Русија и руске земље

После короне убациће нам „етничке“ вирусе који ће убијати тачно одређене народе

Руски председник Владимир Путин предложио је стварање националне гентеске базе података у земљи.

Шеф руске државе најавио је предлог за стварање посебне базе током видео-конференције о генетским технологијама.

Током састанка, руски лидер је чуо резултате генетских експеримената на мишевима и нагласио да је предстојећи програм развоја генетских технологија у свом обиму и обиму задатака прилично упоредив са – атомским и свемирским пројектима 20. века!

Путин је напоменуо је да главни циљ надахнути младе генерације да се заинтересују за генетику јер је то поље будућности.

Он је на овај начин истакао важност генетских истраживања, а на то га је свакако подстакла и глобалана пандемија коронавируса, али и чињеница да би управо генетски фактор могао бити главна окосница будућих ратовања.

Подсетимо, прошле године, на 15. годишњем сусрету у Сочији с представницима медија, руски председник Владимир Путин потврдио је да је генетско оружје већ тестирано на псима који су тек након три генерације имали страшне последице.

Ради се о оружју које циља одређене народе, па чак и породице.

Ово биолошко оружје је тестирано у облику лека који се давао псима. Пси имају краћи животни век, чиме је потврђено деловање овог застрашујућег оружја у реалној ситуацији. Идентична ствар се може поновити и на људима.

Све говори да приче о лековима који могу угрозити већи број особа, у овом случају припадници одређених етничких група, нису само “теорије завера”. Руски председник није особа која распрши непроверену информацију, а то треба да забрине све оне који мисле о будућности својих ближњих.

Ствара ли се “етнички вирус” који ће убијати само одређене народе?

На састанку Већа за људска права, један од учесника, Игор Борисов, рекао је:

– Неко је, користећи системе видео надзора, прикупио фотографије Руса у непознате сврхе.

После ове изјаве, Владимир Путин је узео реч и увео још један озбиљнији проблем:

– Да ли знате да прикупљају биолошки материјал из целе земље и свих етничких група – људи који живе у свим географским подручјима Русије? Питање је: зашто то раде? Оно што раде, раде са одређеном намером.

Ми смо предмет великог интересовања – рекао је руски председник који је позвао на решење ове ситуације без панике и открио да “неке снаге” прикупљају биолошки материјал Руса европске расе широм Русије.

Владимир Путин је истакао да они који су сакупљали биолошки материјал Руса могли су да раде са оним што су наумили, али Руси ће урадити оно што би требало да раде.

Довољно је створити “етнички” вирус који ће се активирати само на специфичним хаплогрупама и маркерима и да ће бити безопасан за остатак становништва. Руси су свесни шта то значи као и председник Владимир Путин.

То је најстрашније оружје за масовно уништавање циљане популације са савршеном селекцијом, и нема физичког уништавања материјалних добара.

Извор: srpskidnevnik.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!