Свет

Почетак глобалне тираније? – Земље Г20 потписале су декларацију о глобалном сертификату о вакцинацији за путовања

Ако сте мислили да је готово са форсирањем вакцина, веома сте се преварили. Чини се да смо тек на почетку дуге борбе за слободу. Иако је пандемија Ковида наводно готова, или бар тако кажу, глобални лидери су ових дана на Балију одлучили да ће убудуће бити потребан сертификат о вакцинацији за кретање преко граница.

То је дало повода за још једну теорију завере на коју смо дуго упозоравали. Наравно, све се то ради „за наше добро” и потпуна контрола коју ће имати надлежни и огромна добит фармацеутске индустрије само су „случајна” нуспојава.

Како се састанак Групе 20 (Г20) завршава на Балију, у Индонезији, светски лидери су потписали декларацију да „награде на успеху“ пасоша против вакцине против КЦОВИД-19, са намером да створе глобални систем верификације како би се олакшала међународна путовања.

„Подржавамо наставак међународног дијалога и сарадње на успостављању поузданих глобалних дигиталних здравствених мрежа као део напора за јачање превенције и одговора на будуће пандемије, које треба да капитализују и надограђују успех постојећих стандарда и дигиталних сертификата за КОВИД-19“, наводи се у саопштењу. рекао.

Лидери Г20, који представљају 20 највећих светских економија и Европску унију, препознали су потребу јачања локалних и регионалних производних капацитета и сарадње у области здравствених производа, као и омогућавања бољег приступа вакцинама, терапији и дијагностици на глобалном нивоу.

Саопштење такође потврђује подршку земаља СЗО за трансфер технологије за мРНА вакцине, која има за циљ изградњу капацитета у земљама са ниским и средњим приходима за производњу мРНК вакцина.

Земље су рекле да поздрављају заједничку производњу и истраживање вакцина и препознају важност заједничких техничких стандарда и метода верификације. Ово треба да се уради у складу са Међународним здравственим прописима како би се „олакшала беспрекорна међународна путовања, интероперабилност и препознавање дигиталних и недигиталних решења, укључујући доказ о вакцинацији“.

Индонежански министар здравља Буди Гунади Садикин говорио је у понедељак о потреби за дигиталним здравственим сертификатом према стандардима Светске здравствене организације. Рекао је да ће то бити представљено током следеће Светске здравствене скупштине у Женеви у мају 2023.

„Ако сте вакцинисани или тестирани исправно, можете да се крећете. Дакле, за следећу пандемију, уместо да зауставите кретање људи 100 одсто, и даље можете да обезбедите неко кретање људи“, рекао је Садикин.

„Надајмо се да ћемо током следеће пандемије и даље моћи да видимо кретање људи, кретање робе и кретање привреде.

У августу 2021, СЗО је објавила књигу о примени пасоша за вакцину, тврдећи да „здравствени пасош заснован искључиво на вакциналном статусу појединца може повећати ризик од ширења болести“. Ово је упркос недавним доказима да мРНА вакцине против ЦОВИД-19 не спречавају пренос или инфекцију вируса.

Аутор: Роберт Марић

Прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!