Мишљења

Пандемија лажи и страха

Успех или неуспех сваке преваре зависи највише од тога да ли ће људи поверовати у превару. Све преко тога је гола тиранија и терор. Враг је однео сваку шалу… 

Рат против невидљивог непријатеља

– вируса, генијално је спроведена стратешка спецоперација планетарних размера, од стране Антисистема. Преко 100 година уназад агресивне и временом институционализоване индоктринације, дало је резултата. Широке популационе слојеве данас је лако убедити у било шта. Наметнути човечанству шта ти је воља, уз помоћ моћи новца и магичне моћи мас-медија.

Дуго скривана истина постала је лаж, а небројено пута изговорена лаж постала је истина. 

Тако, нешто што би се најприближније могло оквалификовати неоАлхемијом, то је постала званична односно конвенционална фармако-медицина. Док, већ поприлично индоктриниране широке масе није више проблем заплашити лажном пандемијом измишљеног вируса. 

Колико је данас само малом проценту људи одиста јасно шта су заиста вируси и како настају. И да су преносиво опасни само код имуно-компромитујућег организма. Вируси су у нама, јер су део нас. Они не настају у спољној средини па се ми инфицирамо њима… Заступљеност коронавируса у нама, а у зависности од тренутног нашег имунобиолошког статуса, је сваке године у размери 7-15 %, у односу на остале вирусе. 

Прича о вирусима и заразним болестима добија нови формат откако је почела да се промовише вакцинација као поуздана заштита од истих, премда су многе историјске заразне болести искорењене побољшањем општих услова човекове хигијене. Пастерова доктрина о заразним вирусима усвојена је конвенционално с почетка XX в., иако се сам Пастер одрекао својег учења. Некоме моћноме је одговарало искривљавање слике о вирусима, очито, да би протурао обавезно пелцовање. Наиме, вирус настаје у човековом организму као продукт токсина којих се организам ослобађа услед разних болести. Патолошки процеси у организму настају и као резултат стреса. Разне болести у новије време настају и услед јаких радијских или електромагнетних зрачења, па људска ћелија лучи, у знак самоодбране, нешто што се зове ЕГЗОЗОМ. Имунитет сваког организма је један импозантни савршени биомеханизам. Вируси, дакле, уз бациле и клице излазе из организма тако што их се имуни систем ослобађа. Није тачно да вируси из спољне средине улазе у организам и разбољевају га. Онда би сваки организам био једна стерилна средина, а то уопште није тако. Човеков имунитет савршено функционише и бива подесан за разна оболења тек кад се он почне нечим урушавати те опадне беспрекорност његовог рада. Тада долази до мобилизације леукоцита у крви, бела крвна зрнца као армија устреме се на страно тело и отпочну прави рат против уљеза. А вакцине управо створе отпорност на само ону болест против које су наводно предвиђене, а зато свеукупне имунобиолошке функције организма оне временом раслабљују. И, на ову материју написане су многе високостручне књиге и урађене многобројне научне студије, које су временом потиснуте и скрајнуте од стране званичне алопатске фармако-медицине која је под контролом Рокфелера. Под истом контролом је и програм наставе званичних медицинских школа у свету. 

Многе медијске јавне личности су за трајања ове пандемије лажи и страха на различите начине избегавали да улазе у саму медицинску проблематику „глобалног случаја“. Можемо ли избећи суочење са строго медицинском страном корона-циркуса и других планетарних циркуса који нам се спремају? 

Мислим да не можемо. Ако не знамо, ваљало би научити. И то што пре. Наше незнање, или бар непознавање материје, само иде у прилог ковачима завера против човека. Против човека и његовог даљег опстанка на планети, коју му је за дом на чување поверио Творац Неба и земље и свега видљивог и невидљивог.

СМИСАО ЈЕ У БЕСМИСЛУ ? 

Готово сви научници и доктори изван система говорили су да никакве епидемије короне нема, а камо ли пандемије. Изговор о зарази послужио је глобалним управљачким структурама да би закључали скоро цело човечанство и ставили га у карантин. Глобална операција дуго је припремана. Скоро читаво столеће уназад… откад се алопатска медицина води за службену а природна медицина подвргава се перманентном потискивању и ниподаштавању. И још озбиљније репресивне мере које нас убудуће очекују на глобалном нивоу јесу само надоградња на тоталитарну стогодишњу индоктринацију којом се подвргава човечанство. Ненаучна доктрина о (имагинарном) вирусу и (лажној) пандемији, данас лако може да служи као основа за спровођење тоталитаризма у свим друштвима на свету. Просто зато што и иза ове псеудо-науке и иза светске геополитике стоје једне исте интернационалистичке структуре, које поједностављено зовемо Антисистем. 

