Србија и србске земље

Питања мафији на власти о НЕИДЕНТИФИКОВАНИМ ТЕЛИМА из Бањске

Фото: FoNet/AP

С обзиром да су шиптари испоручили НЕИДЕНТИФИКОВАНА тела „Срба“ породицама, после обдукције (ако је уопште и било) и да наши органи нису хтели да одраде ни обдукцију ни идентификацију, морају се поставити страховита питања:

-како су тела уопште могла бити распоређена по породицама ако нису била ифентификована?

-да ли су срБске ожалошћене породице уопште добиле своје сопствене чланове?

-зашто су без минималног поштовања свеопштих најосновнијих људских норми третирана тела ових наших у народу поштованих Срба?

-је ли je то мафијашки начин да се тако покојници третирају?

-или је то, начин, како се непријатељи мафије третирају?

-како су срБска медија уопште могла одмах да објаве иницијале убијених, ако су шиптари били задужени за обдукцију, а они нису идентификовали убијене?

-ако знамо да је сам „председник“ Србије јавно признао да је он одговоран за криминалну, нелегалну акцију Савамали у којој је убијен један поштени полицајац, ако знамо како је скривано убиство Цвијића, како је одрађено убиство Оливера Ивановића, како се смењују полицајци афере Јованица, зашто не би могли да предпоставимо да је државна мафија опет одрадила и овај антисрБски сценарио у режији британских политичира?

Погледајте сценарио овде :

https://borbazaistinu.rs/nova-namestaljka-u-banjskoj-u-britanskom-scenariju-s-siptarskim-glumcima-i-srpskim-realizatorima

– да ли зато мафијаше на власти није брига која жртва лежи у ком ковчегу?

-није ли „председник“ испољио најстрашније лице кад му је речено „да се барикаде не смеју склањати јер ће нас шиптари убијати ко зечеве“?

-да ли су Срби који су желели одбрану и оружани сукоб, насупрот поданичкој изданичкој линији „српске“ листе, стављени на одстрел државних мафијаша, то јест АV-a, коме су очигледно сметали као и Ивановић?

-није ли херојство наших јунака који беху спремни за одбрану и рат, киднаповано и представљено од Радоичића као његово херојство?

-нису ли наши јунаци могли бити поубијани од издајника АV-a који већ 10 година руши Србију тако како ни најгори Турчини, ни Habsburgovci, ни Hitler,  ни NATO бомбе нису могле?

-да ли зато удовица са Косова поља,  мајка три ћеркице,  јавно пише : „… знаш да знам и знам да знаш…     ј.б.м ти оваку државу…?“

-да ли акција Бањска није имала за једини циљ да дâ западним сотонама повод за појачање својих окупаторских трупа на КиМ? јесу ли мафијаши у влади Србије једноставно искористили бтитанску акцију Бањска да поубијају слободољубиве Србе?

-ако су мафијаши, то јест, овде,  „срБска листа“ поубијали слободољубиве наивне Србе, нису ли их морали предати шиптарима који су ћутећи, без и једне проговорене речи, одглумили срБске терористе у манистару пред нашим ходочасницима па обавили обдукцију без идентификације?

-нису ли зато шиптари неповерљиви, претресали мртвачнице по срБским болницама и стално понављали „немамо идентификацију“ ? кога су они то још тражили међу мртвима? ко им је то фалио?

-није ли сада јасно како је влада Србије могла да изађе у јавност с иницијалима убијених а шиптари нису идентификовали тела?

-није ли јасно зашто су неидентификована тела распоређена по ковчезима, нељудски, без саосећања, како то само психопате с карактерима серијских убица могу да замисле и одраде ?

-мафијашки жал?

-можемо ли уопште знати ко је у ковчезима?

-да нису случајно мафијаши закопали праве слободољубљиве жртве на тајној локацији, затрли траг сопственог злодела, а шиптарима подметнули неке лешеве из сопствених замрзивача? зар би било први пут да се психопате на власти играју лешевима?

-не би ли породице жртава из Бањске морале да у некој другој, не мафијашкој земљи, провере ДНА покојника пре него што их оплакују… и у случају да су мафијаши из владе Србије подметнули шиптарске лешеве а сакрили трагове убиства Срба, да потражују Истину?

-није ли „председник“пуштао народу наводни снимак гласова шиптарских убица само да би се привидно ставио на супротну страну?

-да завара траг ка себи и својима?

-како да знамо да је снимак аутентичан а не нека бајата припљењена и премазана трака за манипулацију широких маса, с обзиром на све обмане и лажи од стране издајника на власти?

-нисмо ли већ видели „председника“ како манипулише најнехуманије фотографије икада снимљене, представљајући свог послушника БелогВука као непријатеља државе?

-није ли то метода мафијашке манипулације медија?

-колико то трака, видеа, фотографија… треба народу да се заслепи и не види оно што му стоји испред очију?

-нисмо ли видели овог лажова без премца, АV–а,  какао изјављује “ не дам Газиводе… не дам Косово… Мурат је највећи стратег …“?

-ко може њему више да верује?

-ко може уопште да дозволи да један овакав нечовек води стару срБску нацију која по својим црквицама одбројава 7532. годину?

-нису ли Срби ти који су изродили Милутина Миланковића? Милеву Марић? Николу Теслу? Мокрањског? Нушића? Дучића? Спартака? Хомера? Питагору?

-па зар овакви мафијаши да нам подмећу неке криминалне инвестиције уместо Правде, Слободе и Права? да продамо принципе предака као што исламизирани бошњаци и албанци учинише? за финанције?

– где може бити било каквог напредка без правне сигурности, под окупацијом и без Правде?

„Нека борба буде непрестана“

У срБској 7532. години, првог листопада,

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!