Свет

Погледајте како изгледа дистопија у Кини – влада све прати помоћу КР кода, ако није зелена, нигде вам није дозвољено

Док се у Европи (за сада!) ублажавају мере за корону, у Кини стање иде у дијаметрално супротном смеру. Тамо су уз помоћ Ковид сертификата постигли све оно на шта теоретичари завере говоре и упозоравају – друштво тоталне контроле у ​​коме власт самовољно одлучује да ли ће ваш КР код светлети зелено, жуто или црвено!

Погледајте овај кратак, али одличан извештај немачке јавне телевизије АРД 1. Њихова новинарка је отишла тамо и разговарала са активисткињом за људска права чији је КР код држава променила из зеленог у жути, јер има ставове који нису у складу са комунистички режим. А без КР кода не можете ништа – ни у метроу, ни у возу, ни у аутобусу, ни у било којој државној згради, па чак ни у – таксију!

Новинар наводи и случај клијената банке која је самовољно одлучила да појединим људима одузме новац са рачуна. Након тога, када су хтели да организују протест, КР код за те клијенте одједном је засветлео црвеном бојом и они више нису могли да изађу из куће! Зато што постоје КР скенери, Ковид контроле и камере у свакој улици и на свим раскрсницама – а свачије кретање се прати уживо и пријављује надлежнима у реалном времену!

А ту је и случај адвоката који је на суду морао да брани „шкакљив” случај. Али није могла јер јој је КР код одједном засветлео црвено! Кина је постала застрашујућа дистопија, какву смо до сада гледали само у филмовима. Погледајте видео и претплатите се на канал Тражимо Истини:

Аутор: Роберт Марић

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!