Мишљења

Постоји разлика између бојкота и негласања.

Фото: q-media.rs

Негласање није пуки “бојкот“, већ много више од тога. То је свесно одбијање да се призна глобални матрикс и подели одговорност за опачине колонијалне апаратуре, којом руководи ђаво лично преко западних јавних и тајних елита и њихових домаћих пајаца.

Ви можда мислите: Добро, па шта, гласао сам толико пута и преварио се, јака ствар ако то учиним још једном. Али није тако. Самим чином гласања за ма кога у понуди ви пролазите кроз још један обред иницијације у успостављеној Сатанократији и примате честицу кривице за све што чине структуре у служби окултне олигархије. Ђаволу је и те како стало да свој грех подели са целим човечанством, да напеца што већи број душа које ће добровољно проћи кроз тај обред, у какве спадају и она клечања по западним спортским дворанама, па они имбецилини плесови медицинског и другог особља за време измишљене пандемије, па ношења маски и редовна вакцинисања, па јуришања на робу на снижењу током “Црног петка“, па маскирање деце за “Хеловин“ и слично. Јесте ли се икада упитали како се све то преконоћ сјурило у наше животе и да ли је баш “спонтано“. Јер фактички се готово из свих популарних форми данашњег живота помаљају прерушени Сатанини обреди, па тако и из “политичких избора“ (узмите у обзир и оно напрскавање пруженог прста пре гласања, што делује као ритуални предобразац чиповања-жигосања).

Не сећам се где сам читао да је неки свети старац-пустињак, чини ми се у Русији, имао виђење ђавола који је око врата и у рукама носио безброј великих и малих судова, сви у различитим бојама.

– Куда си пошао? – упитао га је, на шта му је ђаво одговорио:

– У лов на људске душе.

– Шта ће ти толики судови?

– Не пије свако из истог. – одговорио му је ђаво.

Све политичке партије, велике и мале, не само код нас, подсећају на такве судове, који се промовишу као “разноврсна политичка понуда“ зато што “не пије свако из истог“. А сами “политички избори“ нису друго до лов на људске душе – својеврстан празник Нечастивог и причешћивање његовим “светим тајнама“. Стога се не заваравајте да је “небитно“ ако још једном гласате, макар се и преварили. Битно је и те како, јер нема небитних у космосу. Сваки човек је створен по образу и подобију Божијем, а његов противник боље него сам човек зна шта то подобије значи за његову владавину докле год га у било коме има, па зато гледа да га на сваки начин, служећи се са безброј лукавстава, понизи и оскрнави.

Аутор: Светислав Пушоњић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!