Мишљења

Подршка браћи у Црној Гори и питање за оне који злонамерно критикују- ЂЕ СТЕ БИЛИ ПРИЈЕ И ПОСЛИЈЕ!?

Задњих дана упечатљиво је подло лагање о Црној Гори. Не ради се ту ни о лажима Миловог, ни АВ режима, чак ни о лажима ЕУ и НАТО, него о лажима биједника који себе називају православним хришћанима, а своју злобу и кукавичлук сакривају иза имена преосвећеног владике Артемија без икакве његове подршке за ово. То што су по ко зна који пут злоупотријебили име најправославнијег владике васељене, нек виде с њим и са Богом, а што мрзе и клеветају српске Спартанце и тиме уништавају цијело србство, е то ће морати првенствено да виде с народом.

На ово писаније ме подстакла квази пјесма ,,Ђе сте били браћо прије,, препуна лажи, чемера, зла, подвала, самољубља, гордости и отворене злобе. Пјесма без икаквог пјесничког квалитета, али једва дочекана од оних којима је просто криво што се Црна Гора масовно пробудила и побунила против зла, сљедећи крст и под србском тробојком. Да је ова пјесма једина, не би то био ни толики проблем, али је кап у препуној чаши жучи. Некакав хаџи Драгољуб Сузић у првом дијелу те своје квази пјесме бесрамно лаже да Срби у Црној Гори нису ништа предузимали у случају режираног референдума за отцјепљење, па Миловог признавања ,,Косове,, , уласка Миловине Монтенегро у НАТО, као и да су Црногорци, а не Милов режим увели санкције Руској федерацији. Неки други паметњаковићи иду још даље, па помињу да није било реаговања, ни поводом мијењања језика, грба, заставе и химне у Црној Гори од стране Миловог режима. Сва саме лажи. Истина је да у Црној Гори траје побуна против свега наведеног и других зала још од 1997. године када је Мило Ђукановић први пут покрао изборе и на основу тога успоставио апсолутну власт и тиранију. Коју су као легалну и легитимну прознале све власти у Србији и Русији, а и већина становништва Србије, Српске и Русије. Црногорци су сами, без ичије помоћи , осим Бога на небесима, водили борбе против Милове диктатуре и тираније. Не само да није било помоћи, него су сви други помагали Милу и са одушевљењем дочекивали и још дочекују Милогорце по Србији. Мало је мизерном Сузићу и сличнима што је један од главних опозиционара и оснивача листа ,,ДАН,, Душко Јовановић убијен у сред Пoдогорице 2004. или Саша Пејановић вођа побуне против Миловог признавања Шиптарије на КиМ такође убијен на сред Подгорице, али 2011 године. Не могу пси досегнути вука горског и схватити зашто је погинуо војник из Пиве Симо Поповић на караули Морина током НАТО агресије 1999. или добровољац Веселин Јововић из Никшића на улицама Приштине након завршетка агресије као прва жртва КФОР-а јуна те исте 1999 године. Колико год овдје да наведем страдалих или оних мученика који су спартански изгубили живот супротстављајући се злу Миловине Монтенегро, узалуд је. У неким побунама и сукобима учествовала је и моја маленкост, али су све те побуне завршиле због издаје лоших вођа (Момира Булатовића, Новака Килибарде, Предрага Булатовића, Андрије Мандића и Небојше Медојевића). Зашто душебрижници не раздвоје Амфилохија и његове екуменисте од народа, него намјерно то изједначавају, а као брину се да Амфилохије не превари србски народ Црне Горе. То је толико провидно неискрено и подло, да изазива гађење.

Него, нешто нисам видио те јунаке на србским барикадама од Босне до Косова. Није их било ни када се борило у Крајини и Херцеговини. Нигдје их није било када је требало да се брани Светосавље. Не видјех их ни у Грачаници када смо бранили манастир и преосвећеног владику Артемије фебруара 2010. нити у манастиру Дубоки Поток новембра 2010. НИГДЈЕ ИХ НИЈЕ БИЛО! Никада и нигдје гдје је требало поменути паметњаковићи се нису појавили, али су зато ту да клеветају уз чашицу ракије и шољицу кафе. Упропастили су сваку борбу у Србији и сада би да опогане и најновију борбу Црногораца. Смета им што су Црногорци једини Срби који су устали оволико масовно и то када су их сви отписали. Устали су носећи крст и србску заставу када се за то кажњава и страда у Миловини Монтенегро. Устали су због србских храмова, језика, заставе, грба, химне, историје, Косова и Русије. Десило се у Црној Гори што се до сада нигдје није, да половина становништва изђе на улице против режима. Бори се овај мучени србски народ и против Мила и против Вучића и против НАТО и ЕУ и надмудрују се са екуменистичким свештенством. Води их нажалост паписта Амфилохије, јер нема ко други.Зато што су паметњаковићи довели до ситуације да је само несрећни Амфилохије ту.

Могли би ови паметњаковићи и душебрижници да узму крстове и иконе, па под србским заставама да покрену протесте по Србији која је пред нестанком. Ево вам прилике, покажите се. Не, неће они то, они би да им 300 000 Црногораца брани Ваљевску Грачаницу, Косово, смјењује АВ режим и штити их од инвазије исламистичких терориста. Неће моћи. БРАНИТЕ СЕ САМИ.

СРАМ ВАС И СТИД БИЛО.

Покајте се несрећници.

Аутор: Игор Војиновић

Хвала на поверењу! Молимo вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!