Русија и руске земље

Писмо словенског „варварина“

Дубокоуважени европејци! Шта ви радите? Зашто нас тако мрзите? Зар смо вам учинили нешто лоше? Током многих векова ви сатирете и уништавате носиоце словенске духовности. Ви сте гонили наше претке у ропство. Ви сте убијали наше жене и децу. Ви сте пљачкали и спаљивали наше градове и села. Ви сте завађали нашу браћу међу собом, насилно им намећући своје вредности. Ви сте нама слали своје проповеднике и унакажавали наше душе. Ви сте обманом на нас хушкали своје народе, да би им делили имовину.

Ви. Да-да, управо ви, дубокоуважени европејци. Ово писмо је вама упућено, који сте уништили неколико јединствених цивилизација Истока и Новога Света. Вама који сте опљачкали читаве континенте и истребили читаве народе. Ви сте опљачкали гробове царева и хероја и исмевали њихов пепео.

Ви НАС називате „варварима“. Ви, који сте још у осамнаестом веку веровали да је прање тела скоро смртни грех. Ви, који у својим „прекрасним“ замковима и дворцима нисте имали чак ни тоалет. Ви, који проповедате хомосексуализам и учите шестогодишњу децу да мастурбирају. Ви који легализујете проституцију и наркотике. Који водите ратове на свим континентима. Ви називате нас „варварима“. Нека буде тако. Ви сте нас научили да убијамо, нападајући на нас. Али „варварски“ менталитет не дозвољава да се напада први и да се убије онај који лежи на земљи.

Ви нас нападате сваких 60 до 80 година. И сваки пут, добивши „по губици“, клањате се „вечном и неразрушивом свету“. Прођу два до три покољења и ви заборављате историју. Ви опет долазите. И ми, поново завршаваући рат у вашим престоницама, одлазимо домовима поверовавши (по-варварски) вашим клетвама. Можда би требало да поступимо „цивилизовано“? Да убијемо све непокорне, а остале да затворимо у резервате? Као што сте ви поступили с домородцима обе Америке? Па ви сте то урадили, а потом себе назвали „американцима“.

Ви, лицемерно насмејани, делите гладним кредите са каматама (уистину драконским!!!) по тешким условима.

Ви евроамериканци, који цинично морите глађу читаве земље, ради сопственога капитала, и бомбардујете мирне градове под лажним изговорима. Ви који негујете наду да се осветите непокорним „словенским варварима“ и нахраните хидру радикално-терористичког ислама, сами себе сте осудили.

Ви који сте погазили све писане и неписане законе. Како Божије, тако и људске. Ви, који сте изопачили веру својих предака и поклонили се новцу. Ви ћете платити за све. Најпре ће код вас доћи ваше ужасно потомство и узеће вашу земљу и вашу имовину. А вас ће прогнати. Ви ћете доћи до оних, које сте пљачкали и они ће узети ваше животе. А словенски свет ће стајати, као и хиљадама година пре вас.

С дубоким презиром и сажаљењем ка вама

Словенски варвар.

Потпис потврђује: Медвед с балалајком.

_______________

П.С. Оставите нас на миру. Не шаљите нам ваше емисаре с лажним обећањима и пропагандом. Ми ћемо сами решити наше проблеме. Укључујући и оне које сте ви направили.

П.П.С. А можда ће се десити чудо и ви се покајете? Тада ћемо вам помоћи. Ми ћемо се молити за то. Господ је великодушан.

Извор: facebookreporter.org

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!