Породица и школа

Плач понижене србске мајке

Мој народе србски, душа ми је обузета страхом, срце погођено болом, а лице прекривено сузама, јер твојом “вољом“ и твојим ћутањем, прихватио си да тобом влада онај који не воли свој народ и земљу, који све издаде и продаде, који нас понижава и убија, а земљу Србију претвара у џунглу, у којој су евроунијате (они који гледају само у правцу Запада) отпочеле лов на нормалне људе, нашу децу и породице.

 Страх који данас преживљавам нисам осећала ни када сам бежала са кућног прага у селу Ранча код Братунца, када су муслиманске хорде кренуле да нас кољу, силују, муче и убијају. Ни када сам поред себе имала дете од три године, а једно носила у стомаку, док ми је супруг водио борбу са шиптарским терористима на КиМ, а НАТО звери нас немилосрдно бомбардовале. Данас ме је страх обузео, и скоро савладао, јер сам немоћна да заштитим своју децу од евроунијатског режима који их духовно и физички трује и прети да ће их одузети, а затим продати као робу неком “трећем“ на иживљавање. Практично је успостављен систем трговине децом, кроз вишегодишњу антипородичну кампању и доношење накарадних закона. Ми мајке треба само да рађамо и гајимо децу као обичну робу са којим ће располагати евроунијатски режим.

Родила сам петоро деце, које гајим и учим како се одувек чинило код Срба, да буду светосавци, верни синови и кћери ове земље. Веру, племенитост, храброст, чојство и љубав према Господу, нашој мајци Србији и према ближњима, стекли су прадедовском крвљу и задојени мојим млеком; ја их на те вредности, током њиховог одрастања, само подсећам. Учим их, без обзира шта радили и чиме се бавили у животу, да раде поштено и одговорно, да живе по Божијим  заповестима и Јеванђељу. Да поштују свакога и свачије, али да своју веру, породицу и земљу увек буду спремни да бране. Говорим да се клоне сваког греха као змије отровнице, посебно мржње, блуда и разврата. Као и свака мајка, желим својој деци најбоље, да буду нормални људи од користи и породици и земљи.

Због тога што се трудим да будем добра србска мајка, какве су биле и наше мајке и баке, евроунијатски режим ми одузима основна, Уставом загарантована, права и слободе, и према мени се односи као према криминалцу. Не дозвољава ми да васпитавам своју децу у складу са Православном вером и традицијом, да бринем о здрављу деце онако како је за њих најбоље. Прете ми затвором и одузимањем деце, на основу такозваног “занемаривања деце“, само зато што се свим својим бићем трудим да им пружим најбоље за њихово духовно и телесно здравље.

Данас су евроунијатама пуна уста о поштовању људских права и слобода, на сва уста галаме да не сме бити дискриминација ни по каквој основи. Међутим, то важи за привилеговане мањине, а према нама нормалним породичним људима спроводи се отворена репресија, немамо право да изнесемо своје мишљење. Тако је мој супруг због изношења истине о томе да су удружење хомосексуалаца ослобођена плаћања ПДВ[1], писао изјаву у полицијској станици, јер се са излажењем у јавност са том истином не слаже удружење хомосексуалаца “Асоцијација дуга Шабац“, које је такође претило тужбом маркету “Рода“, из којег је процурела информација.          

Лекари по налогу фармакомафије, која управља Министарством здравља, према нама се односе као према бесловесној стоци, која треба само да ћути и прихвати све оно чиме нам свесно или несвесно наносе штету. Хоће да ме отерају у затвор, јер нећу да дозволим да нико експериментише са здрављем моје деце. Иако по Уставу републике Србије имам право избора, они заводе диктатуру наметања присилне вакцине, само због профита фармакомафије.

Србијо, да су наши родитељи прихватили ову гадост, да ли би ми данас постојали?

Замислите нашу децу, наше анђеле, које учимо хришћанским врлинама у кући и цркви, а у школи њихове невине душе бомбардују хомосексуализмом и порнографијом. То је исто као да ми одрасли глумимо хришћане, а сваки дан гледамо порно филмове и препуштамо се блуду. Основна јенамера ове подмукле содомизације школе, да се од наше деце створе дегенерици који не знају да мисле и које ће сексуално искориштавати содомска “елита“. Док србске мајке трпе отворени терор од стране евроунијатског режима, за то време такозваној ЛГБТ популацији која пропагира смрт, грех и отворено показује мржњу према нормалним људима, омогућено је да раде шта хоће, и то све уз невиђену финансијску помоћ државе. Србијо, да ли је нормално да једна држава, у којој је у последњих сто година рођено најмање беба и чији број становника се вртоглаво смањује, не подстиче наталитет и не помаже женама које хоће да буду мајке, већ издваја огромна средства за наметање дегенеративних сексуалних склоности појединаца, чиме се директно промовише смањење наталитета?

Србијо, шта је прече од наше деце?

Око нас бесни рат чији је крајни циљ уништење нормалане, породичне и традиционалне Србије, а ти роде мој србски, пао си у равнодушност, уживаш у лажном миру и прихваташ све понижавајуће и безумне идеје посрнулог Запада, и тако остављаш својој деци будућност без наде. Они који кажу да им је стало до своје деце и својих породица, а не чине ништа да их заштите, заиста лажу и себе и друге. Нисмо родитељи зато што имамо децу, него зато што бринемо о њима и штитимо их од зла. Ако се не боримо, онда немамо права никога да оптужујемо за несрећу и пропаст у коју извесно добровољно срљамо и постајемо саучесници тог злочина.

Србијо, зар не видиш да си под окупацијом, коју у име Вашингтона, Брисела и Ватикана спроводи евроунијатски режим, а ми као поробљени народ постајемо безлична маса без идентитета која губи право на породицу, веру, морал, образовање, личну имовину и право на располагање сопственим телом. Народе мој србски, да би био свестан опасности која се надвила над тобом, прво треба да угасиш телевизор и одбациш новине које те трују и заслепљују, јер медији који су под контролом евроунијата, како каже Св.Јустин Ћелијски: “Данас добро називају злом, а злом називају добро“.             

Протест против присилног вакцинисања 31. мај

Крајње је време да са празних прича (коментара, лајковања…) пређемо на дела и тим немилосрдним евроунијатским зверима, заклетим непријатељима свега Србског и православног, отворено се супроставимо и кажемо одлучно да оставе нашу децу и наше породице на миру. Србијо, имаћеш будућност само ако си спремна да се бориш, зато свим снагама бранимо наше право на нормалан, породичан и традиционалан живот. Мој роде Србски, сабери се и устани данас, да не би сутра остали без деце!

Аутор: Слушкиња Божија  Слађана Ж.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!


[1]“Вучић ослободио хомосексуалце плаћање ПДВ“  http://srbinaokup.info/?p=87468