Црква

Порфиријева екуменистичка и србомрзачка браћа Македонците скрнаве наше светиње

На линку који постављам видите нешто што се кличе “манастир-хотел“(ОВДЕ). Да, добро сте прочитали – манастир и хотел у исто време!

Порфиријева екуменистичка и србомрзачка браћа Македонците су од ове задужбине Св. краља Милутина (ктиторисао главни манастирски храм) направили хотел-мотел-бордел. Монаха нема, али зато хотел-манастир каже у линку да се гостима нуди следеће:

“Hotel Manastir Sv. Joakim Osogovski se nalazi u Krivoj Palanci i nudi vrt. Sadržaji ovog objekta uključuju restoran, recepciju koja radi non-stop, dečji klub i besplatan WiFi u svim prostorijama. Objekat raspolaže besplatnim privatnim parkingom, a usluga prevoza od/do aerodroma je dostupna uz doplatu.

Sve hotelske sobe sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Smeštajne jedinice poseduju garderober.

Gosti hotela Manastir Sv. Joakim Osogovski mogu uživati u à-la-carte doručku.

Ćustendil se nalazi na 38 km od smeštajnog objekta. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Skoplje, udaljen 67 km od hotela Manastir Sv. Joakim Osogovski.

Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 9,5 za boravak udvoje.

Hotel Manastir Sv. Joakim Osogovski toplo dočekuje Booking.com goste od 1. avg. 2016.“

Ето, тако на пример православним светињама (и то српским светињама!) управљају они којима су Порфирије и екуменисти и правно уступили све наше светиње “на управу“. И није овај српски манастир код Криве Паланке једини који је претворен у бордел, мислим да их има бар десетак. Сулуди “архиепископ“ Стефан кога Порфирије признаје за сабрата и саслужитеља аминује сав тај сатанизам.

Да, јер оно што Македонците раде са овим и многим другим храмовима, нимало се не разликује од онога како би отворени сатанисти радили.

Оно у Дојрану са рејв психоделијом је такође скандалозно и говори о свињарском карактеру лажне браће из “МПЦ“, али је далеко од најскандалознијег, јер као што видите, ако тај у Дојрану није никада био део СПЦ, манастир Св. Јоакима Осоговског и многи други јесу, а тамо се одвија незапамћено светогрђе.

Порфирије се након свега овога почеше по глави и каже: “Човече, како наш брат Македонац Стефан домаћински управља свим тим храмовима, па нема поузданијег човека од њега у православној Васељени да му предамо на управу све наше светиње из средњег века у Македонији! Стефане, Стефане, заиста си аксиос!“.

А “црквени“ Кмери попут лажног оца Ивана Цветковића, Бошка Козарског, Бокана и ко зна кога све не, покушавају нама да деле пацке како смо неуки и бесловесни ако се дрзнемо да критикујемо Порфирија.

Господо Кмери, ви заједно са Порфиријем учествујете у скрнављењу српских светиња по Македонији и у претварању немањићких светиња у борделе. Срам вас било и срамота сваког ко вам поверује макар јоту!

Аутор: Марко Пејковић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!