Priroda i zdravlje

Poplave i ovako dug kišni period ne mogu biti prirodna pojava

Foto: Tanjug/Dragan Nikolić

Ovolike poplave u ovom delu Evrope i ovako dug kišni period ne mogu biti prirodna pojava. Za klimatsko oružje se zna već 5 – 6 decenija. Dakle, to bi moglo biti to. Šta će biti posledice? Osim materijalne štete, ovogodišnji usevi će propasti, što bi moglo jako podići cenu hrane i učiniti je dostupnom samo bogatom sloju ljudi.

Ako se prisetimo da su u nekim zapadnim državama vlade plaćale poljoprivrednicima da unište svoje useve, sklapanjem kockica doći ćemo do zaključka da je na delu veštačko stvaranje gladi, kako bi gladno stanovništvo moglo biti ucenjeno da dobrovoljno prihvati samouništenje medikamentima u procesu depopulacije.

Kako se odbraniti? Svojevremeno je mudri predsednik Irana, Mahmud Ahmadinedžad, javno kazao u vezi gomilanja NATO efektiva na granici sa Iranom: „Ako iz bilo kog pravca, krene bilo kakav projektil na Iran, ne interesuje me ko je i zašto to ispalio. U jednom trenu će krenuti ka Izraelu 350.000 raketa sa po 500 kg konvencionalnog punjenjenja. Nijedna travka u Izraelu neće preživeti, makar bila na dubini od 15 metara.“

Ovo njegovo upozorenje je imalo čudesni efekat. Svi NATO nosači aviona u okruženju su se povukli, a borbena gotovost NATO baza u okruženju je spuštena na najmanju moguću meru, iz straha da ne dođe do ispaljivanja nečeg greškom, što bi dovelo do brisanja Izraela sa mape sveta, a što je iranski predsednik više puta najavljivao.

Kako iz ovoga izvući pouku? U strukturama vlasti Srbije se mahom nalaze potomci pustinjskog plemena i kradljivci bakra. Oni se ne smeju osećati bezbedno dok se uništava budućnost naše dece, zarad pravljenja prostora za rezervni Izrael! Upravo su oni glavni akteri plana za palestinizaciju Srbije. Kad dođe do one kratkotrajne anarhije, a doći će, moramo sve njih da posetimo. Neka Predrag Kon bude sačuvan za mene, da vam pokažem na primeru kako se treba odnositi prema masovnim ubicama!

Autor: dr Milutin Milošević

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!