Природа и здравље

Озакоњено отимање “резервних делова“ од е-грађана Србије

Фото: Profimedia
“Грујичић је поручила да мора да се ради на медицинској едукацији грађана, а да би у тимове који разговарају са породицама преминулих потенцијалних донора, требало укључити и психологе.“
#

Донатор органа? Научна студија открива:“донори“ се касапе, чак и када су свесни

Ако сте донатор органа, можда сте изабрали овај статус из најхуманијих побуда, мислећи да медицинско особље неће узети ваше органе док сте још живи и свесни. Али нова научна студија показује да је вађење органа вероватно, чак и када су пацијенти још увек при свести, и ако су им срца престала да куцају. То значи, да су пацијенти подпуно свесни осећајући сваки бол, док им лекари касапе тела и хитро одрезују драгоцене органе, како би за корумпирани медицински систем „профитирали од трансплантације“. Чак и када вам срце престане да куца, још увек сте живи и свесни неколико минута. Једноставно речено, ако вам срце престане да куца, ви заправо још увек нисте мртви, мада то лекари злоупотребљавају да би вас прогласили мртвим. Људи који су преживели срчани застој, касније су тачно описали шта се све дешавало око њих, након што им је срце престало да куца„, рекао је др Сам Парниа, истраживач који проучава свест након смрти. Његове коментаре објавио је телевизијски канал Фокс Њувс: „они ће описати све радње лекара и медицинских сестара, биће подпуно свесни разговора који се води и визуелних појава које су се догодиле и које би им иначе биле непознате.“

Другим речима, још увек сте живи, свесни и онога што се дешава у року од неколико наредних минута након што вам срце престане да куца. Што је срце престало да ради, то не значи тренутно гашење мождане активности. (То би требало бити очигледно, али корумпирани, опаки е-медицински систем годинама је прећуткивао то питање, претварајући се да смрт долази одмах, у тренутку када срце престане да куца.) „То значи да сте у суштини „закључани“ у свом мртвом телу, а ваш мозак и даље ради“, преноси Фокс Њувс. Ако сте е-донатор органа, тада е-лекари касапе ваше тело без употребе анестезије (јер претпостављају да сте мртви) и почињу брзо да ваде ваше органе. Осетићете сваки рез ножа, али сте заробљени у свом телу и нећете моћи да се померите нити да вриштите.

Ако сте донатор органа, похлепне е-болнице и лекари могу почети да ваде ваше органе и ПРЕ него што умрете.

Медицинска индустрија тера е-лекаре да чупају што више органа, јер се органи болницама достављају бесплатно, међутим, иста болница може зарадити милионе долара прихода од е-трансплантације органа. Трговина органима долази са е-тичким медицинским злочинима и застрашујућим стварностима које се готово нико не усуђује признати. Током година појавило се много извештаја који тврде да неки лекари неправедно проглашавају пацијенте мртвим, чак и ако то није случај, да би могли одпочети са вађењем њихових е-органа пре него што им срце престане да куца. Шокантна књига под називом“ Црвено тржиште (аутор Скот Карнеј) документује е-тичку праксу индустрије трговине органима. Поднаслов књиге гласи: „на трагу светских трговаца органима, крадљиваца костију, произвођача крви и трговаца децом“, и износи застрашујућу истину о индустрији вађења органа коју је медицински е-стаблишмент успешно скривао деценијама.

Корумпирани е-медицински систем: “бити донор – ваша је хуманост, ваши органи наша јекорист“

Дакле, сви напори да постанете донатор органа заснивају се на е-профиту медицинског система. Потребни су им органи да пацијентима наплаћују поступке трансплантације органа, лекове и доживотне поновљене посете лекару. У настојању да остваре ове добитке, они лажно имплицирају да је на неки начин трансплантација органа бесплатна за све, као да болнице и лекари добровољно жртвују своје време и ресурсе да би спасили нечије животе. То је велика лаж. Истина је да је трансплантација органа извор огромног профита за многе е-болнице, и ако болнице и лекари остварују огроман е-профит од ових поступака, они уопште не исплаћају новац породици преминуле особе чији су органи у почетку све то омогућили. Зашто донатори органа морају дати своје органе бесплатно, док лекари, болнице и фармацеутске е-компаније остварују огроман профит од ових органа? Ако је „спашавање живота“ прави циљ, зашто онда у болницама лекари не нуде све операције трансплантације органа бесплатно? Одговор је очигледан: то је велики е-посао. То је профитни центар за корумпирану, опаку медицинску индустрију. А ако сте е-донатор органа, продужавате ово велико зло и можда се излажете застрашујућем мучењу док е-хирурзи извлаче ваше органе из вашег тела док сте још живи и свесни. Ако заиста желите да помогнете другима, научите људе како да заштите сопствене органе здравим начином живота, правилном исхраном и избегавањем токсина. Учећи људе како да одржавају своје органе здравим, смањујете потребу за трансплантацијом нових органа, чинећи тако више ових органа доступним онима који их чекају.

Можете почети тако што ћете научити људе да избегавају токсичне вакцине јер вакцине оштећују бубреге. Хемотерапија оштећује срце, јетру и мозак. Излагање хербициду глифосату и другим пољопривредним хемикалијама оштећује све ваше органе. Ако заиста желите да спасите животе и помогнете другима, охрабрите их да читају „природне вести“ где могу да науче како да избегну болести и заштите органе које им је Бог дао.

е- – има вишеструко значење, “без пристанка“, “присилно“, “без савести“, “без мозга“, “без разума“, “бесплатно“, “добровољно“, “глуп“, “едукован“, “бездушан“ … итд.

#
На тему:
Аутор: Ненад

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!