Мишљења

Подршка др Јовани Стојковић и свим другим прогоњеним вођама отпора глобалистичкој диктатури

Упад полиције у стан др Јоване Стојковић због претреса ради наводног ширења „страха и панике“ је чист пример репресије немоћног државног апарата. Замислите претреса се стан због „ширења страха и панике“, једино шта су могли да нађу и одзуму Стојковићима јесу телефони и лаптопови (евентуално и камере), будући да су то једина средства којима може да се шири „страх и паника“. Јасно је да за то не треба претрес већ да је био циљ застрашити породицу Стојковић, али и све слободоумне грађане. И да иронија буде већа то су наредили људи који су нас до јуче плашили народ „италијанским сценариом“ и „препуним гробљима“. Упасти у стан мајке двоје малолетне деце и привести је због њеног става да свако мора да има слободу избора када у питању убризгавање непознатих супстанци у своје тело преко вакцине говори  да је минут до дванаест.

Поред ње приведени су на саслушање и њена потпредседница Тамара Брадић, др Алек Рачић, Јелица Дабовић (сестра од наших сјајних кошаркашица Милице и Ане) и Марија Стојаковић због њихових ставова о вакцинацији. Медији оркестрирано сатанизују најгнуснијим лажима све оне који мисле својом главом и све подводе под глупав термин „антиваксери“. Баш како писао Ерих Фром, један од највећих социјалних психолога 20. века, да се у демократским режимима слободоумни појединци прогоне тако што се креира јавно мњење по жељи моћника (финасијера медија), па слободоумни буду одбацивани и етикетирани… Уз све то незванични градоначелник Београда Горан Весић најављује концерте на стадионима и попусте при куповини само за вакцинисане, а ускоро нећемо моћи ни да радимо, ни да купујемо, а ни да продајамо ако се не вакцинишемо вакцинама за које морамо да потпишемо да смо одговорни ако нам се нешто деси, од којих све масовније људи оболевају, тј. оболевају од онога од чега треба да их заштити. Србија све више подсећа на на Америку 20. века када је владала сегрегација и расни закони према црнцима, чак шта више почиње и да подсећа на Немачку тридесетих када су људи губили сва права зато што су Јевреји или НДХ у зачетку када су Србима одузимана сва права.

Очигледно је да је Србија постала полигон за експерименте. Веровати да Србија предњачи на светском нивоу по вакцинацији зато што је способна власт једнако је веровању да је земља равна плоча. Србија која је бомбардована, сатанизована деценијама, маргинализована и понижавана увек и на сваком месту како у УН-у тако и у ЕУ никако не би предњачила у спасавању свог становништва у односу на Данску, Немачку, Шведску, Холаднију.. дуг био био списак када бих све земље набрајао. Све је очигледније да је Србија полигон за испитивања, у чему предњачи Израел. Српски и јеврејски народ (са јерменским) су најстрадалнији народи на свету и сада ето они предњаче тестирању вакцина на свом становништу.

Да је све ово политика одавно је јасно. На пример у САД-у дражаве где су на власти републиканци немају готово никакве мере, док је у државама где су на власти демократе потпуно је другачије. Земље попут Шведске, Танзаније, Белорусије, Русије (у последњих неколико месеци) немају готово никакве мере. Па тамо није дошло ни до каквог помора становништва и препуних болница… Чак шта више мања је смртност него у земљама где су ригорозне мере, где је полицијски час, маске на отвореном и слично. Пре само неколико дана (18. марта) на кримском стадиону „Лужники“ скупило се на хиљаде невакцинисаних људи на челу са државним врхом Русије без маски и дистанце у част годишњице припајања Крима Русији и није се повећала смртност у Русији. https://www.youtube.com/watch?v=LtNly0iJnBY

Све то нам говори да је у току процес одузимања слободе народима који немају суверене државе. Хапшење Јоване и осталих предводника отпора глобалистима означава почетак радикалнијег вида спровођења ковид диктатуре (због протеста у суботу у 17:00ч), тако да свако од нас ко хоће слободу избора може се наћи на њиховом месту, а ако сломе нас, онда за било какву ситницу било ко се може наћи на том месту. Тај исхитрен потез власти је донео једну изузетну ствар. Заправо готово све снаге отпора глобалистима су уједињене, па на протесту 3. априла биће и Јована Стојковић, која на претходни протест није била позвана. Не само то овај репресивни чин власти додатно ће омасовити протест, а знамо да је и претходни био изузетно масован. Протест као вид отпора глобалистичкој диктатури једино нам преостаје. Субота 17 часова на Тргу републике!

Аутор: Милан Бојић, историчар

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!