Мишљења

Погледајте људе који раде на сакривању злочина Шиптара над Србима

Texture of old gray concrete wall for background

Крајем маја прошле године одржан је састанак 20 невладиних организација окупљених око организације “Три слободе”. На овом састанку је предложено да се мора радити на забрани приказивања документарног филма о погрому Срба на Космету 17. марта 2004. године у основним и средњим школама. Ко су људи који стоје иза овог плана да се сакрију злочини над Србима 2004. године?

Маја Стојановић – foto:Media Centar

Прва на састанку говорила је Маја Стојановић из “Грађанских иницијатива”. Она је извршни директор невладине организације која је само у протекле две године добила 700.000 евра из иностранства. Тим средствима финансирају се акције “Грађанске иницијативе”, као што су заташкивање злочина 2004. године над Србима у којима је убијено 28 Срба, 900 претучено и 4.000 протерано са Космета. Маја Стојановић је била активна и политички, 2017. године учествовала је у штабу Саше Јанковића на председничким изборима.

Иван Ђурић

Иван Ђурић је други говорник на том срамотном састанку. Он је члан невладине организације “Иницијатива младих за људска права”. Учествовао је у више провокација у Београду са транспарентима на којима је писало да су Срби злочинци. На састанку је осудио називање Албанаца са Космета, Шиптарима. Оно што Иван Ђурић не зна, да Албанци који зиве у Албанији , сами називају Албанце са Космета Шиптарима.

Милена Васић

Милена Васић из Јукома је трећи говорник на овом састанку. С обзиром да је по струци правник, није се усудила да постави питање процесуирања албанских терориста због њихових злочина. Уместо тога, наставила је праксу претходних говорника да напада Србију. На крају састанка говорници су се сложили да Срби гледају Албанце као нижа бића. Њихови финансијери били су задовољни њиховим радом и обећали им нове донације за нове провокације Србије.

Извор: https://prismotra.net/2020/12/03/pogledajte-ljude-koji-rade-na-sakrivanju-zlocina-siptara-nad-srbima/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!