Нажалост, глобална спецоперација им је мање-више успела. Фејк-пандемија коронавируса је само један сектор шире и комплексније спецоперације планетарних димензија. Све је синхронизовано одрађено. Спроведено је размештање армијских трупа САД-а огромних размера, по читавој Европи. Упоредо са овим, води се тобожњи рат самозваних суверениста против глобалних сатанистичких канибала. И све под кишобраном заустављања целокупног светског саобраћаја робе и путника, под изговором пандемије вируса Covid-19. У склопу свега тога треба урачунати и имплементацију увођења нове и безбедносно сумњиве 5G технологије, мада ово само у понеким земљама (у њих убрајају и Србију… на несрећу уколико је то тачно). 

Сагледајмо, колико реално има здраворазумског смисла у уведеним репресивним мерама зарад наводног заустављања ширења епидемије… па скоро ни мало. Или, уопште нема смисла. Шта је онда по среди? Управо оно што је др Мила Алечковић, као антрополошки психијатар, именовала као СОЦИЈАЛ-ИНЖЕЊЕРИНГ. 

Ма колико да се само ради о тренирању голе строгоће Антисистема, над становништвом спровођене преко вазалних власти у многим земљама, ипак не бисмо смели пренебрегнути и ону, по њих вероватно најважнију, ОКУЛТНО-САТАНИСТИЧКУ позадину читаве ове планетарне операције. 

Малтретирање чистог ума преко средстава јавног (дез)информисања, попримило је све размере једне агресивне стресогене кампање и пропаганде, под прилично јасним обрасцем као колективно НЕУРО-ЛИНГВИСТИЧКО ПРОГРАМИРАЊЕ. Бар за моју Србију говорим, бесомучно понижену и згажену Србију. А народ… нажалост у великој мери пије и једе све што му се сервира. Овакво иживљавање над старим, болесним, немоћним и потребитим људима у Србији није никад забележено у толикој мери као ове 2020-те године! Где кампању вређања здравог разума и чисте памети воде бестидне плаћенићке душе из редова окупационог корпуса, а које себе називају лекарима у служби њеног „непогрешивог“ величанства СЗО (Светска Сахрањујућа Орг.). Целокупан обавештајни и медијски апарат је у служби ширења СТРАХА и ПАНИКЕ међу људима. Непоштено стечени новац је на првом месту, док нешто што се зове Хипократова заклетва није ни на последњем! 

Мало да појаснимо зашто ово има окултно-сатанистичку позадину. Др Биљана Ђоровић је прва увидела, потом и разјаснила окултну везу пандемијског карантина 2020. са представама на церемонији отварања ОИ у Лондону 2012. г., као и са отварањем најдужег тунела (испод швајцарских Алпа) – колосални тунел Gothard. Дакле, тортура којом су нас изложили током тзв. „пандемије“ има сакралну подлогу. Поменуто неуро-лингвистичко програмирање људи је у служби тог пројекта. Обавезна социјална дистанца, праћење и контрола становништва, увођење полицијског часа, затим забрана кретања по отвореним парковима а допуштење гужви по супермаркетима и у редовима за чекање, не дружите се, не додирујте се, не састајте се…..све ово чини промоцију бесмисла у свакодневним медијским објашњавањима од стране „струке“ да се ради о поткрепљеним смисленим мерама наше(?) заштите. Колики проценат становништва је схватио или не да је реч о пукој тортури, време ће показати.

Тортури су подвргнути и многи пацијенти „оболели од короне“ неправилним и агресивним медицинским методама. На респиратор су стављани и они чија плућа јесу била у стању да се изборе са болести, па им је тиме болест погоршана и ону су се такође нашли на списку „оболелих од коронавируса“. На несрећу, неки нису преживели тортуру над сопственим имуним системом па су се нашли на списку умрлих „од последица короне“. О томе су неки доктори јавно проговорили, попут рецимо народног посланика и ендокринолога др Наде Костић. О оштећеним плућима „коронавирусом“ а заправо као последица тровања бојним отровом Сарин, тврдње су јавно износили неколицина геополитичара у интернет наступима. И лично сам начуо сведочења неких из Ваљева да су нас из ваздуха запрашивали неким јаким безбојним гасом без укуса и мириса, од кога дисање постаје отежано и од кога су респираторни органи били клинички угрожени. 

