Свет

Педофили траже право на нашу децу

Ми смо дошли до тајног меморандума из Министарства правде, и њих сада занимају 12 нових перверзија, ствари као што су зоофилија, полигамија, легализовање секса са малим дечацима, и не само то, они имају читаву листу стратегија како да нападну цркве, свештенике и све професије које истучу слободе засноване на религији… Они имају у плану да уведу 12 нових перверзија. ЛГБТ је само почетак.

… Организација NAMBLA, Северно-америчко удружење за љубав између мушкарца и дечака, има свој сајт на којем богати педофили из целог света могу да “наруче“ мале дечаке. Они их држе у неким градовима, ако заинтересовани буду долазили у тај град. Имају педофилски ланац. Има пуно педофила у високим позицијама друштва, судије, адвокати, лекари… И такође председник, и наша влада, и конгрес, то могу да вам покажу, они су умешани у педофилију са децом… Они су присутни и имају своја права, јер да немају своја права, ова страница не би постојала, и ови мушкарци би били на ломачи или у затвору, али они имају веб страницу… Сада желе да сви прихвате да су они нормални…

Федерални агент који је радио тајно, спријатељио се са мрачном и мистериозном групом, и онда их је ухватио у замку у рају Јужне Калифорније. FBI каже да је све било истинито и да су криминалци радили на томе да имају секс са малим дечацима. 26 година сам запослен у FBI, много година од тих сам радио као тајни агент. Ја сам као тајни агент FBI-а учествовао у 20 тајних и административно одобрених операција. Претварао сам се да сам професинални убица, дилер дроге, финансијски криминалац. Провео сам три године инфилтрирајући организација NAMBLA, Северно-америчко удружење за љубав између мушкараца и дечака. NAMBLA ми је био најтежи случај. Психички ми је било јако тешко да слушам мушкарце који су оправдали зашто је погодно да се има секс са дечацима… Ми смо се састали у једној сали, место где организација као што је NAMBLA, ако се зна зашто се састају, није пожељна. На скупу нико није говорио о укидању закона са старосном границом ступања у сексуални однос. Они су дошли да би развили мрежу у којој ће манипулисати са лакомисленим особама. Они су се састали да би сазнали где могу да оду да би имали секс са малим дечацима… За време инфилтрације од 3 године у NAMBLA ја сам се дописивао са око 165 чланова те организације… Они су описивали са пуно детаља шта су радили овим малим дечацима… После те истраге, ово је била књига (Последњи тајни задатак-Истинита прича тајног агента FBI и његова опасна игра са злом) која је изашла из мене. Желео сам да упозорим свет, да постоје организације које лове наше синове.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!