Породица и школа

После три године агоније и бола, отета девојчица Марија Тркуља враћена својој породици

Данас је велики дан за Србију, србску породицу, јер дете које је су службеници Центра за социјални рад отели из породице, после велике трогодишње правне борбе биће враћено својим родитељима.

У октобру 2017. године свирепи службеници Центра за социјални рад Звездара упали су са полицијом у стан породице Тркуље и без икакве законске основе отели шестогодишњу девојчицу Марију. Три године они су игнорисали молбе родитеља и јавности, чак и одлуке надлежне судске установе, држећи девојчицу често у нехигијенским условима, под седативима и у лошем здраственом стању. Све то време уцењивали су родитеље и спречавали их да виде своје дете.

Не обазирући се на то колико непријатељ изгледа опасан и јак, уз Божију помоћ, својим огромним напорима и жртвом, и уз помоћ пријатеља, на првом месту Миле Алечковић и новинара Душана Велковског, родитељи Иван и Наташа Тркуља победили су државни криминални систем за отимање и продају наше деце.

Показало се да је правда спора али достижна!

Судија Првог Основног суда у Београду Вида Симић Божовић, на Томиндан 19. октобра, донела је једину исправну правоснажну пресуду, да се девојчица Марија Тркуља у четвртак 22. октобра врати својим родитељима. У времену када су у колонији Србији судови и тужилаштво под контролом криминалног система, донесећи пре свега храбру пресуду по закону, а не вољи оних који тргују нашом децом, наведени судија је показала да још има часних судија којима је стало до правде.

Случај породице Тркуље показује да само заједничком и сложном борбом, дуготрајном и пожртвованом, можемо се изборити за слободу наше земље и наших породица.

Ако не желимо да случај породице Тркуља, односно отимање србске деце, постане наша свакодневица, треба да сви којима је стало до своје деце помогну борбу за србску породицу и истинска људска права. Немамо другог избора, него да се отворено супротставимо евроунијатском злу које нам уништава породице. Појединачно смо немоћни да заштитимо своју породицу, али сабрани можемо много. Ово је борба потлачених, жељних слободе и правде. Ми немамо другог избора,  осим да до краја водимо борбу да сачувамо нашу децу и породице.

За нас Србе породица  је црвена линија због чије заштите смо спремни и немогуће да урадимо. Због тога верујемо да у овом посрнулом и грешном народу има још довољно снаге да се подигне из ријалити сна, и да се, што хитније, створи сверодитељски фронт за одбрану наше деце. Зато Срби, због наше деце, уз Божију помоћ, на саборност! Да пружимо отпор и зауставимо оне које нам децу отимају, муче или духовно и физички убијају.

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!