Породица и школа

Петиција српских лекара: Стоп дискриминацији и вакцинисању деце! Потпиши и ти!

Српски лекари и професори медицине подржали су родитеље за слободу избора! Лекари за науку и етику подржали иницијативу родитеља и потписали петицију за забрану дискриминације, наводећи разлоге за заустављање експерименталне вакцинације деце против КОВИД-19. Лекари наступају јединствено, без поделе на „ваксере“ и „антиваксере“ свесни велике опасности по најмлађе.

Својим потписима они су покренули петицију против дискримације и принудној вакцинацији деце, а то можете да урадите и ви на следећем линку:   https://www.peticije.online/stop_covid_diskriminaciji  

Молим вас потпишите и поделите овај текст где год можете, с обзиром на то да се ближи септембар и почетак школске године.   ТЕКСТ ПЕТИЦИЈЕ И ПОТПИСНИКЕ ПРЕНОСИМО У ЦЕЛОСТИ:  

Поштовани родитељи и и сви истински заинтересовани за здравље деце и популације,

Обраћамо вам се са овом петицијом, свима, без обзира на ваш лични тренутни став око вакцинације или вакцинације против КОВИД-19 – дакле обраћамо се и онима који су за вакцинацију, онима који желе боље информације о вакцинацији пре имплементације неке вакцине и онима који не желе никакву вакцинацију, без обзира на припадност народу, нацији, религији, политичкој опцији и другим врстама сврставања.

Ова петиција се искључиво односи само на ПОТПУНО и ХИТНО заустављање вакцинације најмлађих штетним експерименталним вакцинама против КОВИД-19, и не односи се на остале вакцине.
Ова петиција је против директних и индиректних притисака на особе и институције, и пропагирања вакцинације најмлађих (без праве научне аргументације) штетним експерименталним вакцинама против КОВИД-19, и не односи се на остале вакцине.

Као највиши приоритет стављамо здравље и будућност најмлађих, изнад свих интереса који очигледно постоје око ове експерименталне вакцинације против КОВИД-19.

Имамо довољно НАУЧНИХ ДОКАЗА и ПОДАТАКА ИСТРАЖИВАЧКИХ СТУДИЈА, као и истинитих СТАТИСТИКА званичних центара за контролу заразних болести (нпр. САД, Холандија, В. Британија) које нису наштимане од особа које су у сукобу интереса са овом експерименталном вакцинацијом против КОВИД-19 да тврдимо следеће:

– ПЦР тест не обавља своју функцију (оборен је стручно-правно на суду у ЕУ, у Португалу) због чега бројеви болесних нису одговарали стварности, а примењене мере су биле непотребне,
– не постоји поуздан тест који може да утврди разлике у сојевима КОВИД-19,
– статистике болесних од КОВИД-19 су наштимане да показују веће бројеве, здрави људи не могу да шире болест,
– постоји лажно представљање медицинских истина у главним медијима, ширење псеудонауке, нпр. о начину како ради људски имунитет,
– експерименталне вакцине против КОВИД-19 имају привремено одобрење и нису довољно тестиране, а произвођачи истих су ослобођени сваке одговорности,
– састав вакцина и информације о њима (међу којима су нпр. нуспојаве и ажурне стаститике о нуспојавама) нису доступне родитељима на увид,
– већа је штета од користи од ове вакцинације, јер изузетно је висок број мртвих и повређених од експериманталних вакцина (који је у прошлим временима увек логично доводио до прекида вакцинације, и вакцине су се тада одбацивале као лоше – али сада се ова вакцинација наставља без анализе, тј. потискује се наука, занемарује опасност),
– проценат преживаљавања оболелих од КОВИД-19 је веома висок (статистички сличан сезонском грипу), а деца готово да не оболевају,
– непотребна је вакцинација особа које су преболеле КОВИД-19 јер стичу природни имунитет,
– нема гаранције да су ове вакцине ефикасне и да вакцинисане особе нису те које преносе даље КОВИД-19, дешава се да вакцинисане особе добијају КОВИД-19,
– препорука од WHO је да децу нема потребе вакцинисати експерименталним вакцинама против КОВИД-19,
– постоји могућност превентиве, постоје ефикасне методе и протоколи лечења КОВИД-19 (све се тренутно игнорише као одговор на КОВИД-19, форсира се опасна експериментална вакцинација као једино решење, а употребљене “превентивне” мере додатно слабе природни имунитет).

