Помозимо ближњима

Помозите, молим вас!

Драги моји пријатељи, понизно вас молим да пружите помоћ за породицу Терзић која је изгубила два анђела у пожару који је захватио њихов дом. Супруг Љубиша који је успио спасити два сина Василија (10), Гарврила (2,5) и родитеље, остао је без своје највеће подршке , супруге и девојчице, али и без крова над главом. Кућа је скоро потпуно изгорела. Нема сам у болу и тузи, јер жена коју видите на слици је била земаљски анђео, честита, вредна, искрена и пуна љубави према свима. Патријахлана дивна душа. Несебично је положила и свој живот, покушавши из пламена да извуче своје чедо.

Не окрећимо главу, молим вас. Сви колико вас имам у пријатељима, помозите колико ко може, сваки, баш сваки евро има важност и плату код Бога.

Делите да што више људи види.

Страшна трагедија… Страшна.

Љубиша се уз све што га је снашло са додатним мукама сусреће. Син Василије (9) кога је у пожару спасавао бацивши га кроз прозор, има поред лома руке, лом јагодичне кости и мораће га возити у болницу Бањалука на максилофацијалну клинику, могуће и операцију.

Син Гаврило (2,5) је дете са посебним потребама и има посебан режим исхране…

Пријатељи моји! Наставимо овако уједињени. Сваки евро, сваки динар је важан. И свака ваша пренесена вијест о породици Терзић. Хвала вам што нисте остали равнодушни и неми, што сте делили објаву и на тај начин помогли јер је ту објаву видео неко ко може финансијски помоћи, ако неко од вас није могао. Све је помоћ и пружена рука. Желим свима нама да никада не доживимо губитке налик овом а да имамо радост у срцу и сусрећемо се са људском љубављу какву сте ви сви и које познајем и не познајем, пружили. Љубиша Терзић вам преноси своје изразе захвалности и жеље да вас свака срећа и радост кроз живот прате.

Објавићу коначно све начине на које се породици Терзић може уплатити новац, како из иностранства, из Републике Српске а напокон и из Србије, јер је отворен динарски рачун за помоћ породици Терзић.

СРПСКИ ЦЕНТАР ЕКОЛОГИЈЕ се придружио хуманитарној акцији скупљања финансијске помоћи.

ДИНАРСКИ РАЧУН за помоћ из Србије уз напомену да у пољу „сврха уплате“ напишете ЗА ПОРОДИЦУ ТЕРЗИЋ

Српски центар екологије

Седиште удружења

Доситеја Обрадовића 60

Лазаревац

Ерсте банка

340 1100879023

Рачун у Босни и Херцеговини НЛБ БАНКА са назнаком „За породицу Терзић“

5620128118773322

ДЕВИЗНИ РАЧУН који је Љубиша отворио у његовој банци за уплату из Европе

Beneficiary Customer: BA395520092133164355

Љубиша Терзић

Мокро бб

Мокро

Ko уплаћује преко WЕСТЕРН УНИОН нека уплати на име и презиме Терзић Љубиша и напомене да је Босна и Херцеговина.  БРОЈ ТЕЛЕФОНА ( да би му послали број уплате) Терзић Љубиша 0038766/299732

И још једна могућност уплате која траје док се бонус акције испуни је као што знате gofundme.com Хуманитарна акција коју је покренула Драгана Марић, Јеленина школска другарица.

Уједињени смо најјачи. Срећни вам празнични дани и живот нека вам је што наклоњенији.

Помозите, молим вас!

Помолите се и за мир у души њених родитеља, деце која су остала без маме, супруга, јер тај бол кривице код оних који су остали живи, је горући и велики.

Дај Боже свима њима утјеху онако како Ти умеш и знаш и да не посумњају у Тебе, а мојој пријатељици Јелени и њеној кћеркици Дамјани, неисказану светлост у вјечној Твојој љубави.

Аутор: Алекс Сашка (Alex Saška)

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!