Историја

Половину Срба у НДХ су побили обични Хрвати цивили

Слика све говори

Усташе су само једна од карика свеопшег и колективног хрватског геноцида над Србским Народом. Половину Срба у НДХ су побили обични Хрвати цивили.

Читава Србска села су била изамасакрирана и попаљена а да у њих није згазио ниједан усташа.

У појединим деловима НДХ Срби су довођени попут ловине у хрватске куће и бивали мучени и клани од стране Хрвата пред њиховом децом “ да деца виде како треба са Србима да се ради „.

Апсолутно није морално све хрватске злочине преписивати само усташама. То је титоистичка матрица са циљем ревизионизма зарад лажног братства и јединства. Сав хрватски геноцид над Србима је прошао потпуно некажњено и непокајано.

Ниједан други непријатељ Срба није имао логоре за Србску децу, продавао Србско месо у месарама за прављење сапуна, имао такмичења у клању Срба, осмислио посебна оружија за убијање Срба – србосјек и србомлат а Хрвати јесу, и не кају се јер нису прошли кроз денацификацију већ напротив па због тога и прослављају као државни празник дан када је протерано на сторине хиљада Срба и побијено на хиљаде.

По којем аршину икакав Хрват може бити брат Србину? Да ли је демон брат анђелу?

Наравно да је суд у Божјим рукама али назвати браћом демоне у људском обличју је болест и нема везе са хришћанством.

Када се покају, затраже опрост, одрекну своје латинске јереси онда наравно али до тада не јер је равно богохуљењу кроз пљување по светим мученицима страдалим од хрватске руке ( назвати џелате им „браћом“).

И који „нормални Хрвати“? Они који су припадници римокатоличке јереси? Хрвати су германско-ватикански пројекат састављен од етничких Срба и мањим делом других етницитета који су се приклонили римској цркви и представљају најсавршеније биолошко оружије у рукама Ватикана за елиманацију православља у овим крајевима. Да је неки Хрват „нормалан“ не би ни био Хрват већ би увидео да је све везано за хрватство створено на лажи, крви, геноциду, фабриковању и плагијаћењу…згрозио би се тога и не би био више део тог пројекта.

Аутор: Бранислав Бане Цековић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!