Додатно напомињемо, да су деца практично незаштићена ако родитељ/старатељ нема довољно информација о експерименталним вакцинама против КОВИД-19, и да под утиском пропаганде за ову експерименталну вакцинацију против КОВИД-19 може да нанесе непоправљиву штету свом потомству.

Посебна опасност која се појављује за друштво у целини, је пораст покушаја дискриминације (деце и одраслих) на основу бесмислене поделе на вакцинисане и невакцинисане, при чему се невакцинисани дискриминишу на основу лажних тврдњи и логички погрешних закључака, које немају научну основу у истраживањима када се гледа на ту појаву са медицинске стране, а немају ни правну основу јер задиру у права појединца које смо давне 1948 године након нацистичких и јапанских експеримената над живим људима договорили у УН (Универзална декларација о људским правима) и која су уграђена у Устав и законе Србије као основна људска права. Испитивање особе о вакциналном статусу спада у повреду Закона о заштити података личности.

Деца поготово трпе овакав облик дискриминације у вртићима и школама, одвајањем од својих вршњака, јер се непотребним мерама сегрегације (које су тренутно предложене) у популацији која нема висок ризик оболевања и/или последица од КОВИД-19, веома утиче и на психу деце у развоју. Проблем овакве наведене дискриминације се аутоматски избегава прекидом експерименталне вакцинације деце против КОВИД-19 у држави Србији.

Слобода избора појединца у складу са Уставом и законима државе Србије мора остати као неприкосновена могућност, такође мора остати слобода избора родитеља или старатеља детета, без дискриминације.

Својим потписом у овој петицији потврђујете да сте против необавезне и обавезне експерименталне вакцинације деце (против КОВИД-19), за забрану пропагирања исте и за прекид притиска на јавност, родитеље и старатеље деце, као и да сте за поштовање основних људских права (поготово оних која се крше овом експерименталном вакцинацијом) гарантованим Уставом и законима државе Србије.

ПОТПИСНИЦИ: ЛЕКАРИ ЗА НАУКУ И ЕТИКУ
Проф. др Валентина Арсић Арсенијевић
Проф. др Виолета Станимировић
Проф. др Драго Ђорђевић
Прим др Драгана Кастратовић
Prim.mr.sci.med.dr. Marianne Vidojević
Dr sci. Станислава Горјановић ns
Др Миљан Булатовић
Др Оливера Беуковић
Др Горан Павловић
Др Љиљана Петковић
Др Либуше Јурица Благојевић
Др Снежана Шекуларац
Др Биљана Благојевић-Недаковић
Др Небојша Србљак
Др Предраг Љубеновић
Др Љиљана Зделар Стојановић
Др Славица Аранђеловић
Др Нада Нешковић
Др Мирко Окиљевић
Др Бранкица Скакавац
Др Драган Николић
Др Надежда Ђорђевић
Др Александар Војводић
Др Јасмина Марић Шучевић
Др Ленка Тенжера
Др Снежана Пековић
Др Горан Милојковић
Др Миња Станковић
Др Оливера Станојевић
Др Љиљана Вишић
Др Маријана Јовановић
Др Слађана Марковић
Др Аида Стоичков
Др Иванка Ђуричић
Др Жељко Вилотијевић
Др Марија Ранђеловић
Др Славица Симић
Др Тијана Симић
Mr Ph Санда Мартиновић
Mr Ph Катарина Окиљевић
Mr Ph Сунчица Величковић
Mr Ph Ана-Марија Антић
Мr.sci.med.dr. Гордана Алексић

Извор: Србин.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!