Намећу нам и лажне тестове „на коронавирус“… Шта ли заправо „откривају“ ови тестови из Кине ако се зна да вируси, па и тај коронавирус, у оном виду и смислу како нам вирусе службено представљају, не постоје?! Када је особа под стресом, рецимо старија од 65 година која је држана сама и затворена без имуностимулишуће кретње по пољу и покрај реке на кисеонику, онда њене надбубрежне жлезде луче хормон кортизон. Од страха се лучи и адреналин. Услед лучења хормона стреса долази до ослобађања поменутог егзозома из ћелија. Шта ли онда детектују ти њихови тестови…? Да ли неки вирус, или можда неку патогену супстанцу као што је тај егзозом…? 

Даље, у Орвеловом „1984.“ имамо обавезан за све МИНУТ мржње. Такав Mind Control имали смо и током ове фејк-пандемије, само лукаво преиначено у МИНУТ аплаудирања. Коме? Медицинарима, преко којих нам Антисистем, дан после, спроводи вакцинални терор „против вируса короне“ и наводно других заразних (и незаразних) болести. И све се ово практикује у свим земљама „на удару пандемије“; значи део глобалистичког пројекта такође. 

Невероватно како је све што нам се путем мас-медија намеће – лаж и обмана. Фикција и превара. Са одређеним циљем. Томе у прилог иде и тобожњи рат суверениста против Дубоке државе, тј. сатано-глобалиста. И у прилог нашем темату, јер је све у контексту синхроне акције Пандемије лажи, страха и преваре, у режији Антисистема – светске закулисе.

Планерска акција давања лажне наде поробљеном и у карантин стављеном светском становништву. Морали бисмо знати и неке проверљиве чињенице… Зет председника Д. Трампа је чувени амерички циониста Џерар Кушнер, уједно и припадник екстремистичке јудејске секте Хабад. Пре неколико година Кушнер је купио солитер на Менхетну под адресарним бројем – 666. Сам Трамп је у спрези са јудео-банкарима. У прошлости, кад год се Трамп налазио на ивици банкротства, јудео-банкари би му притекли у кредитну помоћ да не пропадне. Данас, он је очигледно њихов дужник. Одмах по доласку на власт, Трамп је признао Јерусалим за престоницу Израела. И председник САД и председник Русије дали су новчани прилог за изградњу Соломоновог храма у Јерусалиму, или Трећег храма, у ком треба да се зацари јудејски Мешиах (библијски Антихрист). Председник В. Путин је под јаким утицајем јеврејске заједнице Русије, на чијем челу са налази чувени хабадски рабин Берл Лазар из Москве. Многи аналитичари тврде да Путин прима налоге од рабина Лазара. У сваком случају, сматра се да стварну власт у Русији држи јеврејска заједница Русије, а не Путинова „Јединствена Русија“. С једном разликом, што је код америчког председника карика његов зет, док код руског председника карика је најмоћнији олигарх. 

Упутио бих моје Србе Светосавце да се осврну на НЕБЕСКУ ЛИТУРГИЈУ Св. Владике Николаја и у томе да налазимо себи излаз и спас, а не у лажној светској нади и то оној коју нам кроз константно дезинформисање јавности пласирају марионетски актери Антисистема. Јер, пророчанства (тиме и упутсва за сав србски род) из Небеске Литургије се навелико испуњују те пролазе кроз своју терминалну фазу! Пазимо! – у Небеској Литургији се каже, да ће због свенародног греха а да би нас привео Покајању, Господ пустити на Свој народ да га воде такви одроди и моралне наказе, „којих би се и марва постидела , и вепрови дивљи посрамели …“ . 

Амин.

Христос Воскресе !

Референце:

http://www.ivonazivkovic.net/virusi-prvi-deo.html?fbclid=IwAR3pOs2nvBNrumLHFFlmy6mFtNP-liDX_wZYqaFGGJNqum7gDbrpUrLpCCE

Berl_Lazar_rules_Russia

http://borbazaveru.info/content/view/4773/33/

Аутор : Сале Коларевић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!