Политичаре и корумпиране лекаре разоткрио професор Alessandro Meluzzi: Политичари примају плацебо (имитација вакцине), мени су то исто понудили!

Професор Meluzzi је рекао да му је понуђено лажна вакцина, лек с плацебо учинком резервисан за елиту. И – према његовим речима – он не би био једини: «Већина оних који су вакцинисани, од одређене сфере па надаље, направили су лажне вакцине. Потврђујем вам то јер су и мени предложили » Meluzzijeve речи поделиле су се по вебу, што је изазвало праву буру на твитеру између оних који се третирају теоретичарима завере и оних који лажне вакцине означавају као још једну лажну вест

У Србији је то више него очигледно, исти медицински техничар за све!

Аlеssаndrо Меluzzi, професор на више универзитета, хирург, психијатар, форензичар, филозоф, писац, политичар (заступник у два парламентарна сазива) шокирао је Италију и међународно јавно мњење! Тим више што је до 2003. члан Велике масонске ложе које се јавно одрекао.

Речи Alessandra Meluzzija, референтне тачке покрета no vax, на састанку који је организивао Salute Attiva у Сан Марину, одскачу на вебу и постају тренд на Твитеру. “Већина оних који су вакцинисани – рекао је Meluzzi присутнима – од одређене сфере па надаље направили су лажне вакцине. Потврђујем вам то јер су и мени то предложили. Не желим запрљати своју карму. И то је једино што ми данас даје храброст да се још увек борим и да не будем скривен у подруму попут миша „.

Професор Meluzzi је рекао да му је понуђено лажна вакцина, лек с плацебо учинком резервиран за елиту. И – према његовим речима – он не би био једини: «Већина оних који су вакцинисани, од одређене сфере па надаље, направили су лажне вакцине. Потврђујем вам то јер су и мене предложили » Meluzzijeve речи поделиле су се по вебу, што је изазвало праву буру на твитеру између оних који се третирају теоретичарима завере и оних који лажне вакцине означавају као још једну лажну вест.

Док је држао говор на манифестацији под називом „Активно здравље“ у Сан Марину, др Meluzzi је био врло конкретан: „Политичари и ВИП особе убризгавају у себе супстанце, то су имитације вакцина. Понудили су и мени!“ Говорећи током догађаја (погледајте видео снимак са одломком из Меluzziјеvоg говора: «Da una certa sfera social in su i vacini sono falsi, l’hanno proposto anche a me» овде:) о лукавој промоцији „чудотворног серума“ :https://twitter.com/i/status/1428981212811571201

https://www.leggo.it/covid/alessandro_meluzzi_no_vax_falsi_vaccini_vip_ultime_notizie-6151247.html

Такође је истакнуо:
„Повлаштена друштвена клика користи лажне вакцине, тзв. плацебо вакцину. А сви остали требали би бити заморчићи на којима се тестирају генетски серуми. Данас је у Израелу и Великој Британији, као и у Еуропској унији, забилежено тисуће смртних случајева и скоро два милиона случајева са нуспојавама, од којих је 50% озбиљно, према службеним подацима из Еуропске уније.“

Аlеssаndrо Меluzzi захтева да казнено одговарају: „Ова пракса је без преседана и веома је озбиљна; таква дела треба кривично кажњавати, јер су те привилеговане групе и те како биле свесне да примају лажне вакцине“.

„Али, још је озбиљније то што се ове привилегиране групе, које нису примиле експерименталне вакцине, појављују на телевизији како би увериле грађане да је вакцина „ сигурно и ефикасно“, потврђујући то чињеницом да су и они вакцинисани. На тај начин одобравају увођење „зелене пропуснице“, потврде о вакцинацији (Green pass), потврду коју и они добијају након вакцинације лажном вакцином. Органи за спровођење закона дужни су провести истрагу у најширем могућем обиму“.

Ниједан главни медији није смео пренети изјаву професора Meluzzia. Жалосно!

Текст ћирилозаван и уређен (слика) од стране уредништва Борба за истину

Извор: Истином против лажи

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!