Србија и србске земље

Палицама на слободу говора: Брутално претучен студент испред своје куће!

Пребијање овог младог хероја, који се није плашио да стане у одбрану својих светиња и изнесе своје ставове, је још један сраман чин и напад на достојанство и интегритет грађанске Црне Горе

Божидар Чабаркапа

Синоћ иза поноћи, два мушкарца, маскирана фантомкама, пресрела су Божидара Чабаркапу на 20 метара од његове куће у Пљевљима и претукли га палицама.

Чабаркапа је иначе активан борац за одбрану светиња који у на свом фејсбук профилу редовно објављује слике са литија али и сваку неправилност и неправду која се дешава у Пљевљима. Очигледно је изношење истине на видјело засметало те су батинама покушали да ућутају и застраше овог храброг младића.

У изјави за наш портал, Чабаркапа је казао да је тачно да је претучен синоћ од стране двојице маскираних мушкараца:

„Истина је, синоћ су ме напала два маскирана НН лица са палицама. Том приликом сам задобио повреде по леђима од палице, ишчашено ми је раме, поломљен фото-апарат„, казао је.

Чабаркапа истиче да је сигурно да су га пратили, имали неку дојаву јер су га напали по изласку из такси возила.

Нису говорили, лица су им била сакривена. Све је сигурно планирано. Лично немам непријатеља и једини разлог за овај напад је моје изношење ставова и подршка Српској православној цркви и народу Црне Горе у очувању светиња„, рекао је овај младић.

Пребијање овог младог хероја, који се није плашио да стане у одбрану својих светиња и изнесе своје ставове, је још један сраман чин и напад на достојанство и интегритет грађанске Црне Горе:

Покушај застрашивања којим желе ућуткати слободну ријеч и угасити пламен младости чији их бунт највише боли и највише смета!

Полиција да покаже ажурност у проналажењу нападача као када су „хапсили“ мајице

Поводом пребијања се на свом ФБ профилу огласио и брат Божидаров, Велимир Чабаркапа.

Велимир Чабаркапа, фото: Фејсбук

Претукли сте ми брата, и то вас два јунака са фантомкама и палицама. Браво јунчине, јесте ли му шта могли? И мислите да се неће знати ко сте? Грдно сте се преварили. И знајте ми фантомке не користимо“, написао је Чабаркапа.

Он има поруку и за полицију:

А ви „господо“ полицајци. Када сте били онако ажурни да ми упаднете у кућу и похпсите мајице. Да вас подсетим да треба да се активирате у проналаску починиоца и то што пре да не би друге службе радиле ваш посао, који крајње непрофесионално обављате.

Извор: in4s.net

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!