава студенте да против своје слободно изражене воље учествују у истраживању ефеката генетског третмана на вирус КОВИД 19.

Након окупљања упутићемо се преко Славије ка Министарству просвете у Немањиној 24-26. Посебно позивамо сва удружења, покрете која се баве људским правима, адвокате, народне посланике чија је дужност да контролишу рад извршне власти, њених институција и спровођење Устава и закона Р.Србије као све политичке странке и јавне личности којима су грађани, њихово здравље и безбедност на првом месту и поштовање Устава и закона Р. Србије.

ОРГАНИЗАТОРИ Организација Лекари и родитељи за науку и етику (ЛРНЕ) lekariiroditelji@gmail.com 0616530810

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!